Nieuw

How To Get A Bitcoin Address & Why It Is Important

(Note: This article is for Bitcoin beginners.)

We all know how Bitcoin is taking over the world. But the funny part is people still fail to understand what it is and why it has become such a revolution.

Here are some of the facts we lined up – 9 Interesting Bitcoin Facts Every Bitcoin Owner Should Know – but there are more.

Bitcoin is a fully functional digital currency through which any amount of value can be transferred anytime anywhere in the world and there is nothing one can do to stop it.

Also, it a finite commodity to hold and as rare as explained by this tweet:

https://coinsutra.com/get-bitcoin-address/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on How To Get A Bitcoin Address & Why It Is Important

 1. Jack vanderVeen // oktober 30, 2018 om 07:26 //

  Kopen in een minuut, verhandelen duurt weken, soms zelfs maanden. Ook blijken soms pardoes je bitcoins kwijtgeraakt te zijn.
  Uiteindelijk is het ook maar papier, want waar anders kan je met 10% zekerheid die strings veiligstellen. Zeker ook wanneer men overwacht het joodje legt enkele kinderen willen ze kunnen gebruiken c.q. inwisselen.

  Like

 2. Jack vanderVeen // oktober 30, 2018 om 07:31 //

  Nog iets: net als met centrale verwarming, oh zo comfortabel, behalve zonder stroom.
  Ook zo met bitcoins, die zijn afhankelijk van stroom joh.
  Enige voordeel is, indien men het goed aanpakt: er staan geen vingerafdrukken op.

  Like

 3. Bitcoins hebben mij altijd een soort van pyramidespel geleken. De instappers zijn het beste af, de rest is de kruimels aan het verdelen. En daarbij kost het belachelijk veel energie: https://theoutline.com/post/4561/bitcoin-is-consuming-as-much-energy-as-the-country-of-ireland

  In Nederland zijn de energiekosten ook veel te hoog om te gaan delven, althans, voor een particulier. Misschien dat dat veranderd is met nieuwe apparatuur maar gezien de alsmaar zwaardere eisen van de mathematische puzzels lijkt mij dat niet.

  Maar Fubar heeft meer succes? Vertel.

  Like

 4. Republikein // oktober 30, 2018 om 09:32 //

  Ik heb weinig vertrouwen, wie hier heeft ervaring?
  Lijkt me geldklopperij maak me blij.
  Woon ook niet in Montevideo, srry!

  Like

 5. Bitcoin en een paar andere Crypto munten als Litecoin zijn de toekomst. Verhalen over milieu vervuiling is bull shit. Banken kosten meer energie en geld evenals goud delven. Dankzij het Lightning Network is het aantal transacties per seconde enorm toegenomen. Mis de boot niet. Als je nu investeert is de kans dat je de komende jaren rijk wordt echt heel groot. En je zorgt voor een betere wereld. Banken hebben het nakijken. Ze kunnen fluiten naar hun transaction fees

  Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // november 1, 2018 om 21:56 //

  Ba wat een negatief gelul hier over bitcoint kopen en verkopen doe je hier als je er nog wat dieper in wil duiken maak je een account bij Binance of Kraken
  Verkopen duurt geen dagen maar slechts een minuut en als de stroom uit valt heb je nog steeds je muntjes.
  Bitcoin en de achterliggende technologie zijn een financiële revolutie die eens in de 50 jaar plaats vindt.
  https://www.litebit.eu/nl

  Like

 7. Fall Of Empires: Rome vs USA (Hidden Secrets Of Money Ep 9)

  Like

 8. Laat duidelijk zijn dat ik er geen verstand van heb. Ik postte dit om de reacties te zien. Ik denk dat het een mooie manier is om een hoop ‘Staat’ te omzeilen.

  Het doel van de staat is totale controle, en dat verloopt deels via geld. We zien nu al dat kritische stemmen op de internets de mond gesnoerd worden en hun bankrekeningen en Paypals en whatever stopgezet.

  Dan is het noodzakelijk om een valuta te gebruiken die daar niet door beïnvloedt wordt. Daarom ben ik er in geïnteresseerd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s