Nieuw

Afrikaanse asielzoeker duwde beide handen in vagina van serveerster: “Ik ga je uitrekken” – ontloopt deportatie omdat hij in Afrika “de gevangenis riskeert”

"Hij had beide handen tegelijkertijd in mijn vagina. De pijn was onbeschrijflijk", vertelde de vrouw tijdens het proces. © Politie/Privé

De 27-jarige Afrikaan hield een serveerster in een voorraadkamer in een café in Norrköping vast. Daar duwde hij zijn beide handen in haar vagina en tilde haar van de vloer. Nu is hij veroordeeld voor verkrachting – maar wordt niet gedeporteerd, omdat hij beweert dat hij in zijn geboorteland, Eritrea, wegens zijn desertie uit de militaire dienstplicht gevangenisstraf riskeert.
– Hij zei dat hij mijn vagina ging uitrekken, vertelt het slachtoffer.

De man kreeg in 2014 asiel in Zweden en liep eerder dit jaar stage in een café in Norrköping. Het duurde niet lang voordat hij een werkneemster in het café seksueel lastig viel.

In de middag van 5 augustus van dit jaar, wilde de vrouw, op 30 jarige leeftijd, iets uit het magazijn pakken toen ze “iets donker achter zich zag”. Het was de 27-jarige Afrikaan die opdook en haar vasthield zodat ze niet uit de pantry kon komen.

Nadat hij haar tegen een koelkast had geduwd duwde hij eerst zijn ene hand in haar vagina .

– Het deed zoveel pijn dat ik begon te huilen en vanwege de pijn niet meer kon ademen, vertelde de vrouw tijdens het proces.

Toen drukte de Afrikaan zijn andere hand er ook in.

– Hij had beide handen tegelijkertijd in mijn vagina. De pijn was onbeschrijflijk, vertelde de vrouw tijdens het proces.

De Afrikaan hief haar vervolgens in de lucht op met één hand in haar vagina, “als een uppercut”, aldus de vrouw.

– Hij zei dat hij mijn vagina ging uitstrekken en dat hij ernaar verlangde om zijn geslachtsdeel in mij te stoppen, vertelde ze.

Toen het incident werd gemeld, bleek dat de 27-jarige de dag voor de verkrachting de vrouw al had aangerand, onder andere door haar borsten te betasten.

Een politieagent die haar onmiddellijk na de aanmelding ontmoette, getuigde hoe verdrietig en depressief ze was, schrijft Norrköpings Tidningar.

Na de verkrachting had ze vreselijk pijn en onderhuidse bloedingen op haar armen, dijen en benen. Verwondingen op en in haar vagina in de vorm van scheuren en bloedingen, zo blijkt uit medische onderzoeken.

De vrouw heeft erge pijn geleden en was gedwongen pijnstillers en slaapmiddelen te nemen. Ze is ook voltijds met ziekteverlof geweest, heeft contact gehad met de curator en is naar het buitenland gereisd, “om weg te komen”.

De Afrikaan heeft de misdaden ontkend. Maar volgens Norrköping’s rechtbank ondersteunen zowel forensisch onderzoek als getuigenissen en andere bewijzen de getuigenis van de vrouw, die volgens de rechtbank “geloofwaardig en betrouwbaar” zijn.

Begin oktober kondigde de rechtbank Norrköping het vonnis aan. De 27-jarige werd wegens verkrachting en seksueel misbruik tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld. Dit betekent in praktijk twee jaar gevangenisstraf, omdat in Zweden de zogeheten tweederde van de gevangenisstraf van toepassing is. Hij moet ook 15.000 euro schadevergoeding aan de vrouw betalen.

Op 15 oktober 2018 werden de documenten naar het Hogergerechtshof in Göta gestuurd, waaruit blijkt dat de Afrikaan in beroep wil gaan tegen het vonnis.

De officier van justitie had in de districtsrechtbank geëist dat de man naar zijn geboorteland Eritrea zou worden uitgezet. De eis werd echter door Norrköping’s rechtbank afgewezen.

De Migratiedienst verleende in februari 2015 de verkrachter de vluchtelingenstatus, onder verwijzing naar zijn “risico van vervolging” door de autoriteiten in Eritrea.  Hij heeft verklaard dat hij in Eritrea een gevangenisstraf riskeert omdat hij uit de militaire dienstplicht is gedeserteerd. De leefomstandigheden in de gevangenissen van het land worden als “erg slecht” aangeduid.

