Nieuw

Geen asiel voor blanke Zuid-Afrikanen in Zweden – ondanks doodsbedreiging tegen jonge dochter

Foto: Zuid-Afrika landbouw. Pixabay.

Bob, Betty en hun dochter Dora, 6 jaar oud, wonen op het platteland van Zuid-Zweden. Sinds ze hier kwamen, hebben ze gewerkt en belasting betaald, hebben ze nooit op de welvaartsstaat geteerd en zijn ze nooit een last voor de samenleving geweest. Maar ze zijn niet gewenst. Als blanke Zuid-Afrikanen hebben ze geen kans om asiel te krijgen, ook al is hun verhaal werkelijk bloedstollend.

Ik denk dat het een politiek besluit is, zegt Bob.

Het verhaal van Bob en Betty is fascinerend. Ze hadden geen eigen kinderen, dus namen ze zwarte pleegkinderen en behandelden ze als hun eigen kinderen. Op 46 jarige leeftijd begon Betty plotseling pijn in haar maag te voelen en ging naar de dokter. Het bleek dat ze 7 weken zwanger was van een perfect gezond kind.

– Geen twijfel mogelijk, Dora was een geschenk van God, zegt Betty. Een puur wonder.

Maar toen dit prachtige blonde meisje met grote blauwe ogen drie maanden oud was, kwamen er twee zwarte mannen die haar wilden kopen – voor medische doeleinden. De praktijk van hekserij is wijdverspreid onder zwarte Zuid-Afrikanen, zo geloven velen dat het hebben van seks met een maagd hen zal genezen van een HIV-infectie en soms, worden verschillende lichaamsdelen van kinderen gebruikt om verschillende soorten “medicijnen” te produceren.

Dacht dat het een zieke grap was
Betty was op het kantoor van het familiebedrijf samen met een medewerker, toen de mannen kwamen opdagen en hun gruwelijke aanbod deden – ze wilden Dora kopen. Aanvankelijk ging Betty niet naar de politie, omdat ze niet kon geloven wat ze net had gehoord. Ze verwierp het als een zieke grap, maar toen de mannen terugkwamen werd ze bang.

– Het was niet tot de derde keer dat ik uiteindelijk naar de politie ging, en tegen die tijd was ik echt van streek. Maar de politie vertelde me net dat wat er gebeurd was geen misdaad was, omdat Dora niet gewond was geraakt.

Toch gaven de mannen niet op. Keer op keer kwamen ze terug naar het kantoor en begonnen toen op te duiken bij het huis waar de familie woonde. Ze zwaaiden naar Betty toen ze met Dora het huis verliet en gaven een duidelijk signaal dat ze de hoop niet hadden opgegeven om het meisje in hun handen te krijgen.

Ons werd verteld dat als ze eenmaal een slachtoffer gekozen hebben, ze niet zullen stoppen, zegt Bob.

Na een zeer angstaanjagend incident besloot de familie dat ze niet in Zuid-Afrika konden blijven. Wat er gebeurde was dat Betty, haar moeder en Dora in een kruidenierswinkel waren toen de mannen opdoken en het meisje vastpakten. Betty greep een voorwerp en gooide het naar hen, en in hun verbazing lieten ze Dora los.

De politie wilde geen onderzoek doen
De politie was terughoudend om de misdaad te onderzoeken en bescherming te bieden aan het gezin. Ze verhuisden meerdere malen, maar de mannen die op zoek waren naar kleine Dora vonden hen altijd. Uiteindelijk waren ze zo bang dat ze besloten het land te ontvluchten.

Niemand heeft het over hekserij in Zuid-Afrika, want het is gewoonweg ongelooflijk voor ons dat iemand een kind zou willen ontvoeren om te verkrachten en te doden om er “medicijnen” van te maken. Dora heeft wel een soort van herinnering aan wat er gebeurd is en soms heeft ze moeite met slapen. We hebben haar meegenomen naar een psycholoog, maar er is niet veel dat ze kan doen, omdat ze zo jong is, vertelt Bob ons.

