Nieuw

Salvini’s Partij ! Christelijke kapel zal GEEN moskee worden

Goedzo. We moeten geen centimeter grond opgeven aan de barbaarse horden en ze al helemaal niet de mogelijkheid geven zich militair te organiseren in hun jihadcommandocentra. Hun kazernes moeten gesloopt worden en hun soldaten gerepatrieerd !

Breitbart:

De populistische door Lega geleide lokale regering van Lombardije heeft plannen geblokkeerd om van een oude kapel een moskee te maken, nadat een islamitische groep christenen op de veiling van een kerk in Bergamo, Noord-Italië, had overboden.

De president van de regio, Attilio Fontana, kondigde dit weekend aan dat de gemeenteraad gebruik had gemaakt van een wet uit 2004 die het de regionale overheid mogelijk maakt om de verkoop te stoppen in naam van de bescherming van culturele bezienswaardigheden.

Volgens de lokale media werd de veiling voor de voormalige ziekenhuiskapel gewonnen door de Moslimvereniging van Bergamo, die het gebouw in de zoveelste moskee in de stad wilde veranderen nadat ze de Roemeense Orthodoxe Kerk, die de plek sinds 2015 voor de eredienst had gebruikt, had overboden.

Lombardije “zal ons recht van preferentie uitoefenen en er zal geen ruimte zijn voor een beroep” met betrekking tot de verkoop van de kerk, zei Fontana, waarin staat dat de raad van plan is het christendom in Italië te “beschermen”.

Fontana begrijpt het:

“Ik zou nooit een kerk te koop hebben gezet en ik ben verbaasd dat de directie van het ziekenhuis niet begreep hoe gevoelig deze kwestie lag,” zei de politicus van Lega.

“Ik heb al contact opgenomen met pater Gheorghe Valescu, hoofd van de Roemeens-Orthodoxe gemeenschap in Bergamo, om hem gerust te stellen en de acties te illustreren die worden ondernomen om ervoor te zorgen dat de gemeenschap hun plaats van aanbidding niet verliest,” voegde Fontana toe.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Salvini’s Partij ! Christelijke kapel zal GEEN moskee worden

 1. die lef en moed hebben onze politiekers niet

  Like

 2. Maak het die moslims maar zo moeilijk mogelijk.

  Het is een droom van de islam-aanhangers om ooit de kern van het christendom in te nemen (Rome), maar uiteraard ook Italië volledig te veroveren voor de islam.
  Het christendom is de allergrootste vijand van de islam en wat zou het moslims een voldoening geven als Rome (en daarna heel Italië) in handen van de antichrist zou vallen!!
  Maar wat zal er gebeuren als misschien ooit een andere partij aan de macht komt, met minder strijdlust dan Salvini?

  Ik houd mijn hart vast!

  Like

 3. Er komt voorlopig geen andere partij aan de macht in Italië want daar is de
  situatie niet naar

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s