Nieuw

Totale islamisering: In Savile Town (Engeland) leeft waarschijnlijk geen enkele blanke Brit meer

In een ouder artikel van de bekende Daily Mail, dat bijna 3,2 miljoen lezers in het Verenigd Koninkrijk bereikt en een van de Britse kranten met de hoogste oplage is, bericht Sue Reid uit de kleine en vrij afgelegen stad Savile Town bij Yorkshire in Engeland. Engeland – u weet wel: groene heuvels, ludieke weiden, akkers en schilderachtige landschappen naast oude industriesteden en idyllische dorpjes.

Maar wat het verslag over Savile Town aan het licht brengt, is noch aangenaam, noch banaal. De stad is niet minder dan een blik in de demografische toekomst van het Verenigd Koninkrijk en heeft waarschijnlijk ook implicaties voor heel West-Europa. Het sprookje van diversiteit wordt hier in al zijn absurditeit als een leugen gestraft, omdat “diversiteit” en “multicultureel” in Savile Town niet leidde tot een soort hippe voorstad voor startende bedrijven en groene hoogverdieners, maar als laatste consequentie de vreedzame, etnische zuivering van de inheemse Britten mogelijk maakte.

Volgens het artikel, dat ook is versterkt met foto’s van de stad, is zelfs de ijsverkoper een islamitische vrouw met een volledig bedekkende boerka. De halal-slager van de stad, die volgens de officiële volkstelling in 2011 4033 inwoners telde, heeft in zijn hele leven nog nooit een autochtone Brit bediend, omdat ze hier niet meer bestaan. Slechts ongeveer 48 mensen gaven in 2011 aan dat ze nog steeds “blanke Britten” waren. Aangezien Reid impliceert dat de migratie en het sterfcijfer van de autochtonen zal voortduren, kan men ervan uitgaan dat er nu in 2018 waarschijnlijk geen of bijna geen persoon meer over zal zijn die zichzelf als blank en Brits zou omschrijven als er een nieuwe volkstelling zou plaatsvinden.

Savile Town behoort daarmee net als Luton, de geboortestad van Tommy Robinson, tot de steden van Engeland waar de christelijk-Europese inheemse bevolking, die wij Britten of Engelsen noemen, een minderheid zijn geworden of zelfs volledig verdwenen zijn.

Nu zou men kunnen stellen dat de etnische en culturele identiteit van de inwoners van Saville Town geen enkele rol speelt en dat ze zonder problemen in de grote smeltkroes zullen passen, als het ware door de jaren heen vanzelf Britten worden, zoals vaak wordt gezegd door propagandisten van de massa-immigratie. Maar volgens het artikel spreken de inwoners, meestal Pakistaanse moslims, weinig tot geen Engels. Dit is vooral merkbaar in het geval van vrouwen, die alleen in volledige lichaamsbedekking onderweg zijn.

Savile Town heeft de deïndustrialisatie van Engeland niet ongedeerd overleefd. De blanke lagere en middenklasse van de stad zijn weggetrokken of gewoonweg overleden. Er waren niet genoeg nakomelingen. In 2011 vertelt een van de laatste Engelse vrouwen van de stad ons dat ze sociaal en cultureel geïsoleerd is. De oude vrouw kan vandaag de dag niet meer in leven zijn. De facto is het een islamitische stad die uitsluitend door moslims in Engeland wordt bewoond. Alleen de bakstenen huizen en de straatnamen zijn van Engelse oorsprong en wijzen nog steeds op een vroegere Engelse identiteit. Al het andere, met inbegrip van de moskee met ruimte voor 4000 mensen, is onderdeel geworden van de islamitische wereld – binnen veertig jaar is een Engelse stad in de buurt van Yorkshire verdwenen en vervangen door een Pakistaans-islamitische bevolking.

Demografie is het lot en Savile Town en is een blik in de toekomst van het Westen, als de huidige trends in migratie, assimilatie en geboortecijfers zich voortzetten.

