Nieuw

Tweede migrantenkaravaan stormt Mexico binnen: ‘Gewelddadige’ groep uit Midden-Amerika met BOMMEN en geweren trotseert een enorme politieaanwezigheid om de grens over te steken vanuit Guatemala, terwijl Trump 5.200 troepen inzet.

De tweede migrantenkaravaan, vermoedelijk gewapend met bommen en geweren, viel maandag Mexico binnen, ondanks een enorme politieaanwezigheid.

Honderden migranten die in de voetsporen volgden van de eerste karavaan die naar de Amerikaanse grens ging, staken een rivier over vanuit Guatemala.

Een laagvliegende politiehelikopter zweefde boven het water terwijl de migranten in grote groepen door de troebele wateren van de Suchiate River waadden en probeerde blijkbaar om de downdraft van de rotors te gebruiken om hen te ontmoedigen.

Het Noti-kanaal van Guatemala7 meldde dat één man verdronken was en liet een video zien van een man die een schijnbaar levenloos lichaam uit de rivier sleept.

De tweede groep aan de Guatemalteekse grens is weerbarstiger geweest dan de eerste groep die de grens overstak. Guatemala’s Ministerie van Binnenlandse Zaken zei dat Guatemalteekse politieagenten gewond raakten toen de migrantengroep door de grensbarrières aan Guatemala’s kant van de brug brak.

De Mexicaanse autoriteiten zeiden dat migranten hun agenten aanvielen met stenen, glazen flessen en vuurwerk toen ze door een poort op de Mexicaanse kant braken, maar terug werden geduwd, en sommige van hen droegen naar verluidt geweren en vuurbommen.

Maandag klaagde de Mexicaanse minister van Binnenlandse Zaken Alfonso Navarrete Prida over wat hij een tweede ‘gewelddadige poging’ noemde om de grens te bestormen, waarbij hij mensen ervan beschuldigde ouderen, zwangere vrouwen en kinderen vooraan te plaatsen, waardoor ze het risico liepen verpletterd te worden.

Gelukkig is dat niet gebeurd,” zei hij.

Bron:

Second migrant caravan storms into Mexico: ‘Violent’ group from Central America carrying BOMBS and guns defies a huge police presence to cross the border from Guatemala as Trump deploys 5,200 troops

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Tweede migrantenkaravaan stormt Mexico binnen: ‘Gewelddadige’ groep uit Midden-Amerika met BOMMEN en geweren trotseert een enorme politieaanwezigheid om de grens over te steken vanuit Guatemala, terwijl Trump 5.200 troepen inzet.

 1. Wereldwijd komen er mensen karavanen aan die een kans van overleving zoeken in andere landen en inplaats van de verlaten landen leeg te laten stelen door de bekende Multinationals volgens het plan en geen pottenkijkers wil die georganiseerde Multimaffia zoals Shell het land kaalvreten en niets of weinig betalen en net als in Nigeria de troep achterlaten en weg laten stromen de rivieren in zonder vergoeding of een frats aan corrupte ambtenaren.
  Het moet echt eens afgelopen zijn met het kappen van de oerwouden wat de longen zijn van deze aarde en het winnen van grondstoffen wat niet ten goede komt van het land,en deze Multi culti moet compleet verboden en vernietigd worden dan blijven de oorspronkelijk bewoners in hun eigen land.

  Like

 2. antiislamnu // november 1, 2018 om 00:04 //

  Ik ga op reis en neem mee ; vuurwerk bommen
  Ik ga op reis en neem mee; vuurwerk bommen en geweren
  Ik ga op reis en neem mee;vuurwerk bommen en geweren glazen flessen nog meer vuurwerk.

  Like

 3. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s