Nieuw

Genoeg !

Wederom Freiburg, wederom een vreselijke misdaad, en weer zijn de vermeende daders vooral jonge buitenlandse mannen, die als vermeende vluchtelingen naar Duitsland zijn gekomen. De zaak van de jonge student, die op brute wijze werd verkracht door minstens acht mannen, waaronder zeven Syriërs, en in een struikgewas als afval achtergelaten werd, schokt niet alleen de Breisgau-metropool, maar heel Duitsland.

Het roept herinneringen op aan Maria L., die twee jaar geleden in de universiteitsstad werd verkracht en vermoord door een Afghaanse vluchteling. Die daad stopte abrupt de groen-linkse “Refugees Welcome” waanzin in Freiburg. De groeiende onzekerheid onder de bevolking als gevolg van de gevolgen van het naïeve en goedaardige vluchtelingenbeleid was een van de redenen waarom Dieter Salomon, ooit gevierd als eerste groene burgemeester van een grote stad, uit zijn ambt werd gekozen.

Maar zelfs zijn onafhankelijke opvolger Martin Horn lijkt niets geleerd te hebben van de vele misdaden die vluchtelingen maand na maand in Freiburg plegen. Net in functie was hij enthousiast over het initiatief van verschillende burgemeesters die de kanselier in een brief hadden aangeboden om Afrikaanse bootvluchtelingen op te nemen die in de Middellandse Zee waren opgepikt. Hoorn gaf aan dat Freiburg ook kon deelnemen, maar krabbelde terug toen hij merkte dat zijn verzoek niet overal met enthousiasme werd ingewilligd. Nadat vrijdag bekend werd dat vluchtelingen waarschijnlijk verantwoordelijk waren voor de beestachtige verkrachting, haastte Horn zich om te waarschuwen dat de verschrikkelijke daad niet misbruikt mag worden om een stemming te creëren tegen asielzoekers.

Het vertrouwen van de burgers in de politiek neemt af

Juist dergelijke verklaringen verminderen het vertrouwen van de burgers in de politiek. Niet de veiligheid van de bevolking staat voorop, maar de zorg voor de reputatie van de vluchtelingen. En het zijn de criminele asielzoekers die de gastvrijheid en de hulp die ze in Duitsland ontvangen met voeten treden en zo de stemming in dit land verstoren.

En het zijn de verantwoordelijke politici die, ondanks acties zoals die in Freiburg, ondanks de Zilveren Sternacht in Keulen, ondanks de aanslag op de Berlijnse kerstmarkt, ondanks de massale seksuele misdrijven, ondanks het toegenomen gevaar van terreur, ondanks de steeds diepere verdeeldheid van de samenleving, nog steeds niet in staat zijn om een rigoureuze koerswijziging in het asielbeleid te bewerkstelligen.

Thomas Strobl (CDU), minister van Binnenlandse Zaken van Baden-Württemberg, zei over de groepsverkrachtingen in Freiburg: “Als de beschuldigingen zelfs gedeeltelijk worden bevestigd, hebben we te maken met een gruwelijke daad die niemand koud laat”. Uiteindelijk steunt CDU vice-president Strobl echter al meer dan drie jaar het fatale asielbeleid van de bondskanselier, dat dergelijke daden niet alleen begunstigt, maar in sommige gevallen zelfs mogelijk maakt.

Daders vrezen geen gevolgen

Ter herinnering: de moordenaar van Maria L., Hussein K., kwam uit Griekenland naar Duitsland, zodat hij daar naar gedeporteerd had kunnen worden. En ook de Syriërs in het geval van de nu verkrachte 18-jarige student waren al bekend bij de politie – zonder dat dit gevolgen had voor hun verblijf en huisvesting. En zo, na de laatste misdaad, blijft de boze vraag wat er eigenlijk nog moet gebeuren totdat er eindelijk een einde komt aan het rampzalige vluchtelingenbeleid van de regering-Merkel.

Es reicht!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Genoeg !

 1. Gewoon nog veel vrachtwagens en bommen, daarna een grote volksopstand van miljoenen.

  Like

 2. Duchesne // oktober 29, 2018 om 11:00 //

  Breaking: De Duitse hoer en verraadster stopt ermee ! Helaas blijft ze wel ademen.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 29, 2018 om 12:31 //

  Wat er moet gebeuren is dat de kiezers ontwaken en hun stem gebruiken om andere politici de kans te geven, dat lijkt simpel en voor de hand liggend maar is dat niet. Veel meer stemmers dan wij graag willen denken stemmen uit gewoonte op de partij waar ze altijd op gestemd hebben. Dit gaat vaak samen met een desinteresse in politiek, met name Linkse partijen steunen zwaar op deze ‘gewoonte stemmers’ “want de linkse partijen hebben toch maar mooi gezorgd voor oudedagvoorzieningen werkeloosheidsuitkeringen en in het algemeen voor een sociaal vangnet.”
  Ook bij “liberale partijen” zie je dit verschijnsel, de VVD trekt bijzonder veel stemmen van het midden en kleinbedrijf, dat terwijl met name onder Rutte het MKB er toch maar bekaaid vanaf kwam. Kennelijk geloven zij in het sprookje van Rutte dat als we nou maar de multinationals pamperen en in de watten leggen alles als vanzelf goed komt.
  De grote vraag is of de kiezers op tijd bij zinnen komen.
  @Duchesne pas op hoor, ze heeft gezegd dat ze erover denkt te stoppen als partijleidster maar niet als kanselier, voorheen vond ze dat die twee functies samen moesten gaan maar dat laat ze nu los, dat betekent echter niet dat Duitsland nu van haar verlost is.

  Like

 4. paulzwueste // oktober 29, 2018 om 17:30 //

  Uilenspiegel en Duchesne.
  Wees blij dat Merkel blijft ademen.
  Daardoor zal het volk de gelegenheid krijgen haar te pakken te nemen.
  Realiseer je je eigenlijk wel dat ze nu aangeschoten wild is?!

  Niemand zal z’n nek nog voor haar uitsteken.
  En de tijden zijn bijzonder hectisch in Duitsland.
  Duitsers zijn bovengemiddeld gedisciplineerd.
  Maar het zijn echte mensen dus niet helemaal achterlijk.
  Hou dat vooral in de gaten.
  Binnenkort zullen dus de tijden van vergelding aanbreken.

  Verheug U !!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s