Nieuw

400 JAAR STAATSGREPEN van “Oranje”

Samenvatting van de vaderlandse geschiedenis.

Pixabay

De rode draad is een aaneenschakeling van machtsgrepen door steeds weer dezelfde kliek. Het speelt zich af op een grondgebied dat door een handelselite is losgepeuterd van het Heilige Roomse Rijk, vertegenwoordigd door de door inteelt geteisterde Habsburgers.

Orangisten zien die rode draad graag als een oranje draad, maar dat kan alleen als men zich een oranje-gekleurde bril met oogkleppen aanmeet.  Bovendien wordt na 1702 met het uitsterven van de originele Oranjes, de draad steeds dikker en gitzwart.

Herstel de Republiek >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on 400 JAAR STAATSGREPEN van “Oranje”

 1. pateo.nl ……..je stopt niet meer met lezen …….trek er een dag voor uit !
  p a t e o . n l !!! …… ik zeg doen !

  Liked by 1 persoon

 2. Tussen de keizers en baronnen van weleer en de koningen en partijvoorzitters van vandaag zit geen verschil, alleen de verpakking is anders.

  Like

 3. Von Puffelen // oktober 28, 2018 om 10:52 //

  En het gepeupel blijft nog net zo achterlijk als destijds.

  Liked by 1 persoon

 4. De oranjes zelf worden ook steeds dikker

  Liked by 1 persoon

 5. Steeds grotere verpakkingen nodig..

  Like

 6. Nooit begrepen waarom men zo vleierig doet met dit volk. Gevlucht tijdens de tweede wereldoorlog in plaats van strijdend ten onder gegaan (hier kritiek op hebben werd na de oorlog gestraft! De ratten.) getrouwd met de dochter van een crimineel die nota bene onderdeel uitmaakte van een regering die mensen uit een vliegtuig gooide en ook nog eens vindt dat de Nederlanders geen identiteit hebben en dat voor een ‘schamele’ 350 euro miljoen per jaar.

  Liked by 2 people

 7. Onze huidige (Koningin)!!! Is volgens haar stamboom verre familie uitgeweken naar Argentinië van onze overleden (Prins)!!! Claus von Ambsberg,nieuw bloed in de vele miskramen van Wilhelmina(3) en de laatste bevalling was een meisje met het syndroom van Down, zodoende is zij geruild met JULIANA een baby uit de buurt van een Herenboer en opgeleid als Koningin dus ook Beatrix en Willem A zijn geen Oranjes maar nep an THE Show must Go on.NIET GEK VOOR DIE PRIJS VOOR EEN TONEELGEZELSCHAP.

  Like

 8. In NL is zoals we weten heel veel nep,…..maar het gehalte aan ‘nep’ mbt het koningshuis, is ongeëvenaard.

  De Oranje-lijn voor ons huidig Koningshuis hield reeds op bij Willem van Oranje (1533-1584) Dit omdat ons huidig koningshuis in een ander stamboom/bloedlijn tak loopt met als stamvader Willem Frederik van Nassau en wel via Jan van Nassau (1535-1606) naar Ernst Casimir I (1573-1632) naar Willem Frederik van Nassau-Dietz (1613-1664) naar Hendrik Casimir II (1657-1696) en vervolgens uitkomende bij Johan Willem Friso (1687-1711)-Willem IV (1711-1751), waarna men vervolgens graag wil doen geloven dat de bloedverwant lijn verder liep van Willem V (1748-1806), Willem I (1772-1843)-Willem II(1792-1849)-Willem III (1817-1890)-Koningin Wilhelmina en tenslotte Koningin Juliana en Beatrix. Echter dat zou zo geweest zijn ware het niet dat de man van Emma,Willem III (1817-1890) op latere leeftijd (hij trouwde op 61 jarige leeftijd met Emma) door syfilis onvruchtbaar was en geen kinderen bij Emma kon voortbrengen.

  Dus, de vraag is; wie zijn deze lui eigenlijk die op kosten van de NL belastingbetaler, mooi weer zitten te spelen?
  Antw.; geen idee !

  Maar ach,…zolang de echte ‘Orangisten’ op 27 april maar mogen komen opdraven. -‘met hun vlaggetje, hun hoedje en hun toeter’-, zal het hen verder een ‘rotzorg’ zijn.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s