In maart 2014 kreeg Bob een baan in Zweden. De familie verkocht hun boerderij en hun bedrijf voor een habbekrats en besloot om te proberen een toekomst op te bouwen in het Scandinavische land. Bob werkte hard op een lokale boerderij waar hij veel te weinig betaald kreeg en zonder compensatie overuren moest maken. Omdat hij net naar Zweden was verhuisd, kende Bob zijn rechten niet en het was pas toen hij lid werd van de vakbond dat hij het geld kreeg dat zijn werkgever hem verschuldigd was.

Bob werkte te veel – moet Zweden verlaten
Toen het Zweedse Migratiebureau erachter kwam, besloten ze om zijn werkvergunning in te trekken – hij had te veel gewerkt en te weinig verdiend! Ook al was het gezin nooit een last voor de samenleving, toch waren ze hier niet meer welkom. Betty zegt:

– Een advocaat vertelde ons dat we niet het soort immigranten zijn dat Zweden wil – maar we zijn precies wat het land nodig heeft…..

Men zou gemakkelijk de indruk kunnen krijgen dat het Zweedse Migratiebureau de voorkeur geeft aan immigranten uit de derde wereld die van sociale zaken leven en geen blanke Zuid-Afrikanen willen helpen die zichzelf onderhouden. Toen de werkvergunning van Bob op het punt stond te verlopen, vertelde iemand hen dat ze in plaats daarvan asiel konden aanvragen, omdat het leven van Dora in Zuid-Afrika wordt bedreigd.

En dat deden ze ook. Onlangs kregen ze echter te horen dat ze geen enkele reden hebben om asiel te krijgen. Het Zweedse Migratiebureau schrijft in documentatie die de schrijver van dit stuk heeft gelezen, dat ze niet twijfelen aan het relaas van de familie over hoe mannen Dora probeerden te ontvoeren, maar dat ze denken dat ze “beschermd moeten kunnen worden” in Zuid-Afrika.

Een politiek besluit?
Ik denk dat het een politiek besluit is, zegt Bob. Zweden steunt nog steeds de regering van het ANC in Zuid-Afrika en het zou kunnen worden gezien als kritiek op het ANC als Zweden ons asiel zou verlenen.

Dora spreekt nu vloeiend Zweeds, ondanks dat Engels de enige taal is die thuis gesproken wordt. Ze gaat naar school en heeft een aantal goede vrienden.

– Ze denkt als een Zweed en gedraagt zich als een Zweed. Ze is Zweedser dan wij tweeën ooit zullen zijn, zegt Betty.

Bob heeft nu een nieuwe baan als automonteur en wordt door zijn collega’s zeer gewaardeerd. Maar ook al werkt en betaalt hij zijn belastingen, hij heeft geen recht op kinderbijslag, ouderschapsverlof of subsidies als hij ziek wordt. Hij heeft nooit kunnen achterhalen waarom.

Houd van midzomerfeesten
Betty heeft net haar examen Zweeds voor immigranten afgerond en is nu begonnen met het volgen van lessen Zweeds als tweede taal. Haar droom is om als vertaler te werken, en zij en Bob zijn allebei betrokken geraakt bij de lokale kerk.

– We houden van midzomerfeesten en kreeftenfeesten met de “snaps” en de bijbehorende zang. Het enige wat we willen is in Zweden passen, werken en belasting betalen.

Maar het Zweedse Migratiebureau heeft geen empathie voor een klein blond en blauwogig meisje. De asielaanvraag werd afgewezen en de familie wacht nu op een definitieve beslissing van de rechtbank, maar ze hebben bijna geen hoop meer – ze mogen niet eens naar de rechtbank gaan waar over hun toekomst wordt beslist.

– We hebben een verblijfsvergunning aangevraagd in Australië, omdat de familie nooit meer naar Zuid-Afrika kan terugkeren.

