Nieuw

George Soros geeft nazi-samenwerking zonder spijt toe

Soros zegt: “Ik was 14 jaar oud en ik zou zeggen dat mijn karakter daar is gecreëerd… Als ik het niet had gedaan, zou iemand anders hun eigendom [van de afgevoerde Joden] hebben weggehaald, dus ik heb geen schuldgevoel”.

Hij lacht en stelt dat de individuele rechten en eigendommen van mensen vergelijkbaar zijn met die van de aandelenmarkten, een man zonder moreel geweten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on George Soros geeft nazi-samenwerking zonder spijt toe

 1. trebor2110 // oktober 30, 2018 om 00:05 //

  Hij heeft wel gelijk , als hij het niet had gedaan deed een ander het wel maar dat hij later geen morele problemen mee heeft gekregen zegt genoeg .

  Like

 2. Dat een ander het doet als jij het niet doet, is het meest absurde excuus wat ik ooit gehoord heb. Daar kan je zo’n beetje iedere wandaad mee proberen goed te praten. Te idioot voor woorden. Hij is het verwrongen spiegelbeeld van Schindler.

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein // oktober 30, 2018 om 02:13 //

  Stoute vent.
  Billionaire globalist George Soros used State Department resources and taxpayer funds to advance his leftist political activities, including influencing migration policy, according to documents obtained by Judicial Watch earlier this year.

  The 32 pages of records show the Obama administration sent U.S. taxpayer money to Soros-backed groups in Albania to fund his subversive political activity, and that he assisted the State Department in deciding how to allocate taxpayer funds for certain grants.

  https://nworeport.me/2018/10/29/judicial-watch-docs-prove-migrant-caravan-funded-by-soros-other-international-organizations/

  Liked by 2 people

 4. Je wordt ook alleen zo stinkend rijk door genoeg sociopatische karaktertrekjes te bezitten dus verbaast dit iemand? Soros wil niet de wereld ‘beter’ maken, hij wil zijn stempel er op drukken en een pad van vernietiging achterlaten omdat hij de mensheid haat (vooral blanken, uiteraard, jeugdtraumaatje) en zichzelf narcistisch liefheeft. Hij is één van de ‘gangsters’ waar in dit artikel aan gerefereerd wordt: https://fenixx.org/2018/10/29/the-world-has-turned-right-so-wheres-this-liberal-hegemony-coming-from/

  Eigenlijk zouden deze mensen op een vroege leeftijd gediagnosticeerd moeten worden en gelijk een spuitje krijgen. Scheelt een hoop ellende. Nu kunnen wij ons alleen nog verweren met woorden terwijl dit stuk ongenoegen onze toekomst de nek vakkundig omdraait.

  Like

 5. tim pietersen // oktober 31, 2018 om 16:05 //

  zijn verdienmodel gaat OOK te koste van de ‘small jews’ @allthesmalljewscommenting/reading

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s