Nieuw

Trump willigt Joodse eis niet in: “Nationalisme betekent dat ik van mijn land hou”

De Amerikaanse president Donald Trump zal zijn verklaring dat hij een nationalist is niet intrekken. Dit verklaart hij in een nieuw interview met Fox News.

Vorige week maakte de Amerikaanse president Donald Trump duidelijk dat hij zich verzet tegen globalisme en zelf “nationalist” is.

Dit liet links door het dak gaan.

Na het bloedbad in een synagoge in Pittsburgh dit weekend is er nog meer kritiek geuit op Trump, die beschuldigd wordt van antisemitisme en nationalistische onderdrukking, iets wat hij zelf betwist. Bovendien eiste verschillende joodse groeperingen in Pittsburgh dat hij volledig afstand neemt van het blanke nationalisme.

– Ik ben trots op dit land, en dat noem ik nationalisme. Maar zodra men een uitspraak doet die tegen de politiek correcte wereld ingaat, maken ze er een grote kwestie van, zegt hij tegen Fox.

– Voordat ik voor de wereld kan zorgen, moet ik voor mijn eigen land zorgen. Ik wil mensen over de hele wereld helpen, maar als ik niet om eigen land geef, zullen we geen land hebben. Dat geldt ook voor wat er aan onze grenzen gebeurt, gaat hij verder.

Het feit dat Donald Trump na het bloedbad in Pittsburgh beschuldigd wordt van antisemitisme ziet hij zelf als absurd.

– Hij was geen fan van Donald Trump, omdat hij vindt dat ik te dicht bij Israël sta, zegt Trump over de dader en wees erop dat hij onlangs een prijs heeft ontvangen van Benjamin Netanyahu.

Donald Trump vindt het ook oneerlijk dat hij wordt gekoppeld aan de zogeheten MAGA-bommenlegger Cesar Sayoc, terwijl andere machthebbers zoals de linkse politicus Bernie Sanders niet verbonden worden met soortgelijke mensen in hun kamp.

De president is ook trots op de grote economische successen in de Verenigde Staten sinds hij president is geworden, waaronder de lage werkloosheid onder Afro-Amerikanen en Latijns-Amerikanen.

– We hebben nu grote bedrijven die overal terugkomen, zegt hij.

Volgens Trump zal hij een goede handelsovereenkomst met China regelen.

– Er moet een goede deal komen. China heeft ons land leeggezogen. We hebben hun land opgebouwd. Ze hebben ons land echt pijn gedaan.

Donald Trump verklaart ook dat hij zich graag kandidaat wil stellen voor de presidentsverkiezingen van 2020 tegen Hillary Clinton. Hij “houdt van alle” potentiële tegenstanders, zegt hij tegen Fox.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Trump willigt Joodse eis niet in: “Nationalisme betekent dat ik van mijn land hou”

 1. trebor2110 // oktober 31, 2018 om 15:06 //

  Trump heeft helemaal gelijk .

  Like

 2. tim pietersen // oktober 31, 2018 om 16:03 //

  the mass migration agenda

  https://en.wikipedia.org/wiki/HIAS

  Like

 3. Tja je hebt Joden en andere Joden.

  Like

 4. Horatius // november 1, 2018 om 16:55 //

  Ik heb geen enkel probleem met Joden wel met de orthodoxe Joden die al vele jaren de oprichting van een Palestijnse staat blokkeren, wat de situatie in dit deel van het Midden-Oosten een stuk overzichtelijker zou maken.

  Maar blijkbaar kan er in Israël geen regering worden gevormd zonder deze groepering die er voor zorgt met haar halsstarrige politiek (waaronder het steeds maar weer bouwen van nieuwe Joodse nederzettingen in de Palestijnse gebieden) dat daar een blijvende bron van onrust blijft bestaan.

  In Israël zijn er velen een voorstander van die Palestijnse staat maar ze vormen helaas geen politieke meerderheid, hoewel het interessant zou zijn de bevolking zich via een referendum daarover te laten uitspreken. En dan liefst een bindend referendum.

  Maar ook daar zullen die orthodoxe Joden absoluut niet aan willen meewerken vanwege duistere redenen die zeer waarschijnlijk teruggrijpen naar Bijbelse tijden.

  Met als gevolg dat ze daar over honderd jaar nog in exact dezelfde situatie zullen verkeren als in 1948 bij het uitroepen van de staat Israël.

  Like

 5. What the Israeli Government Doesn’t Want Christians To Know

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s