Kan worden gedwongen om haar dochter in Zweden te laten
De situatie van de familie grenst aan wanhoop. Bob krijgt zijn werkvergunning misschien verlengd, maar Betty wordt waarschijnlijk uit Zweden gegooid. En als moeder is ze bereid om het ultieme offer te brengen: haar dochter in veiligheid achterlaten bij haar vader in Zweden en zelf naar Zuid-Afrika terugkeren.

– De veiligheid van Dora is voor mij het belangrijkst. Maar ik zal vier jaar moeten wachten om opnieuw een verblijfsvergunning aan te vragen, dus het zal absoluut afschuwelijk zijn.

Let op: Bob, Betty en Dora zijn niet hun echte namen.

Ingrid Carlqvist:

https://www.ingridochmaria.se/2018/10/22/white-south-africans-denied-asylum-despite-death-threat-against-young-daughter/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on Geen asiel voor blanke Zuid-Afrikanen in Zweden – ondanks doodsbedreiging tegen jonge dochter

 1. antiislamnu // oktober 28, 2018 om 21:58 //

  Hier een filmpje hoe het er daar dagelijks aan toe gaat ze helpen het hele land zelf naar de kloten
  https://drive.google.com/file/d/12zFVMdsJi-0y-KThh4GDhcdgjwIGMPju/view?usp=drivesdk

  Like

 2. Verkeerde land gekozen
  Hadden hun huiswerk moeten doen
  Het knapt hier van de blanke zuid Afrikanen
  Zeer goede immigranten en zeer succesvol

  Like

 3. Ik kan hier niet echt op reageren. Zo beangstigend vind ik het daar in Zweden worden. Ben er dit jaar nog geweest maar waar stevent het in dat land op af. Hebben ze daar oogkleppen op?

  Like

 4. friesecanadees,
  In scheinheilig Canada??

  Like

 5. @friesecanadaas

  U snapt dat dit niets met land maar alles met ideologie te maken heeft? In Europa zijn blanken tweederangsburgers.

  Like

 6. Jandre Kroeze // oktober 29, 2018 om 10:57 //

  Het is alom bekend dat Zweden procommunistisch en pro-A.N.C. zijn, ongeacht wat er ook gebeurd. Mossad heeft ook Zweden ook volkomen om zeep geholpen. Zuid Afrikaans Boere Volk zijn er terdege bewust ervan en is genoteerd, voor toekomstige referentie. Met onder andere ook Canada , V.K. enz. Brits agente heeft zelf actief wapens en explosieven gesmokkeld namens de ANC Terroristen. Marxist en Leninistische sympathisanten. Ze deed het via de toeristische industrie met “overland” truck-taxi`s tussen Nairobi en Kaapstad.

  Like

 7. Moeten wij nu ieders lot van die onverantwoorde konijnenneukers aantrekken?
  Laat ze uitsterven, zoals de natuur werkelijk werkt.

  Like

 8. Maan Vonk // oktober 29, 2018 om 17:30 //

  Absurd!

  Like

 9. @tim pietersen // oktober 29, 2018 om 16:17 /

  Interesting.

  Oa:

  The 1970s were when the downward spiral of the United States and the West really began. The 70s saw the oil crisis which was engineered by Soviet/Trotskyite Jews like Armand Hammer, who was named as “a virtual spy for the Soviet Union” by investigative journalist Edward Jay Epstein, and Henry Kissinger, who was also accused of being a Soviet spy by Soviet defector Colonel Michael Goleniewski in 1961. The oil crisis destabilized the world economy and indebted much of the world to the Rothschild controlled City of London banks and its fifth column in Wall Street, with third world countries having to take loans from the IMF and World Bank to pay for the inflated price of oil. At the same time, President Nixon closed the gold window and introduced the petrodollar system at the discretion of Henry Kissinger and Jewish Federal Reserve chairman Arthur Burns.

  Like

 10. Even rechtzetten…
  Had in de kop va het artikel het woord ‘blanke’ niet gezien en ging er dus vanuit dat het om zwarte, verwilderde, vreemde Afrikanen ging.
  Zo verwilderd als hun kroezelhaar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s