Nieuw

In CNN: “Trump heeft er veel meer geradicaliseerd dan IS”

President Trump. Screenshot YT/CNN

De Amerikaanse president Donald Trump heeft “er veel meer geradicaliseerd dan de islamitische staat”. Dit beweerde CNN’s gast Julia Ioffe in een uitzending. Zij koos er later voor om zich te verontschuldigen.

Het was in ‘The Lead with Jake Tapper’ van CNN toen de Amerikaans-Joodse journaliste Julia Ioffe zei dat Donald Trump meer mensen radicaliseerde dan de terroristische Islamitische Staat.

De discussie ging over de retoriek van Donald Trump in het kielzog van het bloedbad in een synagoge in Pittsburgh.

– Deze president lanceerde zijn campagne door te praten over islamitische radicalisering, maar hij heeft meer mensen geradicaliseerd dan de IS ooit gedaan heeft, zei ze in CNN.

– Ik bedoel, zoals hij spreekt, de manier hij naar deze groepen zwaait en wenkt, dat hij zichzelf uitroept als nationalist. IS heeft 10.000 leden, ik denk de president veel meer aanhangers heeft die een even hatelijke ideologie vertegenwoordigen die andere mensen ontmenselijkt.

Later in het programma, verontschuldigt zij zich voor de verklaring, zeggend dat het in de “hitte van het ogenblik” gebeurde. Nochtans, blijft zij beweren dat er een verband tussen het presidentschap van Trump en de stijging van het aantal antisemitische aanvallen in het land is.

Donald Trump reageerde op de verklaring in het interview van maandag met Fox.

– Het moet een zieke vrouw zijn, zegt hij.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on In CNN: “Trump heeft er veel meer geradicaliseerd dan IS”

  1. Joey France // oktober 30, 2018 om 16:44 //

    Kijk, precies zulke onverantwoordelijke personages als deze tuttebel doen de mensen radicaliseren.

    Liked by 2 people

  2. Hoezo haatzaaien?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s