Nieuw

FRANCE RIOTS: Gangs of masked youths on RAMPAGE in shocking night of Halloween violence

GANGS of masked youths went on a ferocious rampage in France after a social media call was made for a mass “purge” against police officers.

Riot police fired tear gas in the violent scenes in the French capital Paris and the city of Lyon on Halloween night.

More than 100 of the rioters were arrested after hassling police and passers by, shattering shop windows and setting rubbish bins on fire.

In the deprived Seine-Saint-Denis area north of Paris, a sportswear store was looted and young people robbing a grocery store attacked police with acid, according to Denis Jacob of police union Alternative Police.

Authorities said the riots were stoked by messages circulated on social media, apparently inspired by the Hollywood horror film franchise “The Purge”, which depicts a violent dystopia in which all crimes are made legal for a day.

The Express >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1125 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on FRANCE RIOTS: Gangs of masked youths on RAMPAGE in shocking night of Halloween violence

  1. Weer een teken aan de wand ,als het echt menens wordt dan gaat het op dezelfde manier beginnen, een oproep op snapchat of iets dergelijks.

    Vreemd genoeg is het gegeven dat na het verzenden van een enkel bericht het in een zo korte tijd een zo grote opkomst geeft.
    Het kan dus niet anders of er zit een serieus netwerk achter, dit geweten is het dus duidelijk dat er een organisatorisch gegeven deel van uitmaakt, een netwerk waar zij toegang tot hebben en wij niet ?

    Like

  2. We speak not, but think a lot.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s