Nieuw

Poetins repatriëringsprogramma voor Syrië – geld in ruil voor ‘migranten’

Putin en Assad bieden West-Europa zoiets aan als een eierleggende melkkoe. In een gedetailleerde brochure doen ze een zeer eenvoudige aanbieding: U geeft ons geld voor de wederopbouw van Syrië, en wij nemen alle(!) illegale immigranten van u op.

De originele brochure is het lezen meer dan waard. Er zijn vluchtplannen, vestigingsgebieden, geschatte aantallen illegale immigranten en geschatte materialen voor huisvesting en infrastructuur. In principe kunnen Duitse bouwbedrijven vandaag al beginnen.

Wat onmiddellijk opvalt is dat de cijfers voor de “Syrische vluchtelingen” de VN-cijfers zijn. Dus ze omvatten talloze mensen die alleen maar beweren Syriërs te zijn, maar die van overal komen. Blijkbaar is Poetin van plan om deze jongens uit onze handen te nemen als we hem goed genoeg betalen.

De kosten? Worden niet gepreciseerd, maar zouden een koopje moeten zijn – gezien de sociale kosten in Europa en de doden van Bataclan, Freiburg, Berlijn, Kandel.

Natuurlijk is het geheel uit noodzaak geboren. Noch Rusland, noch Syrië doen het economisch bijzonder goed. De sancties van Trump kunnen hiertoe hebben bijgedragen. Maar als Putin de mensen uit Europa terugleidt, zal Trump er zeker niets tegen hebben als er miljarden voor worden betaald.

Het echte probleem ligt ergens anders. De illegale immigranten zijn nodig in West-Europa. Het gaat immers niet om het helpen van echte vluchtelingen, maar om het vernietigen van de oude natiestaten.

Als de illegale immigranten allemaal naar Syrië terugkeren, zouden de Duitsers weer onder elkaar zijn. De natte droom van het “uitdunnen” en “etnisch zuiveren” van bepaalde etnische groepen zou uiteenspatten.

Erger nog, de conflicten en problemen die de linksen in 2015 teweegbrachten, zouden worden opgelost door Poetin en zijn rechtse populisten. Wat natuurlijk meer stemmen betekent voor deze partijen.

Nee, zoiets mag niet lukken. Aan repatriëring mag niet eens worden gedacht.

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/10/putins-syrien-rueckfuehrungsprogramm/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on Poetins repatriëringsprogramma voor Syrië – geld in ruil voor ‘migranten’

 1. De landen die de boel hebben plat gegooid zorgen zelf maar voor de weder opbouw. En wat het betreft het opnemen van de vluchtelingen. Ze hebben een vluchtelingen status dus kunnen na de oorlog gewoon worden terug gestuurd. Maar de randdebielen die zichzelf leiders noemen zullen wel weer gaan betalen voor een dooie mus. Geld geven en geen vluchteling die terug gaat.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // oktober 28, 2018 om 23:16 //

  Regeren is vooruitzien, Poetin is regeren in het kwadraat. Meest slimme zet door een politcicus en leider van de afgelopen 50 jaar.

  Liked by 1 persoon

 3. Soros buitenspel zetten samen met de elite, dan gaat het misschien wel lukken.

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // oktober 29, 2018 om 01:34 //

  Geweldig goed nieuws van Putin en Assad twee heren die verguisd worden door Amerika en West Europa zij komen met de oplossing van het vluchtelingen probleem.
  Terwijl we dit alles aan ons zelf en aan Amerika voorop te danken hebben hoe ironisch is dat dan

  Like

 5. polderboy // oktober 29, 2018 om 07:22 //

  Kunnen ze die Syriërs niet terug lokken door ze allemaal een Tesla te beloven?
  Stel dat Hassan hoort dat hij daar 60.000 Euro kan lenen voor de wederopbouw?

  Dan koopt hij een Tesla van 130.000 en krijgt als groene democratische koppensneller 70.000 Euro subsidie van Mark Rutte en Femke Halsema.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2735628/dure-tesla-slurpt-subsidie

  Hassan redt en de aarde, en hij steunt de global companies, en hij bouwt aan de door de EU leiders zo gewenste fascistische sharia wetten democratie.
  Beter dan in zo een Toyota pick-up dood en verderf zaaien lijkt me.

  Like

 6. Henk der Niederlander // oktober 29, 2018 om 09:30 //

  Toch draai het links om of rechts om.
  De hele wereld heeft ondertussen begrepen dat hier in Europa nog volop geld te halen is in de vorm van chantage.
  Op kleine schaal, kijk naar alle drammende parasieten.
  En nu ook op globaal niveau.
  En geloof me, er gaat betaald worden.

  Like

 7. Een pracht van een oplossing.
  Putin en Assad genereren geld en het “fatsoens fascisme” heeft een excuus om de bezuinigingen voort te zetten.
  Een win win situatie!
  Niet voor de Europeanen, maar wie heeft er nog belangstelling voor ons Europeanen.
  Toon belangstelling in ons Europeanen als Europese politieke beweging,
  en je wordt meteen vergeleken met Neonazi’s

  Misschien wordt er over een paar jaar wel beweerd dat wij alles te danken hebben aan de “huidige bezetters van Europa”, dat we ze dankbaar moeten zijn.
  Als we ervoor moeten betalen, laat Putin en Assad dat ook de verraders van Europa opnemen.
  Gebruik deze verraders om uiting te geven op het Westen.
  Zo’n oranje overal zal Macrom, Löfven, Verhofstadt niet misstaan.
  Mogelijk creëert het wel paniek als Merkel en Timmermans in een oranje overal verschijnen.
  Dat zal als een apocalyptisch verschijnsel beschouwd kunnen worden,
  waardoor ze weer onze kant op komen rennen.

  Like

 8. Waar ik een beetje moeite mee heb is het woord ‘illegaal’. Want ook degenen die hier (tijdelijk!) legaal verblijven moeten terug. De oorlog in Syrië is afgelopen of nagenoeg afgelopen dus lekker terug om het land weer op te bouwen, hebben wij ook gedaan na WO2. Maar dat gaat niet gebeuren want nu de vluchtelingensmoes nagenoeg is uitgewerkt ligt de volgende smoes al gereed om via de MSM uitgedragen te worden. Wisten jullie dat we hier een arbeidsprobleem hebben? Er is krapte op de arbeidsmarkt. De meeste ‘vluchtelingen’ kennen maar vier Nederlandse woorden: ‘Geld, uitkering, zorgtoeslag en huurtoeslag’ maar drie keer raden wie in de hoofden van die debiele Linkse leeghoofden straks die arbeidskrapte zogenaamd gaan oplossen en daarom niet weg mogen?

  U gaat door voor de hoofdprijs!!!

  Like

 9. Diegene die Syrië hebben gebombardeerd, moet miljarden worden betaald…een goed plan… Das zeker… stelletje s egoïstisch 🐷 varkens..!!

  Like

 10. Von Puffelen // oktober 30, 2018 om 11:35 //

  Navo vs. Navo, het wordt duidelijk te groot.

  https://www.zerohedge.com/news/2018-10-29/nato-war-nato-northern-syria

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s