Nieuw

Merkel in “Jewishnews”: “Duitsland wordt een islamitische staat. De Duitsers moeten ermee leren leven”

Op 7 mei 2017 verscheen in Jewishnews een artikel met zo’n explosieve kracht, dat Duitsland wakker zou hebben geschud als het op tijd bekend was geworden. En dat de CDU/CSU slechts enkele maanden later een verwoestende en historische nederlaag zou hebben geleden bij de Bundestagverkiezingen, als we niet allemaal hadden geslapen.

Door: Michael Mannheimer – Vertaling: “Adriaan Jansens”

In dit artikel geeft Merkel toe dat zij Duitsland transformeert tot een islamitische staat.

Ze zegt letterlijk:

“Duitsland zal een islamitische staat worden”,  – en voegt eraan toe “dat ze ermee moeten leren leven”.

Bondskanselier Angela Merkel zei dat de Duitsers niet hadden begrepen hoe de moslimimmigratie hun land had veranderd en dat ze meer moskeeën dan kerken in landelijke gebieden moesten accepteren, aldus de Frankfurter Allgemeine Zeitung.

“Ons land zal blijven veranderen, en integratie is ook een taak voor de maatschappij, die zich tot taak heeft gesteld om met immigranten om te gaan”, aldus Merkel. “Jarenlang hebben we ons daarover zelf voor de gek gehouden. Zo zullen moskeeën een prominentere plaats innemen in onze steden dan voorheen.“

Duitsland, met een bevolking van 4-5 miljoen moslims, is de afgelopen weken verdeeld door een debat over uitspraken van Thilo Sarrazin, hoofd van de Bundesbank, die stelde dat Turkse en Arabische immigranten niet konden integreren en Duitsland met een hoger geboortecijfer overspoelden.

De verklaringen van de bondskanselier zijn de eerste officiële erkenning dat Duitsland, net als andere Europese landen, voorbestemd is om een bolwerk van de islam te worden. Ze heeft toegegeven dat het land binnenkort een islamitisch broeinest zal worden.

In Frankrijk is 30% van de jongeren van 20 jaar en jonger moslim. Het quotum in Parijs en Marseille is gestegen tot 45%. In het zuiden van Frankrijk zijn er meer moskeeën dan kerken.

De situatie in het Verenigd Koninkrijk is niet veel anders.

Bron:
Germany will become an Islamic State, says Merkel – and adds they’ll have to come to terms with it

Zo’n verraad tegen een heel volk is ongekend in de geschiedenis.

1. Nooit eerder heeft een eigen cultuur zich vrijwillig opgegeven.

2. Nooit eerder heeft een continent zich vrijwillig onderworpen aan de islam of een ander totalitair systeem.

3. En er is maar één antwoord op zo’n verraad: de doodstraf voor degenen die het plegen en ondersteunen.

Nu leven we (in dit geval helaas) in een land dat iets verder gevorderd is in termen van beschaving, waarin hoogverraad met veel mildere straffen wordt aangepakt:

“§ 81 Hoogverraad tegen de Bondsstaat”, zo staat er:

(1) Wie het onderneemt, met geweld of door bedreiging met geweld

1. afbreuk te doen aan het bestaan van de Bondsrepubliek Duitsland of

2. wijziging van de grondwettelijke orde op basis van de grondwet van de Bondsrepubliek Duitsland, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of met een gevangenisstraf van ten minste tien jaar.

(2.) In minder ernstige gevallen wordt een gevangenisstraf van een jaar tot tien jaar opgelegd.

Dat de islamisering van Duitsland de ware agenda is van Merkel en haar medeverraders van de oude partijen, de twee kerken, de media en de vakbonden – er bestaat niet zoiets als de islamisering van Duitsland. Zoals in Jewishnews te lezen is:

“Duitsland zal een islamitische staat worden”, zegt Merkel – en voegt er welwillend aan toe “dat ze ermee moeten leren leven”.

