Nieuw

Tsjechische premier: “Europeanen hebben het recht zich te verdedigen”

Pixabay

Wij Europeanen “hebben het recht om onze grenzen, onze levensstijl, ons erfgoed en onze cultuur te verdedigen”, aldus de Tsjechische premier Andrej Babiš, die de “verdeeldheid zaaiende” plannen van de EU om massale migratie in de derde wereld op te leggen aan de oostelijke staten van de Unie afwijst. De woorden van de heer Babiš kwamen tijdens een bezoek aan een museum in Praag met de globalistische Franse president Emanuel Macron.

Vrijdag nog zei Marcron dat de EU “geen supermarkt” was toen hij op tournee ging door Tsjechië en Slowakije om te eisen dat de “populistische” Visegrad-staten de EU-regels inzake “solidariteit met migranten” en “kernwaarden” naleven.

“Ik heb altijd gezegd dat het lijkt op het Gallische dorp Asterix en Obelix. We moeten Europa aan zijn natuurlijke grenzen verdedigen”. Babiš vergelijkt Europa graag met het belegerde dorp van Asterix. “We hebben het recht om onze grenzen, onze levensstijl, ons erfgoed en onze cultuur te verdedigen”, zei hij tegen een Franse krant.

Bron:

Tschechischer MP: „Europäer haben das Recht, sich zu verteidigen“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Tsjechische premier: “Europeanen hebben het recht zich te verdedigen”

 1. Beter gezegd, plicht !

  Like

 2. Frans Gerards // oktober 29, 2018 om 23:08 //

  Macron spreekt altijd voor zijn beurt. Laat ze eerst eens een volksstemming houden over dit onderwerp, over heel Europa. Dat is democratie heer Macron. Maar daar wachten ze mee, tot de meerderheid uit migranten bestaat.

  Like

 3. hoeperdepoep // oktober 29, 2018 om 23:54 //

  nou ja dat is toch duidelijke taal???waarom mogen de westerlingen hun normen en waarden niet verdedigen??????Waarom niet?????Niet????

  Like

 4. tim pietersen // oktober 30, 2018 om 15:18 //

  the 1st amendment voor autochtone bewoners met een westerse achtergrond

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s