Nieuw

Professor zegt dat blanke mensen moeten accepteren dat ze worden vervangen in Amerika en Europa

De joodse professor zegt dat de opkomst van het populisme kan worden toegeschreven aan blanken die in Europa en Amerika worden vervangen. Hij stelt dat we de blanke identiteit moeten afbreken, zodat blanken deze verandering bereidwillig accepteren.

Professor Eric Kaufmann van de Birkbeck Universiteit in Londen heeft een nieuw boek uitgebracht met de titel ‘White Shift: Populisme, immigratie en de toekomst van de blanke meerderheid”. In zijn boek beargumenteert hij dat de blanke meerderheid van de landen binnenkort een minderheid-meerderheid zal zijn, maar dat we in wezen de blanke identiteit zelf moeten afbreken, zodat blanke mensen dit feit gewillig accepteren.

Kaufmann, hoogleraar Politiek aan de Birkbeck Universiteit, schrijft de recente wereldwijde opkomst van het populisme toe aan deze massale verandering en zegt dat de polarisatie van het huidige politieke klimaat het gevolg zou kunnen zijn van het feit dat blanke mensen vechten voor het behoud van hun meerderheid in Amerika en Europa. Kaufmann stelt dat dit slechts een ‘tijdelijke’ push-back zal zijn naar de onvermijdelijke toekomst van Europa en Amerika.

Kaufmann stelt ook verrassend genoeg dat…
Bekijk de rest van het verslag in de video hieronder:

Professor Says White People Need to Accept That They’re Being Replaced in America and Europe

(h/t Von Puffelen)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Professor zegt dat blanke mensen moeten accepteren dat ze worden vervangen in Amerika en Europa

 1. Allemaal proberen ze als ratten hun hachje te redden voor de ‘onvermijdelijke’ (want Merkel heeft het gezegd) invoer van de Sharia en de mogelijk blanke genocide die daarop zal volgen.

  Like

 2. Dat zal een negatief gevolg hebben voor de gemiddelde intelligentie. En als ik sommige stukken lees is de afbreuk al begonnen. En over het algemeen bij zogenaamde wetenschappers. Moeten accepteren, moeten aanvaarden etc. We hebben al genoeg onnozele verplichtingen.

  Like

 3. antiislamnu // oktober 30, 2018 om 00:45 //

  Ik zie het ook somber in voor de blanke mens veel landen zijn hopeloos vergrijst dus tussen nu en de komende 20 jaar sterven er gigantisch veel blanken.
  Aan de andere kan fokken de moslims en Afrikanen als konijnen dus over 20 jaar zijn zij al dik in de meerderheid.
  De aanhangers van het geloof van de pedofiel zal gigantisch toenemend wat betekent dat wij op democratische wijze compleet weggecijferd worden zie partijen als Denk en Nida die groter en groter zullen worden.
  Ondertussen door media manipulatie zal de meerderheid blijven stemmen op partijen die de ondergang van Nederland bewerkstelligen de omvolkings motor staat op dit moment pas in de tweede versnelling het ergste moet helaas nog komen.
  Mijn advies ga maar sparen zodat je nog een béétje leefbare ouwe dag en of toekomst op kan bouwen in Oost Europa als ze dat dan hoop ik nog niet vernietigd hebben.
  Voor West Europa is het hoe je het ook wendt of keert echt afgelopen zelfs een totale immigratie stop zal niet helpen het land uitzette?? Hoeveel max 100.000 helpt ook helemaal niets.
  Merkel hoer heeft gelijk het is te laat islam heeft gewonnen.

  Like

 4. antiislamnu // oktober 30, 2018 om 00:58 //

  Like

 5. antiislamnu // oktober 30, 2018 om 01:06 //

  Like

 6. Antiislamnu @ grijze mensen kunnen ook het verschil maken
  Van de islam gaat het nieuwtje ook wel af, dat denk ik

  Liked by 1 persoon

 7. Het zal hem in de naam Kaufman zitten:

  Germany Must Perish! is a 104-page book written by Theodore Newman Kaufman, which he self-published in 1941 in the United States. The book advocated genocide through the sterilization of all Germans and the territorial dismemberment of Germany, believing that this would achieve world peace. Kaufman founded the Argyle Press in Newark, New Jersey, United States, in order to publish this book. He was the sole proprietor of the Argyle Press and it is not known to have published any other works.

  The Nazi Party used the book, written by a Jewish author, to support their argument that Jews were plotting against their country.[1]
  https://en.wikipedia.org/wiki/Germany_Must_Perish!

  Dat is ook het jaar waarin Hooton schreef: ‘Breed the war strain out of Germans’ door negers te importeren.
  Hooton was een leerling van de joodse grondlegger van de moderne antropologie, die verklaart dat alle rassen gelijk zijn, Frank Boas.

