Nieuw

Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken: Juncker heeft bewezen dat hij ongeschikt is om de Europese Commissie te leiden

– In de afgelopen vierenhalf jaar heeft Jean-Claude Juncker bewezen dat hij ongeschikt is om de Europese Commissie te leiden, aldus minister van Buitenlandse Zaken en Handel Peter Szijjarto in een verklaring aan het Hongaarse persbureau MTI op dinsdag.

De minister reageerde op het feit dat de Roemeense MFA de mening van Jean-Claude Juncker verwelkomde met betrekking tot de viering van de honderdste verjaardag van de hereniging van Transsylvanië en Roemenië op 1 december, maar zijn bezorgdheid uitte over de “retoriek van de autoriteiten van Boedapest”.

Met betrekking tot het bovenstaande legde Szijjarto uit:

– Juncker had heel Europa moeten belichamen, maar hij was daartoe niet in staat met betrekking tot Brexit, migratie of de Roemeense nationale feestdag.

– Europa zal sterk en verenigd zijn als we accepteren dat bepaalde historische datums voor sommigen een vreugde zijn, maar voor anderen pijn doen, benadrukte de Hongaarse minister.

– Het zou ook belangrijk zijn om niet te verwachten dat degenen die zich een gebeurtenis met verdriet herinneren, er blij mee zijn, want zo’n verwachting is immoreel en oneerlijk, zei Szijjarto.

Bron:

Juncker has proven that he is unfit to lead the European Commission – Hungarian Foreign Minister

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s