Bron:

Germany will become an Islamic State, says Merkel – and adds they’ll have to come to terms with it

Waar is het arrestatiebevel van de federale procureur-generaal tegen Merkel en haar regering?

Zo worden alle samenzweringstheorieën tegen zogenaamd “rechtse” verzetsbewegingen en alle Fakenews van de officiële staatsmedia (inclusief bijna alle media) die de Duitse regering niet van plan is om Duitsland te islamiseren, op indrukwekkende wijze weerlegd.

En zo is het hoge verraad van de bondskanselier en haar regering – evenals alle oude partijen – in vervulling gegaan, wat ertoe zou moeten leiden dat de federale aanklager onmiddellijk een aanhoudingsbevel uitvaardigt tegen de regering, tegen Merkel en een meerderheid van de afgevaardigden van de Bondsdag.

Wat hij echter niet zal doen, ook al zou hij dat willen, omdat hij (net als de rest van de rechterlijke macht) afhankelijk is van instructies van de executieve (d.w.z. de regering). De regering zal hem immers niet toestaan een dergelijk aanhoudingsbevel tegen zichzelf uit te vaardigen.

We sliepen allemaal. Ook de AFD

Het nieuws in Jewishnews is van 7 mei 2017 – en niemand, zelfs de AFD niet, wist er blijkbaar van. Want met deze aankondiging had ze de kanselier voor de komende Bondsdagverkiezingen omver kunnen werpen.

Als de AFD deze verklaring van Merkel op haar verkiezingsaffiches had geschreven, zou de CDU/CSU miljoenen kiezers hebben verloren. Want de uitspraak toont onweerlegbaar de ware duivelse plannen van een despootvrouw die gestileerd is als de “moeder” van de Duitsers, hoewel ze geen eigen kinderen heeft, voelt ze niets anders dan alleen maar minachting voor haar eigen volk – en heeft de genocide op de Duitsers tot een zaak van de baas verklaard.

De AFD sliep daar blijkbaar – en miste de kans om verkozen te worden waarschijnlijk als de sterkste partij in de bondsverkiezingen van 2017.

Het is tijd voor de Bundeswehr om in te grijpen om de Duitsers te redden van de islamisering.
Ja, ik weet dat bijna alle Duitsers, inclusief de meeste van mijn lezers, de Bundeswehr als een poppenkast beschouwen. Zonder strijdlust, laf en merkel-gehoorzaam. Dat kan gedeeltelijk waar zijn. Maar er zijn nog steeds moedige soldaten en dappere officieren die op de hoogte zijn van de sombere toekomst van Duitsland als islamitische staat – en die zich meer betrokken voelen bij hun eed dan bij hun trouw aan de regering.

En deze eed gebiedt hen de vrijheid van het Duitse volk dapper te verdedigen. Letterlijk is dit de zogenaamde “soldaat-gelofte”:

“Ik zweer [of beloof] de Bondsrepubliek Duitsland trouw en moedig het recht en de vrijheid van het Duitse volk te dienen, Zo waarlijk helpe mij God.

Dit maakt duidelijk dat het aan de Bundeswehr is om het pathologische criminele regime in Berlijn omver te werpen.

Ik kan mijn verschillende oproepen aan de soldaten en officieren hier alleen maar herhalen en hen vragen:

Help uw volk te ontsnappen aan de slavernij en de eeuwige duisternis van een toekomstige islamisering!

Om de soldaten en officieren te helpen hun beslissing te nemen, heb ik hier 100 links toegevoegd die aantonen dat Merkel ook door buitenlanders en talrijke kritische Duitse en EU-intellectuelen als het grootste gevaar in de Europese geschiedenis wordt afgeschilderd. En dat de islam onverenigbaar is met de westerse beschaving en democratie. Dat het maar één doel kent: wereldheerschappij.

