Nieuw

Rapefugee serie: Meisje (15) in München verkracht door zes Afghanen

Niet alleen in het “verkrachtingsmekka” Freiburg – ook in de deelstaathoofdstad München voldoen de genitale goudstukken van Merkel in perfectie, waarvoor ze het land werden binnengebracht: Slechts enkele dagen nadat de massaverkrachting in Freiburg door minstens zeven Syriërs en de beestachtige groepsverkrachting-moord van minstens zeven Senegalezen in het midden van Rome bekend werden – is nu een reeks van afschuwelijke seksuele misdaden in het midden van München bekend gemaakt.

Een 15-jarig meisje in München is gedurende een periode van dagen seksueel misbruikt en veelvuldig verkracht door in totaal zes Afghanen. De misdaden vonden plaats over een periode van enkele dagen, waarvan de afdeling strafrechtelijk onderzoek van München pas nu verslag uitbrengt. De misdaden vonden ongeveer vier weken geleden plaats, d.w.z. twee weken voor de Beierse staatsverkiezingen.

Volgens het openbaar ministerie zijn er vijf verdachten in voorarrest en wordt er nu dringend gezocht naar een andere zedendelinquent. Het meisje uit München werd eind september in verschillende appartementen in het centrum van de stad door in totaal zes jonge Afghanen seksueel misbruikt. In tegenstelling tot Freiburg / Velbert / Essen / Gelsenkirchen etc. werd het slachtoffer op verschillende dagen individueel door de moslims misbruikt. De politie gaat ervan uit dat er deze keer geen drugscocktails in het spel zijn geweest. Het meisje zou zodanig geestelijk en lichamelijk geïntimideerd zijn geweest dat ze “onvermijdelijk” een volgzaam slachtoffer werd van de dierlijke lusten van de Merkel-Rapefugees.

Volgens de huidige informatie is een van de mannen de ex-vriend van het meisje. Een 20-jarige Afghaan, die het meisje vervolgens “overhandigde” aan zijn trawanten. Een soortgelijk patroon als in de Roma-verkrachtingszaken “Dean Martin” in Gelsenkirchen. Het vernederde Münchense meisje komt volgens interne politie-informatie uit “nogal precaire omstandigheden” en verbleef in een onder toezicht staande jeugdinstelling.

Zoals de scholiere meldt, “werd zij door hem gedwongen seks te bedrijven”. Ze heeft zich niet verdedigd uit angst voor slaag en mishandeling. De studente zou ook verkracht zijn door vijf andere mannen, alle bekenden van haar ex-vriend. Het handelt zich hier ook om jonge Afghanen. De plaatsen van het delict waren blijkbaar twee appartementen in de buurt van de stad. Het meisje zou gedwongen zijn om op verschillende dagen seks te hebben met minstens een van de mannen.

De omstandigheden die het meisje aan de politie beschreef, worden door het Openbaar Ministerie in München als verkrachting beschouwd. Een onderzoeksrechter uit München vaardigde vervolgens zes aanhoudingsbevelen uit tegen de erkende asielzoekers in de leeftijd van 20 tot 25 jaar. “Er zijn verschillende verdachten in hechtenis”, aldus officier van justitie Florian Weinzierl.

Vijf van hen konden in een bliksemactie binnen enkele uren door de politie worden gearresteerd – naar de zesde Afghaan wordt nog steeds gezocht. Tijdens de verhoren bleven de verdachten zwijgen of verklaarden dat de geslachtsgemeenschap “consensueel” was geweest.

Bovendien, dat de zaak pas nu bekend wordt gemaakt, verklaart het openbaar ministerie van München met de bewering dat er lopende onderzoeken bezig waren, “die men niet wilde verstoren”. Maar misschien lag het ook aan de verkiezingen in Beieren, want “Beieren is nu veilig”… aan de afgrond.

De zwaar gesubsidieerde München avondkrant schrijft onder de verkrachtingsreeks:

“Noot van de redactie: Door de stortvloed van niet-objectieve commentaren met deels crimineel relevante inhoud zijn we genoodzaakt om de commentaarfunctie voor dit artikel uit te schakelen. Wij betreuren het dat een feitelijke discussie over dit onderwerp niet mogelijk is”.

Bron:

Rapefugee-Serie: Münchnerin (15) von sechs Afghanen vergewaltigt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s