Nieuw

Duitse studie bevestigt: Merkel heeft Duitsland tot het krankzinnigengesticht van het Midden-Oosten en Afrika gemaakt

Opname van de film Midnight Express (1978). © Alan Parkar

Nu is het officieel. Angela Merkel heeft “door haar grensopeningen van Duitsland de psychiatrische kliniek van het Midden-Oosten en Afrika gemaakt”: volgens een recente AOK-studie zijn drie van de vier zogenaamde vluchtelingen die naar Duitsland zijn gevlucht getraumatiseerd. Om de verschillende trauma’s van de asielzoekers het hoofd te kunnen bieden, zullen enorme bedragen moeten worden neergelegd.

“Het aantal vluchtelingen met traumatische ervaringen is enorm en vormt een grote uitdaging voor de Duitse gezondheidszorg”, zegt de wetenschappelijke dienst van de AOK aan de belastingbetalers in Duitsland. Driekwart van degenen die naar Duitsland gevlucht waren en beweren oorlogsvluchtelingen te zijn – naar schatting 600.000 mensen – had naar eigen zeggen “de meest uiteenlopende vormen van geweld meegemaakt”, zo blijkt uit het 20 pagina’s tellende rapport van het representatieve AOK-onderzoek, dat in de Tagesspiegel is gepubliceerd.

Maar Duitsers zijn toch ook geestelijk ziek

Volgens de studie zouden de ervaringen met geweld een “ernstige impact” hebben op de gezondheid van de getroffenen. Dit varieert van rusteloosheid, slaapstoornissen, verhoogde prikkelbaarheid tot hoofdpijn, rugpijn, spijsverteringsstoornissen, hart- en vaatziekten. Meer dan twee vijfde van alle respondenten vertoonde tekenen van een depressieve aandoening.

Begin 2018 werd door de Universiteitskliniek Erlangen een zeer controversiële studie over het onderwerp “geestelijke stoornissen van vluchtelingen” uitgevoerd. De reden voor de controverse is dat de studieproducenten slechts 200 van de 518 vermeende vluchtelingen uit Syrië ondervraagd hebben: “Ongeveer een derde van hen lijdt aan posttraumatische stress-stoornis, depressie of angststoornis. Het bezwaar dat het onverantwoordelijk is om zogenaamde vluchtelingen in deze massa’s te blijven opnemen, terwijl men nu weet dat ze zo’n groot aantal psychische stoornissen hebben, werd op de volgende manier beantwoord: “Psychologische problemen zijn geen fenomeen dat beperkt is tot een bepaalde groep. Ook veel Duitsers worden erdoor getroffen”.

“Oorlogsvluchtelingen” saneren hun gezondheid in ons systeem

Ook de “Nationale Academie van Wetenschappen Leopoldina”, gevestigd in Halle, kwam medio 2018 met een studieresultaat om de hoek, wat overeenkomt met het resultaat van de AOK-studie: “Van de ongeveer 1,6 miljoen mensen die Angela Merkel in 2016 had uitgenodigd en vervolgens naar Duitsland zijn gevlucht, heeft minstens 60 procent van de volwassenen en meer dan 40 procent van de jongeren dringend volledige psychologische zorg nodig. Als de Duitse “gastsamenleving” dit niet doet, dan heeft dit niet alleen gevolgen voor de getroffenen zelf: “De ene persoon zal wegzakken in een depressie, de andere in geweld. Als de psychische aandoeningen van de vluchtelingen onopgemerkt en onbehandeld blijven, kunnen zich op de middellange en lange termijn ernstige veranderingen in de sociale cohesie van de samenleving ontwikkelen, aldus de waarschuwing.

Of de studiedeelnemers werkelijk de genoemde “oorlogsvluchtelingen” zijn, moet evengoed worden betwijfeld als hun verklaringen over hun gezondheidstoestand. Aangenomen moet worden dat de meerderheid van deze “vluchtelingen”, die door verschillende veilige landen naar Duitsland migreerden, probeerden de autoriteiten te misleiden door valse informatie te verstrekken over hun naam, leeftijd, herkomst en en werkelijke vluchtreden. Volgens schattingen van een arts die in Beierse doorgangscentra werkte, was meer dan 50 procent van de ‘vluchtelingen’ mensen die ten koste van de Duitse belastingbetaler medische zorg gebruikten .

Merkel heeft van Duitsland een psychiatrisch inrichting voor het Midden-Oosten en Afrika gemaakt

Het is schandalig als de verklaringen van de actuele AOK-studie juist zijn. Dit maakt nog maar eens duidelijk dat de regering-Merkel, door de grenzen te openen, het op de koop toe hebben genomen en geaccepteerd om van Duitsland een psychiatrische kliniek van het Midden-Oosten en Afrika te maken, aldus de succesvolle auteur Stefan Schubert. Zoals de auteur in de Spiegel-bestseller “Die Destabilisierung Deutschlands – Der Verlust der inneren und äußeren Sicherheit“ [“De destabilisering van Duitsland – Het verlies van interne en externe veiligheid”] analyseerde, zullen de omstandigheden in het land met steeds kortere tussenpozen drastisch verslechteren. In de tussentijd is er in ons land een leger van geesteszieken ter grootte van de inwoners van Stuttgart. Een blik op de mainstream media bevestigt dat men graag snel het voorwendsel van een psychische aandoening oppakt. Bij bijna elke mesaanval, elke poging tot of voltooide moord, elke terreurdaad door “vluchtelingen”, wordt reflexmatig een geestesziekte van de dader vermoed.

