Nieuw

Boedapest weigert park te vernoemen naar de anti-blanke communistische terrorist Nelson Mandela

Mandela politiefoto

Een Hongaars park benoemen naar een ‘zwarte Afrikaanse communist’, dat kon niet, meende László Toroczkai, leider van de extremistische ‘Ons Huis’-beweging, die eerder bekendheid verwierf met acties tegen zigeuners en asielzoekers. (Trouw)

De burgemeester van de deelgemeente waar het parkje in ligt wilde nog een poging doen om te overleggen, maar voor het zover kwam het niet en de burgemeester besloot in te grijpen nadat Toroczkai Mandela voor een anti-blanke terrorist uit had gemaakt.

Toroczkai verwierf bekendheid toen hij als eerste burgemeester met de bouw van een hek begon.

Afgelopen mei stapte Toroczkai uit Jobbik toen hij de strijd om het voorzitterschap verloor.

En startte een nieuw platform.

LEES MEER:
Nelson Mandela – heilige of massamoordenaar?
Winnie Mandela – kidnapper, fraudeur en racist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Boedapest weigert park te vernoemen naar de anti-blanke communistische terrorist Nelson Mandela

  1. İK KAN HEM NİET TEGENSPREKEN

    Like

  2. Ben Patriot // oktober 31, 2018 om 01:41 //

    László Toroczkai for president of the EU!!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s