Nieuw

Liberale vrouw in Siberië steekt haar ex-man neer – toont het resultaat op sociale media

Foto: Instagram respectievelijk VK.

De Siberische moeder stak met een mes haar ex-man in de maag. Na het vertonen het resultaat van haar geweld op het sociale media VK is het de twee jaar oude dochter van het koppel die morele steun krijgt van boze lezers.

De 25-jarige vrouw Olga Vaori uit Surgut in de centraal Russische regio Okgrug beweert dat het “zelfverdediging” was toen ze haar ex-man, Oleg Smirnov, met een mes in zijn maag stak.

In plaats van de politie of ambulance te bellen, contact op te nemen met de buren of om hulp te schreeuwen, plaatste ze selfies op het sociale platform VK. Op een foto is haar voormalige echtgenoot neergezakt op de vloer in een grote donkere bloedplas te zien .

“Het lijkt erop dat ik het wreedst ben”, schreef ze als commentaar op haar VK-post.

Olga beweert dat tijdens de ruzie die zich afspeelde tussen de ex-echtgenoten, waarbij allebei onder invloed van alcohol waren, Oleg heeft geprobeerd om Olga te wurgen, waarna ze zich met een mes verdedigde. Volgens de politie maakte ze van meer noodgeweld gebruik dan nodig was.

De dochter blijft bij de moeder.

Na een acute operatie overleefde Oleg ternauwernood de steekpartij. Olga Vaori mag thuis haar detentie uitzitten om voor de tweejarige dochter te zorgen. Het is haar verboden om uit de stad te reizen terwijl het politieonderzoek aan de gang is. De maximale straf zal naar verwachting één jaar gevangenisstraf zijn voor buitensporig gebruik van geweld.

Geen van de ex-echtgenoten heeft veel sympathie gekregen van Olga’s volgers op sociale media. Er zijn echter wel veel mensen die medelijden hebben met het kleine kind.

“Hoop dat de sociale autoriteiten het kind van hen weghalen,” is een veel voorkomende opmerking. Verscheidene hebben geschreven dat de twee ouders “geestelijk ziek” zijn.

Eén persoon schreef als commentaar: “Ik begrijp dat het misschien wel zelfverdediging is geweest, maar het nemen van een selfie na dit alles is ziek”.

Bron:

‘I am a beast’: Social media stunned after woman stabs her ex… and takes a selfie with him bleeding
‘LOOKS LIKE I’M THE BEAST’Woman poses for chilling selfie with her blood-soaked ex-husband after ‘stabbing him when he tried to strangle her’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Liberale vrouw in Siberië steekt haar ex-man neer – toont het resultaat op sociale media

 1. trebor2110 // oktober 29, 2018 om 08:39 //

  als ik die foto zie dan denk ik ja bij zulke vrouwen moet je ook weg blijven .

  Liked by 1 persoon

 2. Von Puffelen // oktober 29, 2018 om 17:01 //

  Een poging tot wurging? let vooral op de striemen in haar hals op die smaakvolle selfie.

  Like

 3. Goed gezien Von Puffelen 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s