Nieuw

Acht mannen en drie vrouwen stierven in de synagoge-aanslag

De autoriteiten in de Verenigde Staten hebben nu de identiteit gepubliceerd van de elf mensen die na de massaschietpartij van zaterdag in een synagoge in Pittsburgh zijn omgekomen. Het zijn acht mannen en drie vrouwen tussen 54 en 97 jaar.

Robert Bowers. © PA Dept of Transportation

De massamoordenaar Robert Bowers gebruikte drie pistolen en een automatische karabijn tijdens zijn bloedbad in de synagoge Tree of Life in Pittsburgh.

Volgens de politie zou Bowers hen hebben verteld dat “alle Joden moeten sterven”. De politie classificeert het bloedbad als een haatmisdaad, maar heeft nog niet kunnen beslissen of het als een terroristische daad moet worden geclassificeerd.

– Afhankelijk van de vraag of er een ideologie achter de gewelddaden schuilgaat, kan het terrorisme zijn, maar tot nu toe behandelen we het als een haatdelict, aldus openbaar aanklager Scott Brady tijdens een persconferentie.

Veel linkse profielen in de Verenigde Staten hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om president Donald Trump en Republikeinen direct of indirect te beschuldigen van het bloedbad. Op de sociale media-accounts van Robert Bower blijkt echter dat hij een tegenstander was van Trump, die hij beschouwde als door Joden gecontroleerd.

Net als bij de briefbommen die vorige week naar verschillende bekende linkse politici zijn gestuurd, wordt gespeculeerd of de massamoord van invloed kan zijn op de belangrijke congresverkiezingen die volgende week zondag plaatsvinden. Bij de verkiezingen lopen de Republikeinen het risico hun huidige meerderheid in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden te verliezen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8203 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Acht mannen en drie vrouwen stierven in de synagoge-aanslag

  1. Haatmisdaad of terrorisme is volgens mij niet de goede vraag. Je bent gestoord als je zulke dingen doet. Afschuwelijk!!!! Dit soort van Breivik-achtige types behoren niet vrij rond te lopen.

    Like

  2. tim pietersen // oktober 28, 2018 om 23:21 //

    democrat voter

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s