Nieuw

Alweer Freiburg : “Vluchteling” verkracht zowel drie vrouwen als schapen en geiten

Archieffoto.

Duitsland – Een massaverkrachter is in het net van de politie van Freiburg gelopen. Tussen mei en juli zou de 28-jarige “vluchteling” drie vrouwen seksueel hebben aangevallen. Bovendien heeft de Eritreeër meerdere schapen en geiten verkracht. Dit is uit een positieve DNA-analyse match gebleken. De man is nu in hechtenis.

De Criminele Opsporingsdienst maakte vandaag bekend dat de onderzoekers in staat waren geweest om de asielzoeker afgelopen vrijdag te arresteren. Door de “zorgvuldige bewijsvoering” konden hem verschillende criminele handelingen ten laste worden gelegd. Het eerste wat men ontdekte was dat hij op 11 mei een 30-jarig vrouw seksueel had aangevallen. De daar gevonden DNA-sporen kwamen volgens de politie overeen met “reeds aanwezige DNA-sporen”.

Deze waren in het kader van de Dierenbeschermingswet  2017 beveiligd. De dader had toentertijd schapen en geiten op een boerderij in Freiburg aangevallen, “met seksuele bedoelingen”, zoals de politie de sodomitische daden beschreef.

Op 12 juni vonden zij weer DNA-sporen van dezelfde dader. In de omgeving van Schlossberg had de man een 31-jarige vrouw “met seksuele bedoelingen” aangevallen – zoals het heet in ambtelijk Duits. In dagelijkse taal heeft hij de vrouw verkracht of althans geprobeerd.

Een andere aanval vond plaats op 1 juli. Opnieuw wist de politie DNA-sporen van de voorheen onbekende man te beveiligen. De man had een 20-jarige vrouw op weg naar huis seksueel mishandeld bij de ingang van een woonblok. Nogmaals laat de politie ons in het ongewisse of er sprake was van een voltooide verkrachting.

In de twee meest recente zaken leidde onderzoek door de afdeling strafrechtelijk onderzoek tot de identificatie van de verdachte: de 28-jarige kon worden gearresteerd. Het nemen van een DNA-monster bracht toen ook overeenstemming met een verkrachting van 11 mei en de verkrachtingen van dieren in het voorjaar van 2017. Volgens het bewijsmateriaal is de vluchteling voor alle daden verantwoordelijk. Het is tot nu onduidelijk of hij nog meer verkrachtingen heeft gepleegd.

Op verzoek van het openbaar ministerie in Freiburg besloot een rechter om de “asielzoeker” in hechtenis te nemen.

Bron:

Schon wieder Freiburg: „Flüchtling“ vergewaltigt drei Frauen sowie Schafe und Ziegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8014 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Alweer Freiburg : “Vluchteling” verkracht zowel drie vrouwen als schapen en geiten

 1. Weer een Genitalgoldstück van Merkhell…

  Like

 2. Horatius // oktober 31, 2018 om 10:43 //

  Dit individu zou in aanmerking kunnen komen voor een humane behandeling in het belang van de algehele veiligheid van mens en dier.
  En deze behandeling zou inhouden (op zijn minst) een chemische castratie en daarna een enkele reis richting het voormalige thuisland.

  De linkse kerk zal ongetwijfeld protest aantekenen bij dit voorstel.
  Het zou niet geheel sporen met de mensenrechten en de vluchtelingenverdragen.
  De man in kwestie was bovendien in ernstige mate getraumatiseerd.

  Een functie als kamenier van Angela Merkel zou ook een passende oplossing zijn mits haar inkomen ruim genoeg is…

  Like

 3. Duchesne // oktober 31, 2018 om 18:16 //

  Het effect van deze informatie op de slachtoffers zal een extra grote impact hebben, nooit horen we hoe het de slachtoffers is vergaan maar langdurig of permanent verblijf in een inrichtig en zelfdoding zijn zaken die het gevolg zijn van verkrachting en eigenlijk mee zouden moeten tellen in de strafmaat.

  Like

 4. In Duitsland is geen dierenpartij die opkomt voor die arme schapen en geiten zeker.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s