  Like

 8. En zo til je dus de term ‘verstrooide professor’ naar een hoger level. Het probleem zijn niet de blanken, want die hebben dit land na WO2 opgebouwd en er was toen nog geen moslim die daar aan heeft meegeholpen, die kwamen pas toen er wat te profiteren viel, probleem zijn de blanke bestuurders die de ballen niet hebben om deze waanzin te stoppen. De oplossing is dus heel simpel: vervang dit incompetente blanke bestuurs- en ambtenarenzooitje wat er nu zit en vervang dit door een club oplossingsgerichte intelligente blanken en heus, die gaan het probleem dan toch echt oplossen. Ik kijk er positief naar en het aankomende vertrek van Merkel maar ook de opkomst van bijvoorbeeld Orban zie ik als een voorbode daarvan. Los daarvan, de oorlogen in het Midden-Oosten zijn bijna afgelopen en dus kunnen al die vluchtelingen, en dat zijn ze volgens die zelfde incompetente blanke bestuurders allemaal, binnenkort weer terug.

  Terwijl de incompetenten langzamerhand in de fase komen dat ze zich gaan afvragen wat hun incompetentie toch allemaal heeft veroorzaakt en al aan het nadenken zijn over een excuus (wir haben es nicht gewusst) denken wij nu na over een toekomstige oplossing. En ik weet daarbij zeker: ‘Wir schaffen es’

  Zie ook: https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/ook-bulgarije-wil-grenzen-sluiten-en-migranten-buiten-de-eu-opvangen/

  Like

 9. shlomoshe // oktober 30, 2018 om 08:47 //

  Oh..RealVinceJames..waar is je ge-twitter gebleven?

  Like

 10. Duchesne // oktober 30, 2018 om 11:19 //

  Het is simpel: wil je een andere wereld met een bestaan als volgeling van een pedo dan hoef je niets te doen. Wil je een leven in vrijheid en iets opbouwen en je kinderen gelukkig zien opgroeien dan ben je nu op straat met een geweer in de hand richting Den Haag of je verzameld geld en zoekt naar emigratie mogelijkheden. Vecht of Vertrek, of onderwerp je aan wat komt.

  Pensioen? Vergeet het maar, dat word afgeschaft zodra mislams de boel regeren en jij in buitenland woont. Het is een prachtig chantagemiddel en dus word het zo gebruikt.
  Sociaal systeem: het loopt op de laatste pootjes, waarom denkt u dat overal de belasting word verhoogd en alles duurder word? Klimaatverandering? Probeer politieke klimaatverandering….

  Ons sociale stelsel brokkelt af omdat alles nieuw hier er gebruik van maakt. Werk gelegenheid is ook een farce, heel veel banen worden opgevuld door “vrijwillig verplichte” mensen en heel veel “banen” zijn zwaar gesubsidieerd. Het zorgstelsel word kapot geparsiteerd, en u mag betalen voor een “zorg”die net als een Daf een achteruit heeft die even hard gaat als ooit vooruit.

  Er ligt een concept wetgeving bij de EU om blanke vrouwen te verplichten om minstends een gekleurd kind te dragen. Met als optioneel middel uitsluiting van allerhande voorzieningen bij weigering. Dit concept ligt klaar in een afgesloten kluis en wacht op een moment dat de EU alle macht heeft geconsilideerd.
  Islam word gezien als de nieuwe poot onder het krukje Staat, Geloof en Koning, waarbij koning is vervangen door “elite”, en als U elite vertaald met Guy Verhofstadt dan heeft u een beeld om welk soort figuren het gaat. Juist ja, hetgeen bij normale bevallingen in de bak ter verkoop aan de farmaceuten voor huidcreme gaat.

  Het opzettelijk propaganderen van het vernietigen van een ras is strafbaar, maar die strafbaarheid is selectief. Dat er binnen het blanke ras iets moet worden geruimd, dat stukje is logica, een grote zaal in Brussel met vlaggen is waar je dat gedeelte van het overtollig blanke rasafval kunt vinden.

  Liked by 1 persoon

 11. tim pietersen // oktober 30, 2018 om 15:21 //

  dit is aanzetten tot genocide

  Like

 12. Dus dit heeft niets met racisme te maken?

  Wel da’s mooi, kunnen we het ook omkeren,…….Professor zegt dat zwarten moeten accepteren dat ze worden vervangen in Amerika en Europa’.

  Klinkt ook veel logischer…..imho !

  Like

 13. Von Puffelen // oktober 31, 2018 om 14:03 //

  Was dit geen idee van de zionistische omvolker Sarkozy?
  Bij de omvolking van frankrijk gaat er nog een tandje bij.
  Straks op Europees niveau, wedden?
  U kunt uw dochter straks afleveren om d’r na 15 dagen gegangbanged weer op te pikken.
  https://voiceofeurope.com/2018/10/french-teens-will-be-forced-to-live-together-for-15-days-to-promote-social-mixity/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s