Nieuw

Nederland geeft 4 miljoen aan Niger voor grensbewaking terwijl het weigert de eigen grens te bewaken

Nederland geeft 4 miljoen euro aan de politie van Niger zodat die mobiele teams kan trainen om de grenzen te bewaken. Deze grensteams van in totaal 250 man moeten smokkel, terrorisme en irreguliere migratie verhinderen.

“Ik vind het belangrijk om Niger te steunen bij goed grensbeheer”, zegt Blok. “Investeren in het verbeteren van veiligheid in de Sahel is in ons directe belang, want de grensoverschrijdende problemen daar, zoals terrorisme, smokkel en irreguliere migratie raken ook aan onze veiligheid in Nederland en Europa.’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Nederland geeft 4 miljoen aan Niger voor grensbewaking terwijl het weigert de eigen grens te bewaken

 1. Rini Stegeman // oktober 31, 2018 om 19:37 //

  waarom niet voor ONZE EIGEN GRENZEN ??????

  Liked by 1 persoon

 2. Toch makkelijk uitgegeven die €4.000.000 als dat uit die pot komt. Hij daar goede sier maken.

  M.i. moet er op dat potje bezuinigd worden!

  Like

 3. Ze kunnen niet een ziekenhuis redden met 3 miljoen maar wel 4 miljoen pompen in die mislukte staten. We moeten echt zo snel mogelijk van deze regering af.

  Liked by 1 persoon

 4. Eigen volk eerst // november 1, 2018 om 12:25 //

  Hoe absurd is dit? Dit kabinet wordt steeds gekker en deelt ons geld met handen vol uit maar niet aan ons!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s