Nieuw

Duitsland zet Turkse journalist die protesteerde tegen Erdogan na 36 jaar het land uit

via twitter

Toen Erdogan onlangs naar Duitsland kwam om de grootste jihadcommandocentrale van Europa in Keulen te openen, zat er bij de persconferentie de dag daarvoor een Turkse journalist in het publiek met een T-shirt aan met een opschrift dat opriep tot persvrijheid in Turkije.

De man werd onder het toeziende oog van Merkel de zaal uitgezet:

Nu wordt deze man het land uitgezet, terwijl jihadstrijders vrijelijk in- en uitlopen en hun jihaduitkeringen opstrijken, moordenaars niet uitgezet kunnen worden en 135.000 islamisten het land zijn binnen gesmokkeld.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Duitsland zet Turkse journalist die protesteerde tegen Erdogan na 36 jaar het land uit

 1. Die zie we nooit met terug .
  Mag deze man nu in Nederland asiel aanvragen of de USA ??

  Like

 2. Republikein // oktober 29, 2018 om 19:16 //

  Asiel aanvragen in Duitsland.

  Like

 3. polderboy // oktober 29, 2018 om 19:44 //

  Maar goed, die Turkse pooier Saban mocht van de EU, Mark Rutte en dus ook de machtige Merkel lekker in het Turkse zwembad ronddobberen.

  Dus zeer zware voortvluchtige uit e gevangenis gevluchte criminelen mogen van die EU mensenrechten strijders best wel bij die ISIS financier Erdogan lekke vrij rond dartelen.

  Je moet er alleen niks tegen willen zeggen. Dan zit je net als bij de Hitler fascisten dik in de problemen, blijkt nu ook weer met deze journalist.

  Like

 4. Duchesne // oktober 30, 2018 om 15:19 //

  Om even aan te geven wat de term “bondgenoten” precies inhoud…: https://www.rt.com/news/442623-erdogan-adviser-turkey-greece-warning/

  …en op die basis wil men een “wereldrijk” stichten….onze “vrijheid” beschermen….de wereld een betere plaats maken…..nu begrijp ik waarom in de Moslim wereld mannen van 50 kleine meisjes van 9 mogen huwen, kwestie van intelligentie matchen. Ergens moet je je als man superieur kunen voelen, toch?

  Islam en een grondwettelijk vastgelegd recht op gelijkheid tussen man en vrouw passen niet bij elkaar in hetzelfde land, niet op hetzelfde continent en niet op dezelfde planeet. Een vannde twee moet het veld ruimen, waar gokt u op?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s