Nieuw

Zo zien “asielzoekers” eruit: Schandaal over massaverkrachting in Duitsland

Verdachte Majib H. vertoont zich zwaar bewapend op Facebook. Foto: Screenshot

Het afschuwelijke nieuws van de massaverkrachting in Freiburg wordt nu openbaar: alle zeven Syriërs waren bekend bij de politie. Er was zelfs een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de hoofddader Majid H., die zwaar bewapend poseerde, maar niet werd uitgevoerd. De misdaad had niet kunnen plaatsvinden als de asielzoeker was gearresteerd. In de tussentijd zijn alle “personen die bescherming zoeken” en een Duitser met een migratieachtergrond in hechtenis. Naar verluidt zouden ze het 18-jarige meisje hebben verkracht nadat de 21-jarige Majid H. haar weerloos had gemaakt met een drankje.

H. had een foto op Facebook gepubliceerd waarop hij met geweer en munitie in Syrië te zien is – in Duitsland wordt hij beschouwd als “beschermingzoekend” en heeft hij recht op asiel. Alle Syriërs werden gearresteerd in asielverblijven in Freiburg. De misdaad werd al op 13 oktober gepleegd, maar werd pas nu bekend. Gisteravond gaven de politie en de aanklagers details. De marteling van de vrouw zou in totaal vier uur hebben geduurd. Bild meldt dat er nog meer, in totaal 15 mannen, betrokken waren bij de massaverkrachting.

Een van de daders zou de jonge vrouw, die samen met een vriendin op een techno-feestje aanwezig was, een drankje hebben gegeven dat blijkbaar drugs bevatte. Zij zouden de vrouw weerloos hebben gemaakt, maar niet bewusteloos. Zo beleefde ze de misdaad met volle bewustzijn en een dag later meldde ze de misdaad ook zelf aan de politie.

Nadat de drugs in werking begonnen te treden, sleepte de eerste dader, een Syriër, de vrouw in een struik, verkrachtte haar en vertelde zijn vrienden in de club dat ze haar nu konden verkrachten. Door een na de ander werd de vrouw verkracht, in totaal vier uur lang.

De verdachten zijn zeven Syriërs tussen 19 en 29 jaar oud, en een 25-jarige met een Duits paspoort, die volgens Wochenblick ook een migratieachtergrond heeft. De mannen zijn nu allemaal in hechtenis, volgens de politie en aanklagers. De 18-jarige had op 14 oktober aangifte gedaan van de misdaad.

Volgens de politie werden de acht verdachten allemaal gearresteerd in de stad Freiburg en in de wijk Breisgau-Hochschwarzwald, de Syrische mannen voornamelijk in asielverblijven. Allemaal waren ze al bekend bij de politie. De arrestaties werden voorafgegaan door een treffer in het DNA-analysebestand, meldde de politie. Een spoor van DNA dat op het slachtoffer was beveiligd had geleid tot de 19-jarige.

De burgemeester van Freiburg, Martin Horn (geen partij), benadrukte op vrijdag dat de meerderheid van de migranten die in Duitsland woonden zich aan de wet hielden.

Bron:

So sehen „Schutzsuchende“ aus: Skandal um Freiburger Massenvergewaltigung

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Zo zien “asielzoekers” eruit: Schandaal over massaverkrachting in Duitsland

 1. 4 u lang verkracht worden…….bovendien ook nog onder de drugs……..
  EN, 1 dag later meldt je dit ZELF bij de politie ????????
  Das godverdomme HEEEL KNAP !

  Like

 2. Wat is het probleem ?

  Heb jij nooit drugs gebruikt of heb je nooit 4 uur geneukt. daarna kun je gewoon nog lopen hoor.

  Liked by 1 persoon

 3. Het zijn geen vluchtelingen, dit zijn roofdieren….

  Liked by 1 persoon

 4. De vrouwtjes leren het ook nooit hè.
  Je moet verre blijven van dat moslimgespuis want daar komt niks goeds van.
  Eigenlijk weer een gevalletje van eigen schuld dikke bult.

