Nieuw

Merkel reikt integratieprijs uit aan Israëlische liefdadigheidsinstellingen voor het helpen van “vluchtelingen” zich te vestigen in ….Duitsland

Frau Merkel – die overigens terugtreedt als partijleider, maar nog steeds verwacht kanselier te zijn tot 2021 – heeft duidelijk niet gehoord dat het slechts een dwaze samenzweringstheorie is dat Joden de massale instroom van vluchtelingen in de landen van andere mensen ondersteunen.

De dwaze oude Stasi-muts denkt duidelijk deze gekke samenzweringstheorie waar is, anders zou ze geen “integratieprijs” hebben toegekend aan Joods-Israëlische “liefdadigheidsinstellingen” die vluchtelingen helpen zich te vestigen, niet in Israël, maar in Duitsland.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel reikte maandag de nationale integratieprijs uit aan een project voor hulp aan vluchtelingen van twee joodse en Israëlische organisaties.

Het project “Building Bridges Encountering diversity” (Brückenbau – Vielfalt begegnen) won de jaarlijkse prijs voor het overbrengen van de waarden van tolerantie, non-discriminatie, gelijke rechten en acceptatie van verschillende religies in haar werk met vluchtelingen.

Het project wordt geleid door het Centraal Bureau voor Welzijn van de Joden in Duitsland en de Israëlische hulporganisatie IsraAID in 10 opvangcentra voor migranten in Berlijn en Frankfurt. Het wordt ondersteund door de Duitse regering.

Het Building Bridges project biedt psychologische en sociale steun aan vluchtelingen uit conflictgebieden. Het richt zich ook op vrouwenrechten en empowerment.

Werknemers in het project zijn Arabisch sprekende Israëli’s, Joodse Israëli’s en Duitsers, die ook worden ondersteund door vrijwilligers.

….De Centrale Raad voor Joden in Duitsland nomineerde het project, dat vervolgens door een jury werd geselecteerd.

Raadsvoorzitter Josef Schuster zei dat het project helpt bruggen te slaan tussen religies en tussen vluchtelingen en andere leden van de samenleving.

“De prijs moedigt de voortzetting van uitwisselingen tussen moslims en joden aan,” zei hij.

DW >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Merkel reikt integratieprijs uit aan Israëlische liefdadigheidsinstellingen voor het helpen van “vluchtelingen” zich te vestigen in ….Duitsland

 1. Red Ice heeft ook aandacht besteed aan deze organisatie https://www.youtube.com/watch?v=f5p2zt0ne_4

  Like

 2. Helen Thomas tells Jewish host you are not allowed to criticise Israel

  In an interview from 2011, the late Helen Thomas tells Jewish host Joy Behar about the Jewish lobby that aims to destroy anyone who criticises Israel. She also tells her Jews are not semites.

  Like

 3. Lauren Southern – Sneak Peek: BORDERLESS

  Like

 4. Handlangers van Satan.

  Like

 5. @❌Radicaal❌ (@BlankeHuid) // oktober 31, 2018 om 19:41 //

  “This video has been removed for violating YouTube’s policy on hate speech. Learn more about combating hate speech in your country.”

  Uiteraard.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s