De zorg voor deze naar hiertoe gevluchten geestenzieken mogen de burgers van dit land betalen: Met hun leven en ledematen – met hun veiligheid – en met hun zuurverdiende geld.

Bron:

AOK-Studie beweist: Merkel hat Deutschland zur Klapsmühle des Nahen Ostens und Afrikas gemacht

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Duitse studie bevestigt: Merkel heeft Duitsland tot het krankzinnigengesticht van het Midden-Oosten en Afrika gemaakt

 1. Geldt hier hetzelfde. En er zijn steeds meer mensen die geen aanvullende verzekering en geen tandartsverzekering meer hebben omdat ze die gewoonweg niet kunnen betalen.
  Trouwens: zorgverzekering?? Een verzekering sluit je vrijwillig af; maar je wordt verplicht een basisverzekering te hebben. Dus is er in feite eerder sprake van een ‘zorgbelasting’ want je moet betalen!! En dan het eigen risico nog. In feite is dat gewoon een verkapte premieverhoging. Je wordt besodemieterd waar je bij staat.

  Liked by 2 people

 2. @Tony Ons zorgsysteem werkte volgens mij prima totdat het geliberaliseerd werd en daarna half Afrika mee mocht liften.

  Liked by 1 persoon

 3. Horatius // november 1, 2018 om 13:13 //

  Als drie van de vier vluchtelingen in ernstige mate getraumatiseerd zijn en ook op de langere termijn niet inzetbaar zijn in het arbeidsproces betekent dit een ernstige aanslag op de verzorgingsstaat.
  Het Linkse sprookje dat deze vluchtelingen een oplossing zou betekenen voor de dreigende vergrijzing van de Europese bevolking wordt hiermee definitief doorgeprikt en de gevolgen zullen desastreus zijn in een groot aantal opzichten.

  Ook in ons land zal het beeld niet veel anders zijn maar wordt dit nadrukkelijk onder de pet gehouden om de populisten niet in de kaart te spelen.
  Waarom stijgen jaarlijks de zorgpremies en moet men bij een bezoek aan de apotheker en de tandarts geld of de pinpas paraat houden ook al is men aanvullend verzekerd?
  De medische en psychische verzorging en begeleiding van honderdduizend al of niet economische vluchtelingen en uitgeprocedeerde asielzoekers kost jaarlijks een bedrag wat men liever niet bekend wil maken vanwege politieke redenen.

  Dit bedrag moet toch ergens vandaan komen en dat moeten wij tot in lengte van dagen blijven ophoesten want aan de diversiteit van onze samenleving hangt nu eenmaal een prijskaartje.
  Gevangenissen worden gesloten omdat de criminaliteit in sterke mate zou zijn teruggelopen en zijn nu geschikt gemaakt om nog meer vluchtelingen op te kunnen vangen.
  Terroristen zijn ‘psychiatrische patiënten’ en aanranders en verkrachters vallen onder dezelfde categorie en kunnen dus niet strafrechtelijk vervolgd worden.

  Het slechte nieuws is dat Merkel nog drie lange jaren aan het bewind blijft om de vinger aan de pols te houden en haar buurlanden aan te moedigen hun handtekening te zetten onder het VN-migratiepact. Wat wel eens zou kunnen inhouden dat er nog vele miljoenen psychische gestoorden migranten een beroep gaan doen op onze verzorgingsstaat.
  Men hoeft geen econoom of een financieel expert te zijn om tot de conclusie te komen dat deze soort van charitas op den duur het einde zal betekenen voor het huidige niveau van onze verzorgingsstaat.

  Kortom: we worden aan alle kanten bedonderd. Vele Turken en Marokkanen genieten een Bijstandsuitkering terwijl ze in hun thuisland onroerend goed bezitten maar volgens recente berichten is hier weinig aan te doen.

  Conclusie: onze verweekte en politiek-correcte samenleving is uitermate geschikt om zich te laten omvormen door een Islamitisch Kalifaat met bijbehorende normen en waarden.
  Intussen worden we in slaap gesust met de boodschap dat het weer de goede kant opgaat met onze economie en de criminaliteit dusdanig is teruggelopen dat er straks hooguit nog plaats is voor de aanhangers van het populisme.

  De religieuze baardmannen in Mekka lachen zich een hoedje of hoe zo’n theedoek mag heten.

  Like

 4. Kokkelkorn // november 1, 2018 om 14:05 //

  Rutte is nog een graadje erger, hij rooft het volk leeg , helpt terroristen ,maakt ziekenhuizen dicht, maakt alles zo duur ,tot het onbetaalbaar word, hij verraad zijn eigen volk, hij schaft het referendum af, een wapen van de burgers. hij steunt de rijken, en besteelt de armen.hij tekent verdragen die het volk niet willen. Hij is een HOOG VERRADER.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s