  Like

 5. Gladiator // oktober 27, 2018 om 12:32 //

  @Lisa,

  Ik weet niet hoe je erbij komt om zo’n verschrikkelijk dom commentaar hier neer te plempen maar dit troont niet erg van gezond verstand!!!

  Ik zou dus als ik jouw was…..
  Nooit meer ergens je auto parkeren op een plek die openbaar toegankelijk is voor iedereen!

  Nooit meer met het openbaar vervoer gaan want daar is steeds meer van dit tuig te vinden!

  En als je ergens uit gaat zou ik me maar laten vergezellen door een groot aantal beschermengelen echter bedenk hierbij wel dat dit tuig het gevecht gewend is en meer dan dat zelfs, ze zijn het gevecht gewend met vreselijke afloop, dus dodelijk, en ik denk dat hier jouw eventuele beschermers al afhaken,,,,,toch!

  Daarbij is vrouwen verkrachten in die landen de aller normaalste zaak van de wereld en zelfs aan de orde van de dag!

  En dan nu iets over mij zelf….
  Mijn vriendin Nicole is op 12 februari 2017 door een uitgeprocedeerd stuk Marokkaans stront een kelderruimte ingetrokken, daar is ze vervolgens verkracht waarna dit stuk tuig toen zijn pijp leeg was haar haar borstbeen alsmede haar hele halspartij heeft kapotgeslagen en haar daar heeft achtergelaten……waardoor ze gestikt is!!!

  Zij was pas 47 jaar en laat 2 dochters van resp 29 en 22 jaar achter.
  Ze werd pas gevonden ruim 3 weken later………en ze was al niet meer herkenbaar!!

  Nog vragen of opmerkingen!!??

  IK denk niet dat ZIJ DIT ZELF SCHULD WAS!
  En @ Lisa………wat denk jij??

  Dus volgende keer eerst even dat grijze zooitje onder dat platte bot helemaal bovenaan in je lichaam GEBRUIKEN!! Capiche!

  Gladiator,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  Liked by 9 people

 6. Gladiator // oktober 27, 2018 om 12:35 //

  Correctie!

  2 dochters van resp. 19 en 22 jaar!!

  Gladiator

  Like

 7. Wat gruwelijk erg Gladiator, zeer triest voor het slachtoffer en haar familie, ik leef met ze mee.
  Wat is er gebeurt met het monster dat haar verkracht en vermoord heeft?

  Liked by 1 persoon

 8. Gladiator // oktober 27, 2018 om 13:24 //

  @Aad,

  Deze is 3 weken later in San Bernadino, een klein plaatsje aan de Frans- Spaanse Grens door een overvalcommando van interpol opgepakt en uitgeleverd aan Duitsland.

  Sindsdien verblijf zelfs IK in het DUISTER!!!!!! En om eerlijk te zijn, wat heb ik daar ook nog aan. De straf die dit stuk ongedierte krijgt zal nooit goed genoeg zijn voor mij, of ze zouden moeten zeggen, aub beste Gladiator, hier is hij, en hij is voor u!! Capiche!!!

  Word er echt ziek van, zeker als ik te vaak op dit blog kom en het ene na het andere gruwelijke incident wat géén INCIDENT meer KAN zijn maar een gewoonte aan het worden is en waar wij, als ik zo vrij mag zijn BLANKE AUTOCHTONE NEDERLANDERS in alle hoeken worden geschopt en overal de schuld van krijgen niet wetende dat dit een ongelooflijk goed en met zeer veel geld uitgewerkt PLAN is en wel met MEDEWETEN van alle afzonderlijke REGERINGEN van Europa en gefinancierd door niemand minder dan het Tavistock institute welk op hun beurt totaal gesponsord wordt door niemand minder dan de Rothschild Familie die al een kleine 300 jaar als een rode draad door alles en iedereen doorloopt waarbij NIEMAND van het normale gepeupel ook maar iets in de gaten heeft van de werkelijke agenda en zich dag in dag uit druk ligt te maken om ditjes en datjes, Trump hier, Trump daar terwijl zelfs dit dommem jokertje niets maar dan ook helemaal NIETS te vertellen heeft over het GROTER SCRIPT!!!

