Nieuw

Jewish Soviet Spy Rings & US Technology Theft

Bletchley Park was the site of the British Government Code and Cypher School, where British military intelligence intercepted Nazi Germany’s Enigma and Lorenz ciphers. The British did not break the intercepts through their genius; the intercepts were handed to them by Allied informants in the Nazi military, including the chief of Abwehr (Nazi Military Intelligence Service), Wilhelm Canaris.

Canaris met with Allen Dulles, who was head of the Office of Strategic Services (OSS) at the time, in Switzerland through the Lucy Spy Ring, an anti Nazi espionage operation made up of disillusioned Nazi military officers who continued working within the Nazi military. Canaris gave details of German military operations to British and American intelligence.The British then handed the intercepts over to the Soviets within 24-48 hours. Despite that treachery, the Nazis almost managed to defeat the Soviet Union, but the leaks proved to be too much and the Nazis eventually lost the war.

Talpiot Talk >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Jewish Soviet Spy Rings & US Technology Theft

 1. tim pietersen // oktober 30, 2018 om 00:43 //

  allen dulles was in switserland to facilitate to transfer of lenin to russia, with the help of Max Warburg on the german side who headed german intelligence, max was a brother of US central banker Paul Warburg. much of the financing of the bolshevik revolution came from wallstreet bankers such as jacob schiff

  Like

 2. tim pietersen // oktober 31, 2018 om 16:11 //

  hoop dat de aivd dit ook leest………….

  koppel dit met:

  misschien een reden om marakesh NIET te tekenen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s