Onder verwijzing naar het feit dat er volgens de Migratiedienst handhavingsbarrières zijn om de Eritreeër uit te wijzen, heeft de rechtbank besloten dat de zwarte in Zweden mag blijven nadat hij zijn straf heeft uitgezeten.

“Er is geen reden om aan te nemen dat de handhavingsbarrière niet meer zal bestaan op het moment van invrijheidstelling. De vordering tot deportatie moet daarom worden afgewezen”, schrijft Norrköping’s rechtbank.

Het vonnis is ondertekend door rechter Malin Nilsson.

Bron:

Tryckte upp båda händerna i servitrisens underliv: “Jag ska töja ut dig” – slipper utvisning för han “riskerar fängelse” i Afrika

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Afrikaanse asielzoeker duwde beide handen in vagina van serveerster: “Ik ga je uitrekken” – ontloopt deportatie omdat hij in Afrika “de gevangenis riskeert”

 1. Republikein // november 1, 2018 om 04:02 //

  Vrouwenarts denk ik, bezig met praktijk.

  Like

 2. Dat verhaal van die zwarte geloof ik niet. Het is de bekende smoes om niet uitgezet te worden.
  Dit smerig stuk vreten heeft niets anders verdiend dan uitgezet te worden, na alles wat hij deze vrouw (en mogelijk meer vrouwen) heeft aangedaan! Deze vrouw heeft -naast lichamelijke verwondingen- ook een geestelijke opdoffer gekregen, maar ‘meneer’ kan na zijn straf opnieuw beginnen met vrouwen aanranden, want vrouwen aanranden leert hij echt niet af. Het zit in zijn cultuur ingebakken.

  Het wordt tijd dat de rechters in Zweden worden vervangen, zodat er eindelijk weer eens écht recht wordt gesproken. De beredenering ‘risico van vervolging’ slaat nergens op.

  Like

 3. Zweden is sowieso verloren. Het is een drama voor deze vrouw maar ik kan niet anders zeggen dan eigen schuld dikke bult. De inwoners hebben hier namelijk voor gestemd. Ik begrijp de Zweedse mannen ook niet. Misschien iets van hun vrouwen fysiek beschermen of zoiets?

  Liked by 1 persoon

 4. Js52xyz@gmail.com // november 1, 2018 om 09:08 //

  Zo kun je als land definitief alle uitschot wegkrijgen. Als de “vluchteling” weet dat hem langdurige celstraf boven het hoofd hangt dan vlucht je naar het buitenland dan kun je ongestraft crimineel zijn. Je bent er zeker van dat het land waar je asiel krijgt je niet zal uitwijzen omdat in het geboorteland langdurige celstraf boven het hoofd Hangt. Ik vermoed dat het geboorteland van de “vluchteling” dese sowieso niet opneemt. Zodoende kom er veel uitschot als vluchteling naar het westen.

  Liked by 1 persoon

 5. Wanneer wordt een keer de vrouw, moeder of het dochtertje van een rechter door zo’n zwart Untermensch opengereten en verkracht? Het is erg sneu voor de dames, maar misschien verandert daar het idiote linksche gedachtengoed een beetje door…….

  Liked by 1 persoon

 6. Blijf maar lekker links stemmen dan komt het allemaal wel goed.

  Liked by 1 persoon

 7. trebor2110 // november 1, 2018 om 13:42 //

  Wat ik me afvraag , hoe krijg je een hand in een droge kut gestopt laat staan 2 handen ???

  Liked by 1 persoon

 8. Francois // november 4, 2018 om 18:04 //

  In alle landen zie je hetzelfde structureel probleem met justitie. Bewust en ter kwader trouw blijft men deze samenleving ondermijnen en saboteren. Het doel is duidelijk.

  Like

 9. Waarom heeft het slachtoffer niet haar vingers in de ogen van de dader gestoken en eens flink hard geduwd? Zijn handen zaten toch al elders…ze had hem ook eens flink op zijn smoel kunnen timmeren…Europeanen gaan veel te zachtaardig om met dit soort beesten…met excuses voor de dieren…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s