Nieuw

Joden “weerleggen” samenzweringstheorie door toe te geven dat het waar is

Alleen met de subtiliteit van de Talmoedische geest kun je een complottheorie weerleggen door toe te geven dat het waar is.

Overal riepen joden na de aanslag op de synagoge in Pittsburgh op tot meer immigratie om de haat van de blanken te stoppen door ze een minderheid in hun eigen land te maken en gaven daarmee openlijk toe wat hun agenda is. De aanslagpleger zou namelijk gehandeld hebben uit weerzin tegen de betrokkenheid van de synagoge in Pittsburgh bij HIAS een van de vele joodse organisaties die omvolkingsimmigratie naar de VS aanmoedigen.

Een sterk voorbeeld hiervan verscheen maandag in de joodse New York Times door de joodse schrijfster Michelle Goldberg.

Het beeld dat zij schetst van de Amerikaanse politiek is er een van verkapte etnische oorlogvoering, waarbij de verschillende kandidaten en beleidsposities slechts volmachten zijn voor de onderliggende raciale strijd. Haar openingsparagraaf maakt duidelijk wat haar echt een goed gevoel geeft over Amerika: het proces van onteigening van de mensen die het hebben gecreëerd.

Een paar uur op zaterdagochtend voelde ik me goed over Amerika. Ik was op een kleine rally in de buitenwijk Riverdale in Atlanta en luisterde naar democratische politici, waaronder Senator Kamala Harris en Georgia’s Stacey Abrams, die de eerste Afrikaans-Amerikaanse vrouwelijke gouverneur in de Amerikaanse geschiedenis zou kunnen worden.

… Op dit moment scheurt Amerika zichzelf uiteen, terwijl een verbitterde blanke conservatieve minderheid zich vastklampt aan de macht, doodsbang dat hij overspoeld wordt door een nieuwe multiraciale meerpartijdige meerderheid. De kloof voelt vooral grimmig in Georgië, waar de tussentijdse verkiezing een strijd is tussen de reactie van Trump en het multiculturele Amerika wiens opkomst rechts koste wat kost probeert te voorkomen.

… Het doel van Abrams is om een ​​coalitie van Afro-Amerikaanse en andere kiezers van minderheden en blanke liberalen samen te stellen. Het potentieel is er; Georgia is minder dan 53 procent non-Hispanic white. “Georgia is een blauwe staat als iedereen stemt”, vertelde DuBose Porter, voorzitter van de Democratische Partij van Georgië.

Op zaterdagochtend sloot Abrams af door de menigte te herinneren aan de opvattingen van Kemp over democratie. “Hij zei dat hij bezorgd is dat als iedereen die in aanmerking komt om in Georgië te stemmen dit doet, hij deze verkiezing zal verliezen,” zei ze. “Laten we zijn gelijk bewijzen”. In een week kunnen Amerikaanse kiezers aan blanke nationalisten aandoen wat ze het meest vrezen. Laat hen zien dat ze worden vervangen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

20 Comments on Joden “weerleggen” samenzweringstheorie door toe te geven dat het waar is

 1. Tijl Uylenspiegel // november 1, 2018 om 00:05 //

  De joodse columniste van de joodse krant ziet Republikeinen als blanke nationalisten en zou graag zien dat ze door de verkiezingen vervangen zouden worden door Democraten.
  Het is maar net wat je erin wilt lezen.

  Like

 2. @Tijl Uylenspiegel // november 1, 2018 om 00:05
  “Het is maar net wat je erin wilt lezen.”

  En wat is lees jij hierin?:
  “In een week kunnen Amerikaanse kiezers aan blanke nationalisten aandoen wat ze het meest vrezen. Laat hen zien dat ze worden vervangen.”

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 1, 2018 om 00:57 //

  Dacht dat ik dat al gezegd had, ze zou graag zien dat de Republikeinen vervangen worden door Democraten.
  Zij ziet Republikeinen kennelijk als blanke nationalisten en Democraten min of meer als socialisten die daarom een grote achterban zouden moeten hebben onder de Hispanics die meestal nogal laag op de sociale ladder staan.

  Like

 4. Hoeveel stukjes moet ik je laten zien voor je gelooft dat joden immigranten binnen willen halen om de blanke meerderheid een minderheid te maken. Honderd, duizend, of ga je het altijd blijven ontkennen ?

  Like

 5. Of informeer anders jezelf. Hier heb je de twitter van de invloedrijkste joodse organisatie in de VS.

  Hun officiële doel is het bestrijden van anti-semitisme. Maar rond de 25% van hun tweets zijn pro-immigratie tweets (ja ik heb laatst zitten turfen).

  Like

 6. @Tijl Uylenspiegel // november 1, 2018 om 00:57

  “Zij ziet Republikeinen kennelijk als blanke nationalisten en Democraten min of meer als socialisten die daarom een grote achterban zouden moeten hebben onder de Hispanics die meestal nogal laag op de sociale ladder staan.”

