Nieuw

“Executie” in Dresden

Screenshot Facebook.

Op Facebook zijn twee foto’s gepubliceerd waarin jonge mannen, met vermoedelijke een migratieachtergrond, in Saksen op klaarlichte dag op straat met vuurwapens omgaan. Een van de twee foto’s lijkt op een executie.

Op een van de twee foto’s knielt een jongeman op straat met opgeheven handen. Zijn gezicht is bedekt met een rode baseballpet. Zijn tegenhanger richt een pistool op zijn hoofd. Het ziet eruit als een executie.

De tweede foto toont een groep jongeren en kinderen die op vuilniscontainers zitten. Een jeugdige richt een pistool op een afwendende tiener. De scènes zouden hebben plaatsgevonden in de migrantenwijk Johannstadt in Dresden op de Pfotenhauer Strasse.

De politie is reeds op de hoogte van de zaak. Er zou contact opgenomen zijn met de maker van de foto. Nu is de politie op zoek naar meer getuigen

In Dresden  wonen naar verluidt 63.050 mensen met een migratieachtergrond (op 31.12.2017). Dit komt overeen met een aandeel van ongeveer 11 procent van alle inwoners van Dresden. 7,4 procent van de inwoners van de Saksische hoofdstad zijn buitenlanders.

Bron:

“Hinrichtung“ in Dresden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on “Executie” in Dresden

 1. Ik kom bij jou tijdelijk logeren omdat mijn huis is afgefikt. Tijdens mijn verblijf bij jou richt ik een pistool op je familie, ik verkracht je vrouw, rand vervolgens je buurvrouw aan en het eind van het verhaal is dat ik gewoon kan door gaan met mijn leven omdat de Linkse Rechterlijke Macht roept dat ik vast ‘verward’ moet zijn geweest terwijl ik dat deed.

  Tjonge, jonge, jonge wat heeft die EU toch een ellende over ons afgeroepen. Vlak na de Tweede Wereldoorlog zijn er mensen geëxecuteerd voor vergelijkbare daden, te weten hulp aan de bezetter en landverraad.

  Liked by 2 people

 2. Jack vanderVeen // oktober 28, 2018 om 17:05 //

  Wanneer men dit flikt in Turkije dan zit men morgen buiten (Turkije).
  Leve Tayyip Recep Erdoğan!!!
  Wanneer je gewoon doet zit je daar veiliger dan in West-Europa en Noord-Europa.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s