Nieuw

Ben&Jerry’s lanceren anti-Trump ijs

© Ben&Jerry's

Ben&Jerry’s brengt een nieuw ijsje uit ter ondersteuning van de strijd tegen president Donald Trump. De Amerikaanse ijsfabrikant heeft voor zijn anti-Trump-campagne de hulp ingeroepen van een moslimactiviste die zich inzet voor de sharia-wetgeving.

Het nieuwe consumptie-ijs Pecan Resist heeft een verpakking versierd met een bruinhuidige, paarsharige vrouw die een bord hooghoudt met de boodschap “Resist” (“Verzet je” in het Nederlands).

“We kunnen ons vreedzaam verzetten tegen het regressieve en discriminerende beleid van de Trump-regering en bouwen aan een toekomst die waarde hecht aan inclusie, gelijkheid en rechtvaardigheid voor gekleurde, vrouwen, Lhbt-mensen, vluchtelingen en immigranten”, schrijft Ben&Jerry’s op zijn website.

Volgens de ijsfabrikant zou een deel van het geld uit de verkoop naar vier verschillende linkse organisaties moeten gaan, waaronder de Soros-gefinancierde Women’s March organisatie.

Ben&Jerry’s adverteren deze ijssmaak met een afbeelding van Linda Sarsour – een moslimactiviste die de Sharia-wetgeving annonceert.

Ben&Jerry’s is een openlijk radicaal-links bedrijf. Eerder dit jaar werkte de Zweedse afdeling van het bedrijf samen met het “”Vi står inte ut”-asielnetwerk (“Wij staan niet buiten”) en hielp bij het lobbyen om de zogeheten middelbare school-amnestie voor 9.000 volwassen Afghaanse mannen erdoor te drukken. Ben en Jerry’s organiseerden o.a. een “liefdestrein” voor de illegale Afghanen.

LEES MEER: Ben&Jerry’s vieren de Afghanen-amnestie: “We vieren het met een liefdestrein door Zweden”

Om zijn asielactivisme te motiveren, verwijst de ijsgigant naar de oprichting van het bedrijf in 1978 door de Amerikaans-joodse zakenlieden Ben Cohen en Jerry Greenfield.

Het nieuwe consumptie-ijs Pecan Resist wordt op Twitter met veel hoon ontvangen.

Bron:

Ben and Jerry’s släpper anti-Trump-glass

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8203 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on Ben&Jerry’s lanceren anti-Trump ijs

 1. trebor2110 // oktober 31, 2018 om 16:40 //

  Haagen-Dazs is veel lekkerder

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // oktober 31, 2018 om 16:57 //

  Smerig ijs veel te duur boycotten die rotzooi.

  Like

 3. Adrien Smet // oktober 31, 2018 om 17:06 //

  Zal mij maar bij Ijsboerke houden, die dure rommel kunnen ze zelf in hun kl..ten spelen !! Belgisch ijs boven !!!!

  Like

 4. Ben & Jerry kan dan wel een groot aandeel hebben in de zogenaamde ijs-industrie maar ik denk dat deze zet niet zo best aan zal komen bij consumenten.

  Like

 5. marhammed // oktober 31, 2018 om 18:32 //

  Een vredevolle samenleving met moslims 😂😂😂

  Like

 6. en als je iets aanmerkt zoals altijd en je zegt de waarheid zegt .het zijn weeral joden die achter de ondergang van het westen staan ben je een antisemiet en zou je op lange duur h.nog moeten gelijk geven .ze zoeken het weeral zelf op en daar achter zijn de joden zo gezegt weeral het slachtoffer.ook soros , rodschild, bloomberg ook joden spelen een zeer vuile rol.

  Like

 7. Een ijscoman.. ..hahahaha.. lol

  Like

 8. Trouwens, moet je zien hoe boos het getekende meisje op de beker kijkt! Gezellig een ijsje eten met de kinderen, zit je plots volop in de propaganda met militant afgebeelde haters. Sjongejonge.. noord-korea is er echt niks bij, krijg je straks in pretparken ook resist attracties?

  Like

 9. Ijs met een hoop rare troep erin eet ik sowieso niet.
  Die lui zijn geestesziek.

  Like

 10. En btw, wanneer bedrijven/corporaties het beleid gaan bepalen dan is dat fascisme, ja toch?!

  Like

 11. “Well, to make a long story short, Ben and Jerry are Jewish!

  Since Ben and Jerry’s mother is Jewish, and in Judaism one’s religion is based on one’s mother’s religion, then that makes them also Jewish. Their father is Jewish too.

  Ben and Jerry (who’s full birth name is Ben Cohen and Jerry Greenfield) were born on March 18, 1951 (Ben) and March 14, 1951 (Jerry) in Brooklyn, New York.

  They are the co-founders of the ice cream company Ben & Jerry’s, a premium ice cream brand, founded in 1978 in Burlington, Vermont, which is today a division of the Anglo-Dutch Unilever conglomerate.”

  Like

 12. Eet smakelijk. Ik hoop dat jullie een stevige buikloop krijgen na het eten van dit soort vuiligheid!

  Like

 13. Republikein // november 1, 2018 om 03:37 //

  Ja lekker, postcodeloterij, hmm, maar weggegeven aan schoolkindjes.

  Like

 14. Zo, dat wordt dus geen ijs meer van dat merk……

  Like

 15. trebor2110 // november 1, 2018 om 10:15 //

  als die persoon in het midden een zwarte vrouw moet voorstellen is het wel een karikatuur dikke lippen, brede neus, grote gouden oorbellen , en ze is nog misvormd ook met haar softenon armpje en mini handjes en ze heeft blank haar ( stijl golvend ) .

  Like

 16. Republikein // november 1, 2018 om 10:26 //

  Lijkt me een inheemse uit Wounded Knee, en bevestigd door mijn geleidegids.

  Like

 17. Ben&Jerry .. is dat niet ook die tak van industrie die zich bezighoudt met het fabriceren van fake ijskristallen ; hagelstenen / geoengineering. Yep, indeed.

  Like

 18. Republikein // november 1, 2018 om 20:20 //

  Bonkestoters?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s