Nieuw

Na de synagoge-massacre  – Joodse leiders stellen eisen aan Trump

Donald Trump’s aanstaande bezoek aan Pittsburgh zal door een patrouille van joodse activisten worden gestuit.

Na de massamoord afgelopen weekend in een synagoge in Pittsburgh is Donald Trump van plan om samen met zijn vrouw Melania, dochter Ivanka en zijn Joodse schoonzoon Jared Kushner de stad te bezoeken.

Trump wordt echter door leiders van verschillende joodse groeperingen in Pittsburgh gestopt. Deze hebben namelijk een aanmaningsbrief met een reeks eisen aan de president geschreven die hij eerst moet inwilligen voordat ze hem zullen verwelkomen.

Hij moet onder andere “volledig afstand nemen van het blanke nationalisme”, dat wil dus zeggen het recht van blanken moet ontkennen om in hun eigen land te existeren. Hij moet ook stoppen met minderheden (moslims, Lhbt’ers, niet-blanken en mensen met een handicap) als doelwit te nemen en in gevaar brengen. Tot slot moet hij ophouden met het aanvallen van immigranten.

Trump nam gisteren deel aan een interview met Fox News, waarin hij als bewijs dat hij de schietpartij in Pittsburgh niet heeft kunnen inspireren, het feit voorlegde dat hij een prijs van Benjamin Netanyahu had gekregen voor het verhuizen van de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem. Hij zei ook dat de verdachte het niet politiek met hem eens was, maar Trump als een Israël-vriend zag. Zie het interview hier:

Bron:

Letter to President Trump from Pittsburgh Jewish Leaders
President Trump goes one-on-one with Laura Ingraham

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8203 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s