Als je niet vindt wat je zoekt, zul je het nooit vinden…

Zie de bron voor alle links.

Bronnen:
https://dailypaper.org/amp/2018/10/merkel-in-jewishnews-duitsland-wordt-een-islamitische-staat-de-duitsers-moeten-ermee-leren-leven/?__twitter_impression=true

https://michael-mannheimer.net/2018/08/21/merkel-in-jewsnews-deutschland-wird-ein-islamischer-staat-werden-die-deutschen-muessen-sich-damit-abfinden/?fbclid=IwAR3UJB–Bgh1mU1sd4Hg5fzKDNGma4tp5qCkwPejAzelL4638T3taAGYseA

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Merkel in “Jewishnews”: “Duitsland wordt een islamitische staat. De Duitsers moeten ermee leren leven”

 1. Duchesne // oktober 29, 2018 om 20:32 //

  Wel, janken na de regen is ook een vak apart.

  Like

 2. Sie hat er nicht geschafft, maar ze was en is een aardig eindje op weg, de rat.
  Afgeschaft.
  De NWO gaat verder, ze hebben vast wel een leuk vervolgbaantje voor haar.
  Wie de NWO, uiteraard zonder de Schepper, JHWH, volgt of een NWO uitwas, zoals de islam, RK kerkcommunisme, nazisme etc., eindigt in een eeuwigheid zonder JHWH, net als ieder, die Hem afwijst als de Bron van alle leven.
  Dus maak de goede keuze, kleiner schaft es ohne JHWH.
  Shalom,
  Ben Kok (j-chr. pastor)

  Like

 3. paulzwueste // oktober 30, 2018 om 12:24 //

  Nou doet ze dus net of ze dat niet heeft zien aankomen.
  Zo gaat het dus.

  Eerst stap een, “open grenzen”.
  Dan stap twee, “Duitsland wordt geïslamiseerd”.
  Dan stap drie, “jullie zullen er mee moeten leven”…

  En daar ging ze de fout mee in….!

  Like

 4. Horatius // oktober 30, 2018 om 12:34 //

  Er zijn voor veel mindere belangen militaire staatsgrepen gepleegd in talloze landen.

  De tragiek van deze zaak is dat de omringende landen van Duitsland dan ook automatisch worden meegesleept in dit islamiseringsproces.
  En landen die zich verzetten zoals Hongarije worden bedreigd met harde sancties.

  Een krankzinniger scenario kan men niet verzinnen maar dit is helaas wel de realiteit.

  Like

 5. Von Puffelen // oktober 30, 2018 om 16:15 //

  De omvolker Koudenhove-Kalergi, was dat nou een Japanse Duitser of een Joods Japanse Duitser of een Duits Hongaars Joodse Japanner of een Japans Joodse Hongaar?
  Een smerige racist was het iig wel.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2018/10/30/het-pure-racisme-van-koudenhove-kalergi/

  Like

 6. Het zal niet lang duren! Ook voor ons niet. Een Groot gedeelte van de Nederlandse bevolking weet niet of wat ze moeten stemmen. Triest!

  Liked by 1 persoon

 7. Daniël // april 23, 2019 om 06:54 //

  Het grootste gevaar in de wereld is het ashkenazische ‘jodendom’, de slaven van Satan. Zelfs JHVH kreeg een afkeer van hen. Enfin, straks ruimt hij alles op en vebrijzelt hij de kop van de slang.

  Like

 8. Heel goed dat men hier in Jewish News voor heeft gewaarschuwd en stom dat het niet breder is opgepakt in de verkochte media.
  in de Jerusalem Post gisteren al een foto van de leider van de moordenaarsgroep in Sri Lanka,
  zie https://tora-yeshua.nl/2019/04/leider-nat-tawheed-jamaath-moord-op-290-christenen/
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Merkel in “Jewishnews”: “Duitsland wordt een islamitische staat. De Duitsers moeten ermee leren leven” | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s