Nieuw

Politieagent verantwoordelijk voor beveiliging voor Charlie Hebdo baas naar verluidt gekoppeld aan islamitisch radicalisme

islam, religie van de vrede

Een Franse politieagent die belast is met de beveiliging van Charlie Hebdo hoofdredacteur Riss, is ontheven van zijn taak nadat onderzoekers hadden vastgesteld dat hij radicaal islamitisch materiaal had bekeken en gevreesd werd dat hij zelf geradicaliseerd zou zijn geraakt.

De agent, die lid was van de Service de la protection (SDLP) die hoogwaardigheidsbekleders beschermt, werd verdacht van radicalisering naar aanleiding van de bezorgdheid van het Directoraat-generaal Binnenlandse Veiligheid (DGSI), de Franse inlichtingendienst, meldt BFMTV.

De DGSI stelde vast dat de ambtenaar, die moslim is, bekende islamitische websites heeft bekeken en er interactie mee heeft gehad en zei dat de collega’s van de ambtenaar een verandering in zijn gedrag hadden gemeld die zij als “verontrustend” bestempelen.

Een bron bij de politie zei dat het bewijsmateriaal aantoonde dat de politieagent “onverenigbaar” was met de taak om de Charlie Hebdo-schrijver te beschermen die, samen met zijn collega’s, het doelwit was van radicale islamitische terroristen in januari 2015.

Riss werd in de schouder geschoten terwijl 12 anderen werden gedood, waarvan de meerderheid het personeel van de satirische krant was.

De agent is van plan in beroep te gaan tegen het besluit om hem van zijn opdracht te verwijderen, aldus de advocaat van de agent die zei dat er een formele klacht was ingediend.

Bron:

Police Officer in Charge of Security for Charlie Hebdo Boss Allegedly Linked to Islamic Radicalism

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Politieagent verantwoordelijk voor beveiliging voor Charlie Hebdo baas naar verluidt gekoppeld aan islamitisch radicalisme

 1. Duchesne // oktober 30, 2018 om 17:40 //

  Als ik het goed begrijpis het net zoeits als Geert Wilders laten “beveiligen” door Marrekane…zoiets als kat op spek binden, uitlokken van “ongelukken”….

  Like

 2. ze infiltreren overal met goedkeuring van onze verraders van politiekers en media die als er een ernstig conflikt van komt hun de rekening zullen voorleggen.ze mogen nooit vrijuit gaan

  Like

 3. Jack vanderVeen // oktober 30, 2018 om 21:16 //

  Wat ik niet begrijp: de West-Europa een Roverheid schreeuwen enerzijds dat al dat geweld dat over ons heen komt NIETS met de islam te maken heeft.
  Nu ziet men iemand in een sexboekje met in niqaap gehulde vrouwen te kijken en raakt men direct in paniek.
  Ik snap het helemaal: al dat geweld heeft echt niets met de islam te maken en de Franse Roverheid is niet islamofobie.

  Liked by 1 persoon

 4. trebor2110 // oktober 31, 2018 om 00:47 //

  Sexboekje kijken hoe oud ben jij Jack , porno kijk te tegenwoordig op het net , kijk hier bv
  https://www.pornhub.com/video/search?search=niqab

  Liked by 1 persoon

 5. trebor2110 // oktober 31, 2018 om 00:47 //

  of burka is allemaal het zelfde joh https://www.pornhub.com/video/search?search=burka

  Like

 6. trebor2110 // oktober 31, 2018 om 00:49 //

  plots zie je het nut van dat doekje .

  Like

 7. Jack vanderVeen // oktober 31, 2018 om 05:46 //

  Trevor, niet iedereen leeft anno 2018, ondanks hun İphone9. Dat zou jou ook bekend moeten zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s