Nieuw

Homoseksuele feministische transgender gaat het verzet tegen Bolsonaro leiden

Foto ter illustratie.

Nauwelijks heeft Jair Bolsonaro de Braziliaanse presidentsverkiezingen gewonnen, of de mainstream media hebben een homo als leider van het verzet tegen hem benoemd. Het is de 23-jarige homoseksuele feministe Pabllo Vittar, die zich onder andere graag voordoet als een vrouw.

Op maandag werd duidelijk dat “Tropische Trump”, Jair Bolsonaro, de Braziliaanse presidentsverkiezingen had gewonnen. Bolsonaro heeft zich met zijn politiek incorrecte uitspraken niet geliefd gemaakt bij de links-liberale media.

Een van de redenen waarom hij door de globalisten als een vijand wordt aangeduid, zijn zijn anti homolobby-verklaringen, die tot ver over de Braziliaanse grenzen de cultuur-marxisten doen trillen van woede.

“Ik zal het niet bestrijden of discrimineren, maar als ik twee mannen op straat zie kussen, zal ik ze een pak rammel geven” en “als je zoon zich nichterig begint te gedragen, moet je hem een oorvijg geven zodat hij zich verandert”, zijn slechts twee citaten die het linkse establishment, en vooral de homo-lobby, van streek hebben gemaakt.

Bolsonaro zou bovendien ook moeten hebben gezegd dat hij liever zijn zoon in een auto-ongeluk ziet overlijden dan dat hij een homoseksueel wordt.

Het is daarom misschien niet vreemd dat de 23-jarige feministe, homo en “drag queen” Phabullo Da Silva, meer bekend als Pabllo Vittar, nu is aangewezen als de “leider van het verzet tegen Bolsonaro”.

Vittar is in zijn alledaagse leven zanger, acteur, artiest en kan worden beschouwd als een van de topvertegenwoordigers van de Braziliaanse homo-lobby. Het is echter niet geheel risicovrij om op te komen voor een decadente sekscultuur in het multiculturele land, omdat de tolerantie van de bevolking voor afwijkend seksueel gedrag relatief laag is.

Mainstream media hebben er onder andere op gewezen dat er in 2016 331 moorden op zogeheten Lhbt-mensen in het land zijn geregistreerd, wat overeenkomt met ongeveer één moord per vijfentwintig uur. Men moet echter opmerken dat Brazilië een van de meest moorddadige landen ter wereld is, en in hetzelfde jaar werden er in het land 61.819 mensen vermoord , wat overeenkomt met 198 moorden per dag en een moordcijfer van 29,9 per 100.000 inwoners.

Dit kan vergeleken worden met het Nederlandse recordjaar 2017 met 159 slachtoffers van dodelijk geweld en een moordratio van 1,11 per 100.000 inwoners.

Bron:

The drag queen leading the resistance against Brazil’s far-right president
Crime in Brazil
Moordatlas.nl

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Homoseksuele feministische transgender gaat het verzet tegen Bolsonaro leiden

 1. trebor2110 // oktober 31, 2018 om 00:32 //

  ziek ,is alleen voor de aandacht en de zakken worden weer lekker gevuld .

  Like

 2. Het toont de totale leegte van links.
  Een homofiele transgender verkleed als vrouw in front brengen tegen een rouwdouwer als Bolsonaro.
  Ja, dat wordt voor vast en zeker een groot succes.

  Like

 3. Fire up the choppers !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s