Bron:

‘Go away, you shouldn’t be here. Don’t come back’: The corner of Yorkshire that has almost no white residents
Islamisierung total: In Savile Town (England) lebt heute wahrscheinlich kein einziger weißer Brite mehr

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Totale islamisering: In Savile Town (Engeland) leeft waarschijnlijk geen enkele blanke Brit meer

 1. antiislamnu // oktober 31, 2018 om 23:55 //

  Gaat in heel West Europa gebeuren denk maar na Nederland zwaar vergrijst over 20 jaar héél veel kaas koppen overleden daar tegenover moslims en negers die fokken als konijnen.
  Nog 20 jaar verder game over .
  Valt niets meer aan te doen immigratie stop helpt niet terug sturen zal wel niet gebeuren maar stel max 100.000 retour helpt ook geen niet dus helaas

  Like

 2. The Queen zal toch op een gegeven moment ook gaan inzien dat zij ook “vervangen”
  kan worden, dat denk ik

  Like

 3. Duchesne // november 1, 2018 om 08:10 //

  “The Queen” word ook vervangen, de vrouw van prins Harry is half zwart….zou zomaar een manier kunnen zijn om het koningshuis intact te houden. De volgende stap is de omzetting van de Angelicaanse kerk naar een dhimmie moslim orgaan…..
  Een oorlog en een invasie verliezen is een ding, een invasie zonder verzet ondergaan is ondergang.
  Het verraad is enorm.

  Like

 4. Adv. Marktplaats:
  Aangeboden t.e.a.b.:
  Een mooi vlak land gedeeltelijke gelegen onder de zeespiegel.
  Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal spreken. De laatste decennia zeer geliefd bij arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en asieleisers uit donker Afrika.
  Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg en de mogelijkheid om minstens 1 maal per jaar naar het land. waaruit u uit onveiligheid bent gevlucht, op vakantie te gaan en achtergebleven familieleden te bezoeken.
  Werken en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
  De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is.
  Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal nog enige jaren worden gedoogd.
  De nog toegestane feestdagen zijn de ramadan en het suikerfeest. Overige feestdagen, zoals Kerstmis, en gebruiken, zoals Sinterklaas, worden afgeschaft. Het begin is daar al in gemaakt.
  De huidige, nog geldende, wetgeving zal binnenkort worden vervangen. De enige bron van wetgeving wordt de ‘sharia’ en de hadith.
  De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
  De partijen waar nog op gestemd kan worden zijn Denk en D66. De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D66 àbsoluut niet te vertrouwen is.
  Andere politieke partijen en oppositiegroeperingen zijn verboden.
  De democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute monarchie bestuurt door de zichzelf benoemde koning Kuzu. Deze koning regeert dan via een ministerraad, waarvan de belangrijkste posten worden bekleed door vooraanstaande leden van de koninklijke familie. Mensen die kritiek durven te uiten worden gedeporteerd en het land uitgezet. Kuzu geeft nu al aan dat de autochtone bewoners moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat. (feit!)

  “God-allah-machtig……. “, zei onze Lieve Heer, ”Dat had ik niet gedacht toen ik Adam & Eva op deze mooie wereld zette”.

  Liked by 1 persoon

 5. Wachteres // november 1, 2018 om 12:00 //

  Er schijnen islamitische vrouwen in GB te bestaan die bijna nooit buiten [mogen] komen en die van de veronderstelling uit gaan dat ze in een islamitisch land wonen.

  Totaal geen besef dat ze zich in het ‘vrije’ Westen bevinden.

  Like

 6. the queen ook vervangen? die Engelse taart is al tegen de 100, ze krijgen daar goed te eten zeker dat ze zo oud worden, Die mevrouw die met prins Harry is getrouwd heeft zich ingedekt om verzekerd te zijn van haar plek in deze koude kak familie om nu al in verwachting te zijn, ze wil alleen maar beroemd zijn, dat is alvast gelukt

  Like

 7. Al over 20 jaar game over lijkt me overdreven maar als het zo doorgaat en daar lijkt het wel op zal het over enkele generaties inderdaad zo goed als afgelopen zijn met Nederland.

  Like

 8. Nooitgedacht // november 14, 2018 om 11:03 //

  “De jeugd heeft de toekomst”
  Dus kijk naar welke bevolkingsgroep gemiddeld de meeste kinderen heeft.
  Gemiddelde bij Europese gezinnen ligt dat rond de 1,3 kind/gezin.
  Bij mensen uit overwegend islamitische landen ligt dat gemiddelde rond de 6,5.
  Tel uit Uw winst…
  De islamitische aanhang heeft geen bommen en terroristen nodig.
  Al dat gewauwel over aanslagen etc. zijn slechts afleiding voor de grote babyboom die ons te wachten staat, veroorzaakt door empathieloze psychopaten, volk waar men zelf op heeft gestemd……
  In een demoncratie heeft de meerderheid het voor het zeggen.
  People come, people go.
  Try to live together !

  Stay Human,
  NG

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s