  Wat knap van jou dat jij kan zien wat zij “kennelijk” ziet en eigenlijk bedoelt te zeggen. Jouw denkbeeld is geïnterpreteerd op je eigen zienswijze van haar werkelijke woorden en zoals gewoonlijk hang je er weer een heel hypothetisch kwatsverhaal omheen van wat zij de facto niet zegt.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // november 1, 2018 om 02:04 //

  Het punt is denk ik Fub dat jij joden ziet als een volk met een gemeenschappelijk doel voor ogen waar ik ze zie als een volk die weliswaar religieus en genetisch verwant zijn maar die daarnaast net zo divers zijn als enig ander volk.
  Er zijn joodse liberalen, joodse socialisten, joodse communisten, joodse miljonairs maar ook arme joodse sloebers. Er zijn joodse wetenschappers, joodse intellectuelen maar ook joden die het moeilijk hebben de basisschool te doorlopen.
  Als een mens al zou willen veralgemeniseren dan zou je met een beetje goede wil kunnen stellen dat joden vaak de behoefte voelen zich zo hoog mogelijk te scholen, dat wil niet zeggen dat ze een hoger IQ zouden hebben als wel de wil om hogerop te komen.
  Met dezelfde goede wil zou je dat een deugd kunnen noemen.
  Zouden ze elkaar onderling bevoordelen ? Ja vast wel, dat kwam nog niet zo heel lang geleden ook voor onder gereformeerden en katholieken.
  Vergeet niet dat ze eeuwen van discriminatie hebben gekend en ik denk niet dat je veel joden zult kunnen vinden die niet een gedeelte van hun familie zijn verloren door antisemitisme.
  Wat denk je, zou dat een band scheppen ?
  Jij denkt dat joden alleen in de hoogste maatschappelijke regionen voorkomen maar toen de Duitsers destijds in Polen getto’s voor joden wilden maken hadden ze het niet echt moeilijk, de meesten woonden in de sloppenwijken, het enige dat ze hoefden te doen was het afgrendelen en eventueel niet-joodse mensen eruit vissen.
  Ander voorbeeld; de Amsterdamse en Antwerpse diamanthandel werd gedomineerd door joden maar ook heel veel van de diamantslijpers waren joods. Dat klinkt misschien leuk maar diamantslijpen is een vies klotenwerkje en alleen degenen die er erg goed in waren kregen de kans ook met de grotere en dus duurdere stenen te werken. En die zullen ongetwijfeld meer verdiend hebben dan de anderen maar zelfs zij werden er niet rijk van.
  Kort geleden haalde je nog aan dat er bij DWDD een ‘Jodinnetje’ aan tafel zat als cabaretière en blanke mensen belachelijk mocht maken.
  Joden hebben bij mij altijd al bekend gestaan om hun gevoel voor humor, denk aan Louis Davids, Max Tailleur en heden bijv Micha Wertheim en Raoul Heertje
  (Veruit de meeste Sam & Moos moppen zijn bedacht door joden !)

  Like

 8. Je kan je eigen bevooroordeelde aannames sneller neerpennen dan ik ze kan weerleggen.

  Ik zie joden niet als een organisch geheel. Dus niet ‘alle joden’…. (al probeer je dat elke keer weer als argument te deponeren) Maar het is onweerlegbaar dat een aantal samenwerken bij voor blanke naties zeer destructieve agenda’s.

  Dit waren misschien 10 joodse families, maar ze hebben het VK onontkoombaar veranderd:

  https://fenixx.org/2018/07/17/de-ss-empire-windrush-de-joodse-oorsprong-van-het-multiculturele-groot-brittannie/

  En ja, er zijn vast ook veel arme joden, wat niet weerlegt dat van de 10 rijkste families volgens Forbes in de VS er 5 joods zijn en dan staan om onverklaarbare redenen een aantal joodse families er niet op. De Rothschilds komen bijvoorbeeld nooit voor op dergelijke lijstjes en zo zijn er nog wel een paar.

  “Vergeet niet dat ze eeuwen van discriminatie hebben gekend”

  Ja, hoe zou dat nou komen. waarom zouden ze in godsnaam 359 landen uitgezet zijn ?

  Like

 9. Maar:

  “Hoeveel stukjes moet ik je laten zien voor je gelooft dat joden immigranten binnen willen halen om de blanke meerderheid een minderheid te maken. Honderd, duizend, of ga je het altijd blijven ontkennen ?”

