Nieuw

‘Pact van Marakesh’ vrijbrief voor immigranten

Over enkele maanden tekent de regering het ‘Pact van Marakesh’ dat de rechten van vluchtelingen regelt. Nederland doet dat in VN verband. De vluchtelingen krijgen daardoor veel meer rechten op steun en verblijf dan nu het geval is. Roelof Bisschop (SGP) legt het uit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 938 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6087 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on ‘Pact van Marakesh’ vrijbrief voor immigranten

  1. Zou dat een aanzuigende werking hebben?

    Like

  2. Wat verstaan ze onder vluchtelingen. Die gelukzoekers, criminelen en verkrachters. Of de echte vluchteling? Ik hoop dat het leger ooit in grijpt. Maar dat heeft de regering ook voor elkaar. Ondeugdelijk materiaal en materieel. En een defensie onder toezicht. Ze zagen de bui al hangen.

    Like

  3. Bogusław Wolniewicz vs Barbara Lerner Spectre – Professor reacts to ‘multicultural Europe’ speech

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s