Nieuw

Oostenrijk zegt nee tegen de VN-migratieovereenkomst

Sebastian Kurz. © Bundesministerium für Europa

Oostenrijk zal de globale migratieovereenkomst van de VN niet ondertekenen, meldt Reuters. De regering is van mening dat de overeenkomst een bedreiging vormt voor de soevereiniteit van het land.

De controversiële overeenkomst, waarin onder andere staat dat migratie “positief voor de wereld” is, moet begin december op een top in Marrakech door de VN-lidstaten worden ondertekend.

Eerder hebben de Verenigde Staten, Australië en Hongarije aangekondigd dat ze de overeenkomst niet zullen ondertekenen – en nu worden ze vergezeld door Oostenrijk.

De Oostenrijkse rechtse regering is van mening dat het globalistische akkoord een bedreiging vormt voor de soevereiniteit van het land. Bondskanselier Sebastian Kurz is ook bezorgd dat de overeenkomst geen duidelijk onderscheid maakt tussen illegale en legale immigratie of tussen vluchtelingen en economische migranten.

Er wordt gespeculeerd dat ook Polen zal weigeren de migratieovereenkomst te ondertekenen. Het Poolse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft de regering eerder in november opgeroepen om zich uit de onderhandelingen terug te trekken, onder verwijzing naar de overeenkomst die de veiligheid van Polen bedreigt en illegale immigratie bevordert.

Bron:

Austria to shun global migration pact on sovereignty worries

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Oostenrijk zegt nee tegen de VN-migratieovereenkomst

 1. Hopelijk krijgen we een flinke aardbeving in die zandstad als het tuig dat zich regeringsleiders noemt er zit. Kunnen ze gelijk begraven worden.

  Liked by 2 people

 2. STUITEND!!!
  Zegge en schrijve twee tot hooguit drie landen van de EU weigeren de overeenkomst te tekenen.
  Dat maakt weer eens duidelijk dat de rest van de totale EU-bende politici uit uitvreters en landverraders bestaat.

  Like

 3. paulzwueste // oktober 31, 2018 om 16:35 //

  Als je Kurz zo ziet is het de meest ideale schoonzoon!
  Ik heb nog ’n paar dochters in de kelder verborgen.
  Je kan nooit weten.

  Like

 4. Jack vanderVeen // november 1, 2018 om 07:55 //

  Die kut Rutte:
  Vorige week sprak hij namens het gehele Nederlandse volk lovende woorden ver Wim Kok.
  Waar haalt hij de onbeschaamtheid vandaan om te beweren dat hij namens mij en miljoenen met mij spreekt?
  In Marrakech gaat hij straks, de volksverbruikers Rutte, namens het gehele Nederlandse volk een verdrag ondertekenen dat onze poorten voor alle paarden in de wereld open zet om hier het faillissement van Europa en Nederland ik n te luiden.
  Ook weet ik zeker dat tig miljoenen Nederlanders daartegen zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s