Nieuw

Trump stuurt 5.000 soldaten naar de grens

De enorme caravan van illegale immigranten uit Midden-Amerika komt dichter bij de Amerikaanse grens. Nu is het duidelijk dat 5.000 Amerikaanse soldaten naar de grens zullen worden gestuurd om de bestorming te stoppen, meldt Fox News.

Het handelt zich niet om gewapende strijdkrachten maar ongewapend militair personeel dat als steuntroepen gebruikt zal worden. Er waren reeds 2.000 leden van de Amerikaanse National Guard aan de grens.

Een deel van de militaire kracht zal op dinsdag al kunnen worden ingezet, meldt Fox.

“Dit is een invasie van ons land en onze militairen wachten op u!” twitterde Trump op maandag in een waarschuwing aan de illegale immigranten.

Volgens de president verbergen zich zware criminelen en vreemdelingen uit het Midden-Oosten in de karavaan, die momenteel door Mexico op weg is naar de Amerikaanse grens.

Ook de militaire politie zal naar het grensgebied worden gestuurd, volgens Fox News, om militair personeel en grenswachters te beschermen. Volgens de Amerikaanse grondwet mogen gewapende federale strijdkrachten niet worden gebruikt om de openbare orde binnen de grenzen van de Verenigde Staten te handhaven.

Het Witte Huis onderzoekt tegelijkertijd verschillende legale manieren om te voorkomen dat immigranten uit derdewereldlanden de Verenigde Staten binnenkomen. Een voorstel is in behandeling om een einde te maken aan de mogelijkheid om aan de grensovergangen asiel aan te vragen, zo meldt Fox News.

De gegevens over het aantal illegale migranten in de caravan verschillen en de aantallen variëren van ongeveer 4.000 tot 15.000. De afgelopen dagen zijn er nog meer caravans uit de landen van Midden-Amerika vertrokken. De eerste caravan bevindt zich op ongeveer 1500 kilometer van de grens.

Bron:

Some 5,200 US troops deploying to southern border in response to migrant caravan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8014 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Trump stuurt 5.000 soldaten naar de grens

 1. Buiten het feit dat wij nog +_500soldaten hebben en dan ook nog zonder kogels of gevechtskleding ,geen vervoer of tanks zullen zijuitgerust gaan worden met pijl en boog
  Alleen moeten de pijlen nog besteld worden want er is geen geld meer om dat dit in Brussel ligt of uit gegeven aan de invaders voor het inrichten van hun woning die eigenlijk bestemd was voor jongeren maar die moeten nog maar even wachten+_10 jaar maar dan bedtaat ons land niet meer.

  Like

 2. Like

 3. Afwachten of Trump ook hier zijn woorden waar gaat maken?

  Like

 4. Fub daar bij Mc Allen TX is een hevig wespen nest van illegale activiteit maar lijkt me eerder dat ze met zon grote groep ergens gaan proberen waar er geen rivier is.

  Like

 5. Like

 6. Maar is iedereen ongewapend? Geloof er helemaal niks van. Vreedzaam blijft het nooit!

  Like

 7. jennefer // oktober 30, 2018 om 16:57 //

  only young men!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s