Nieuw

Links staat doodsangsten uit

Hij werd veroordeeld omdat hij een vrouwelijk parlementslid toevoegde dat ze “te lelijk is om te verkrachten” en heeft gesteld dat hij liever heeft dat zijn zoon verongelukt dan dat hij homo zou zijn. Ook is hij voorstander van martelen, meldt Joop.

Dat verder niet veel verder komt dan iets uit de Volkskrant te quoten.

Als de oud-militair doet wat hij belooft, dan worden het bikkelharde tijden voor andersdenkenden. ‘We gaan die rode klaplopers van de kaart vegen’, zei Bolsonaro een week geleden nog. ‘Dit land is van ons, zij moeten zich nu aan onze wetten gaan onderwerpen. Anders kunnen ze vertrekken of naar de gevangenis.’ In een eerdere campagnebijeenkomst pakte Bolsonaro een camera statief en deed alsof het een mitrailleur was. ‘We gaan dat linkse tuig neerknallen’, schreeuwde hij“.

De communisten van De Groene hadden nog genoeg geld over om een vrouw naar Brazilië te sturen die het bloed al door de straten ziet lopen in een heerlijk bemoedigend stukje proza.

‘Dit gaat bloedig worden. Heel bloedig’

De uitslag van de eerste ronde was nog niet binnen of de hetze begon. ‘De rechtse vrouwen zijn mooi en bedreven. De linkse hariger dan teven.’ Spreekkoren voor het huis van oud-paratroeper Jair Bolsonaro in Rio. Mannen, rood aangelopen van vreugde, maakten de bekende schietgebaren die hun leider zelfs op zijn ziekbed bleef maken. ‘Jullie moment is gekomen, smerige poten. Vanaf nu vermoordt Bolsonaro alle homo-malloten.’ Een geblondeerde dame gehuld in de Braziliaanse vlag schreeuwde hees: ‘Dood aan de communisten.’ Ze hield een bordje omhoog: ‘God, Gezin en Vaderland.

En zelfs de marxisten van ’s lands grootste roze NPC gay-blog (geen linkje want daar verdienen ze aan) hebben goed de schrik in vanwege ’s mans homofobie gezonde weerzin tegen de homo-lobby.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on Links staat doodsangsten uit

 1. Oud-rechts. Zonde van het regenwoud.

  Like

 2. Ja, hij heeft zijn economische koers helaas aangepast. Hij heeft nu een Friedman adept als adviseur.

  Like

 3. Republikein // oktober 29, 2018 om 21:12 //

  Wat lelijk en kuch.

  Like

 4. EEN MAN NAAR MIJN HART

  Liked by 1 persoon

 5. Eigen volk eerst // oktober 29, 2018 om 21:52 //

  Alle leiders die op Trump lijken wat beleid betreft, respecteer ik.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // oktober 29, 2018 om 23:35 //

  Het achterliggende probleem lijkt groter dan zomaar een presidentsverkiezing in Brazilië.
  Nagenoeg overal ter wereld verliezen Linkse of zoals ze zelf liever zeggen “progressieve” partijen het van Rechtse partijen maar ze leggen zich echter niet neer bij hun verlies.
  Dat zie je aan de hopeloze verdeeldheid in de USA en dat zie je nu ook in Brazilië, de winnaars zijn natuurlijk blij maar belangrijker haast zijn de reacties van de mensen die een voortzetting van het oude linkse beleid wilden.
  Als je terugkijkt naar de eerste verkiezing van bijvoorbeeld Obama dan was dat een verlies van de Conservatieven maar het staat mij niet bij dat zij zulke slechte verliezers waren, ze waren er niet blij mee maar het was nou niet bepaald zo dat ze de hele boel op stelten zetten.
  Hoe anders is dat als Linkse partijen verliezen !
  In het Staatsjournaal was een schor geschreeuwde vrouw te zien die huilde van wanhoop en de opgekropte woede/haat spatte van haar gezicht.
  Dan kun je met een gerust gevoel zeggen dat het diep zit, dieper dan gezond is, dat zijn geen democraten, dat zijn geen mensen waar je mee kunt onderhandelen, ze willen hun gedachtegoed opleggen aan anderen, niets meer, maar bovenal niets minder.
  En dat begint gevaarlijke proporties te krijgen.

  Like

 7. ‘Links,’ de real life-troll, verdient de doodstraf.
  Maar wanneer hun uur is aangebroken, dan zal je zien dat ze allemaal aan het tuinieren zijn. Zoals het een troll betaamt.

  Het is een leuk vooruitzicht om te weten dat je met zulke landverraders moet samen leven.

  Like

 8. Von Puffelen // oktober 30, 2018 om 10:59 //

  Lachen,een gave compilatie van deze Braziliaanse commieslasher in het artikel.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // oktober 30, 2018 om 11:20 //

  Hilarische reactie op Das Kapital.nl;
  Mijn Braziliaanse vriendin omschreef de verkiezingen als ‘kiezen tussen een gek of iets dat nog erger is’. Nee, ik ziet het niet meteen goed te komen, ook niet met die Bolsonaro. Dat komt omdat de Brazilië voor de helft uit Europeanen en voor de helft uit negers bestaat. Zoiets als België dus. De helft werkt. De andere helft niet.

  Like

 10. Horatius // oktober 30, 2018 om 12:11 //

  Ieder volk krijgt de regering die het verdient zeker als de Linkse partijen er een corrupte puinhoop van maken zoals in Brazilië.

  Dan komt er een sterke man, dus een al of niet verlichte dictator aan het bewind die orde op zaken gaat stellen. Met een bevolking die betreft haar etnische samenstelling nogal gevarieerd is wordt dat nog een hele opgave want de belangen lopen nogal uiteen om het maar zachtjes uit te drukken.

  Sommige landen schijnen nu eenmaal een soort dictator nodig te hebben om de boel enigszins bij elkaar te kunnen houden zoals in een grijs verleden Franco in Spanje.

  De Linkse kerk in Brazilië is in grote paniek en hopelijk breekt er geen burgeroorlog uit want miljoenen vluchtelingen op weg naar de VS voor een ‘beter leven’ zal bij Donald Trump niet goed vallen.

  Hoe hoog die muur dan zou moeten worden weet op dit moment nog niemand.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s