Nieuw

De kerstmarkt in Brugge draagt voortaan de naam ‘wintermarkt’ om mensen met een ander geloof niet te schofferen

Pixabay

Er is ophef over de kerstmarkt in Brugge, want die draagt voortaan de naam ‘wintermarkt’. De organisatoren veranderen de naam om mensen van een ander geloof niet te schofferen. Ook andere steden volgen Brugge en kiezen voor variaties met het woord ‘winter’.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on De kerstmarkt in Brugge draagt voortaan de naam ‘wintermarkt’ om mensen met een ander geloof niet te schofferen

 1. Volstrekt waanzinnig!!!!

  Breekt hier nu ook weer de tijd aan dart we elkaar prettige Wensdagen gaan toewensen? Wij gaan hier Kerst vieren, horen jullie dat Linkse Flapdrollen, K-E-R-S-T!!!

  DAT HOORT NAMELIJK BIJ ONZE CULTUUR!! Maar laat maar, dat begrijpen jullie toch niet. Daar moet je namelijk enige intelligentie voor hebben.

  Like

 2. Dan ook geen ramadan en suikerfeest,maar alleen nog maar feestdagen.
  Iets met gelijke monniken en kappen .

  Like

 3. antiislamnu // oktober 29, 2018 om 22:44 //

  En voor wie zal kerst dan wel aanstootgevend zijn een keer raden ja bingo het geloof van de pedofiel..
  Alles past zich aan Chinezen Polen Engelse Duitsers Belgen surinamers enz enz behalve de islam.
  Gewoon oprotten met die kut ideologie 85% van de wereldbevolking is niet blank genoeg plek om heen te gaan

  Like

 4. “om mensen van een ander geloof niet te schofferen”

  Goh, vraag me af wie die mensen van een ander geloof dan wel zouden kunnen zijn.
  Het zullen wel weer die jehova’s zijn of die boeddhisten.

  Like

 5. Jack vanderVeen // oktober 30, 2018 om 04:12 //

  Die achterlijke lynxe Gutmenschen gaan wederom een brug te ver. Terwijl kerst steeds meer inburgert in diverse islamitische landen gaan we het in West-Europa uitbannen. Wie kan dit begrijpen?

  Like

 6. Soft, softer, het sofst! Is momenteel België.

  Like

 7. Joey France // oktober 30, 2018 om 10:36 //

  Of hoe onnozele achterlijke politiekers (cdnv) belachelijke maar ook vals-gemene beslissingen ondemocratisch opdringen: de Kerst was al een eeuwenoude Germaans feest lang vóór het christendom bestond. (en zelfs van daarvoor) die het christelijke geloof willens nillens heeft geadopteerd.
  Het geniepige zit hierin dat bij spontane reactie de naamsverandering de christelijke aard van de viering lijkt te onderdrukken, maar in werkelijkheid is het tegen de Westerse tradities as such gericht en daarom een racistische ingreep.
  Straks mogen er ook geen Kerstliedjes meer in de straten klinken want hola als dát niet aanstootgevend is!

  Like

 8. Laffe hyena’s, noem het dan Kerst en wintermarkt.

  Like

 9. @Asco, precies!!!

  Ik als Christen voel me al jaren lang geschoffeerd door Ramadan en Suikerfeest. Het past niet bij mijn Christelijke cultuur. Maar wie houdt er rekening met mijn gevoelens?

  Oorspronkelijk was het de bedoeling dat al die nieuwkomers zouden integreren. Maar het lijkt er nu op dat ik degene ben die moet integreren, in mijn eigen land notabene.

  Ik ken een burgemeester van Amsterdam die ooit in de Tweede Kamer zei dat de scandinavisering een groot gevaar was voor de samenleving. Dat was een grap om zich af te zetten tegen de Islamisering waarvoor Geert Wilders toen al waarschuwde. Als jullie de grap van onze Femke niet begrijpen dan kan ik daar inkomen want het was Groen-Linkshumor en die is zelden leuk en gaat vaak ten koste van andere mensen.

  Hoe dan ook, ik ga Kerst vieren ……………….. luidkeels!!!!

  Like

 10. tim pietersen // oktober 30, 2018 om 15:16 //

  europa islamvrij

  Like

 11. Tja, de ‘Merkeltjes’ zitten overal.
  Een grote ‘schoonmaak’ mbt dit soort volk is de enige remedie tot het weer enigszins gezond maken van het Europees continent.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s