Nieuw

Democratische politicus: Vervolg Gab voor medeplichtigheid aan moord

Het alternatieve sociale media platform Gab moet worden vervolgd voor medeplichtigheid aan moord. Dit meent de democratische politicus Howard Dean.

Na het bloedbad van zaterdag in een synagoge in Pittsburgh hebben verschillende grote bedrijven opgetreden tegen Gab, waar de dader Robert Bower een account zou hebben gehad.

De site is onder andere afgesloten van de betalingsdiensten Paypal en Stripe  en is door het eigen hostingbedrijf op de zwarte lijst gezet .

De democratische politicus Howard Dean, die zich opstelde bij bij de primaire verkiezingen van de Democraten voor de presidentsverkiezingen van 2004, wil nog verder gaan.

Hij is van mening dat de site moet worden vervolgd wegens medeplichtigheid aan moord.

“Je bent een toevluchtsoord voor neonazi’s en andere haters. Je moet worden vervolgd van medeplichtigheid aan moord”, brult hij op Twitter.

“Je hebt geluk dat je alleen maar wordt geblokkeerd. Veel gelukkiger dan de 11 Joden in Pittsburgh, of de twee Afrikaanse Amerikanen gedood in Kentucky,” vervolgt hij.

Op het moment van schrijven is Gab nog steeds afgesloten, maar belooft terug te komen. “Je kunt een idee niet stoppen,” zegt de site.

“De laatste 48 uur heeft Gab trots samengewerkt met DOJ en de FBI om recht te doen aan een vermeende terrorist. Door de gegevens die we hebben verstrekt, hebben ze nu voldoende bewijs voor hun zaak. Te midden van dit alles is Gab op alle  niveau’s door essentiële internetinfrastructuurproviders geblokkeerd. Wij zijn de meest gecensureerde, besmeurde en onafhankelijke nieuwkomeling in de geschiedenis, wat betekent dat we een zowel een bedreiging vormen voor de media als voor de Silicon Valley Oligarchie”, schrijft men op zijn website.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Democratische politicus: Vervolg Gab voor medeplichtigheid aan moord

  1. Laten we ook even alle muslims vervolgen voor medeplichtigheid aan moord, het ligt er daar over het algemeen veel dikker bovenop en gebeurt met regelmaat.

    Liked by 2 people

  2. tim pietersen // oktober 30, 2018 om 19:23 //

    fuck howard dean, lying POS #togitmo

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s