Nieuw

Facebook lets Antifa group encourage their followers to burn down housing developments

Facebook recently decided to ban Gavin McInnes and multiple accounts associated with the “Proud Boys” stating that those accounts were “hate groups” and violated their policies on “hate speech”. As we have previously documented, Facebook and the other large social media monopolies selectively enforce their Terms Of Service and in most cases they are only applied to right-of-center accounts.

After hearing about the latest purge from Facebook we checked on some of the more violent far-left accounts that we monitor and unsurprisingly, no action had been taken against multiple antifa accounts that openly advocate fro the murder of President Trump and who use Facebook to radicalize, recruit, and mobilize new members.

Far Left Watch >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (423 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s