  Like

 10. Of moeten we misschien met Talmud verzen gaan strooien zoals we vroeger met koranverzen deden ?

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // november 1, 2018 om 02:54 //

  2,31 Nee hoor ik geloof best dat er joden zijn die dat voorstaan, waarschijnlijk net zoveel als die er mordicus tegen zijn.
  2.33 Je weet dat ik atheïst ben, dat wil niet zeggen dat ik een hekel heb aan mensen die wel een religie aanhangen, ik heb wel de schurft aan allerhande fundamentalisten.
  Of dat nou christengekkies zijn (remember Jenny Goeree?) of de joodse pijpenkrullen zijn of moslims die dwepen met hun proleet.
  “Je kan je eigen bevooroordeelde aannames sneller neerpennen dan ik ze kan weerleggen”.
  Dat wil wat zeggen want ik typ echt maar met twee vingers 😀
  Bevooroordeeld, dat zou mogelijk zijn, misschien zelfs dat ik ze mede daardoor niet zie als aannames.
  Maar weet je wat het is Fub, antisemitisme is iets wat nog altijd veel voorkomt, en als je daarnaar gaat zoeken zal het niet zo moeilijk zijn om dat bevestigd te zien door anderen of zo je wilt medestanders. Zij dragen de voorbeelden als het ware voor je aan terwijl ik het gewoon vanuit mijn eigen gevoel zeg/schrijf. Op de een of andere manier heb ik in mijn leven een fors aantal joden gekend, vaak kwam ik daar pas veel later achter gewoon omdat ik het helemaal niet interessant vond. De meesten waren trouwens niet religieus. En degenen die het wel waren vielen anderen daar niet mee lastig.

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel // november 1, 2018 om 03:06 //

  Weet je trouwens waarom Mozes met de joden door de Rode Zee trok ?
  Omdat hij niet met dat gajes over straat wilde.

  Like

 13. Republikein // november 1, 2018 om 03:11 //

  Mogelijk gemaakt door tsunami, als ik het me goed herinner.

  Like

 14. “Maar weet je wat het is Fub, antisemitisme is iets wat nog altijd veel voorkomt,’

  Antisemitisme nog wel. Is dat de joodse versie van islamofobie ?

  Kritiek op bepaalde joodse agenda’s moet toch mogelijk zijn, net zoals kritiek op de islam mogelijk moet zijn ?

  Like

 15. Weet je waarom Mozes Egypte uitgetrapt werd ?

  Stond Egypte al tussen die 359 hierboven ?

  Like

 16. Het grote verschil tussen joden en ons is dat zij een hele sterke identiteit hebben en wij niet, die is kapot gemaakt mede door de ontkerkelijking (waar ik voorstander van ben omdat christendom in mijn optiek een ‘valse’ identiteit is) én omdat tribalisme slecht zou zijn terwijl bv joden super tribaal zijn. Naar mijn idee is de enige oplossing dat wij weer een sterke identiteit krijgen en zodoende onze zaken kunnen behartigen. Daar zal natuurlijk tegen geageerd worden, er zal weer met allerlei termen gegooid gaan worden maar we moeten dan het lef hebben hun structuur tegen het licht te houden met de vraag waarom zij wel en anderen niet, zoals wel joodse scholen maar waarom bv geen germaanse school, etc. Het is misschien vrij ingewikkeld om dat van de grond te krijgen maar dat is niet de grootste uitdaging, de grootste uitdaging is lef en vastberadenheid. Wat bv Trump doet is in theorie relatief vrij simpel maar het vergt hele grote ballen en vastberadenheid. Wat ik bedoel te zeggen is dat we ons meer op onszelf moeten richten, uitgaan van onze eigen kracht, ipv naar anderen te kijken of af te geven. Ik begrijp dat het makkelijker gezegd is dan gedaan, ik weet het misschien mooi te vertellen maar zou ook niet weten hoe dat in de praktijk uitgevoerd moet worden maar er zijn zoveel dingen die ik niet weet dus dat zegt gelukkig niets. Misschien staat een helder licht op, ik hoop het.

  Like

 17. Aanvullend: ik denk dat wij onze identiteit voor een groot deel zijn kwijtgeraakt dankzij de bekering tot het christendom.

  Like

 18. Republikein // november 1, 2018 om 17:18 //

  Angelsaksische invloed is mij te egoïstisch, doe dan maar het rijnlandse, meer met elkaar als ware het een hele grote stam, terug naar de roots van onze voorouders.
  Zeker geen booslims.

  Like

 19. Dat is dus wat ik bedoel, als rassen niet bestaan dat bestaat het joodse ras ook niet en slaat antisemitisme nergens op want dat gaat niet over de joodse religie maar over het joodse ras. Als gezegd wordt dat daarmee niet het joodse ras maar het joodse volk bedoeld wordt, prima, tot welk volk behoren wij dan? Op dit soort zaken zou je dus kunnen gaan hameren, niet om af te breken maar om onszelf weer op te bouwen en een identiteit te geven, daar heb je echter hele grote ballen voor nodig want je zal alleen al vanwege de pavlov reacties aangevallen worden en daar moet doorheen gebroken worden.

  Met identiteit bedoel ik niet ras, zou kunnen maar dat gaat in deze tijd heel erg ingewikkeld worden. Met identiteit bedoel een rode draad als bindende factor, daar zou een natiestaat voor kunnen zorgen maar wat als binnen de natiestaat bepaalde groepen een andere bindende factor dan de natiestaat prevaleren?! Dat is wat gaande is waardoor de natiestaat als los zand aan elkaar gaat hangen en hoe anticiperen we daarop?

  Het is een hersenbreker maar er zijn gelukkig hele intelligente mensen en hoop doet leven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s