  Meer dan ongelooflijk dit!!

  Google svp zelf eens (ipv telkens Trumpie bommetje of Trumpie oorlogje wat allemaal en ZONDER UITZONDERING fake zijn) op het Tavistock institute (liefst van Dr. Coleman) en dan teven op de committee of 300 (ook het best van Dr. John Coleman!!))

  Deze man doet precies uit de doeken wat er zich NU aan het6 afspelen is en wat al ALTIJD ZO geweest is met 1 uitzondering en ik herhaal 1 uitzondering namelijk, vroeger was er géén internet en het “nieuws” werd toen dus niet zo snel doorgegeven dan nu……..en dat is bekend, echter, als men een zwak punt gevonden heeft van de tegenstander dan moet men aub TOESLAAN en niet lang blijven wachten en eventueel in slaap vallen, of zie ik dit nu fout!!

  Gladiator

  Liked by 4 people

 9. @lisa
  Een correctie op de laatste zin van je reactie is wel het minste…..

  Like

 10. Fubar : maakt mij niks uit dat je tot de hoofdpersonen van deze site behoort !!! Want I K blijf altijd eerlijk, altijd ! …….Dan heb ik een mededeling voor je : JE BENT DOM !
  Met je suggestieve lelijke opmerkingen, denk jij nou ECHT dat een verkrachting die 4 uur duurt door diverse mannen TE VERGELIJKEN IS met de opmerking die je nu in je reactie zet
  naar mij toe ??? En NEEE heb nog noooooit in mijn leven DRUGS gebruikt, of daar maar ZELFS voor 1 % i e t s mee te maken gehad…….dat brengt mij tot de volgende conclusie, dat JIJ dat blijkbaar wel gedaan hebt, is wederom EEN BEWIJS ( voor mensen als ik ) dat je wel degelijk tegenwoordig kunt merken dat vrijwel 99 % van de bevolking inderdaad drugs gebruikt en dit geldt tevens voor de alcohol ( eveneens ik niet ! ) …….de hersenen van de mensen worden steeds meer aangetast, IK ZIE HET DUIDELIJK OM MIJ HEEN GEBEUREN
  steeds vaker en vaker, wordt het denkvermogen van de mensen minder en zwakker ! En jij hoort daar ook bij, spijt me dit te moeten constateren maar het is wel de waarheid ! Ook het inbeeldingsvermogen, om je te verplaatsen in iemand is bij jou onder 0……das jammer voor jou maar vooral voor je omgeving. Blijkbaar heb jij geen relatie anders zou je dit soort opmerkingen niet maken. Indien je WEL een relatie hebt ……moet je nu ZO EERLIJK zijn, OM HAAR jou reactie naar mij toe, eens te laten lezen, ik heb er een vermoeden van DAT JE DE HELE MIDDAG RUZIE HEBT ! ….goedemiddag !

  En Gladiator : Sterkte ! Het is gewoonweg verschrikkelijk wat je hebt meegemaakt, bij deze nog mijn condoleance voor die gebeurtenis met je vriendin !

  Liked by 1 persoon

 11. Duchesne // oktober 27, 2018 om 18:23 //

  Marijke: ik denk dat Fub het niet bedoeld zoals jij het oppakt maar meer als ; na gebruik van drugs kun je wel gewoon een verhaal doen en ergens nog komen. Dat de vrouw in het verhaal vermoedelijk een compleet wrak is na dit gebeuren ontgaat mij niet en ik denk Fub ook niet.
  Lullig om te zeggen maar voor veel mensen is iets in humor omzetten de enige manier om de woede kwijt te raken, of om het met een kwaad woord weg te zetten, de onmacht is te groot, en niemand hier op de site gunt iemand zoals die vrouw zo’n lot.
  Mij valt op dat steeds meer mensen elkaar in de haren vliegen op sites, (niet dit stukje hoor) volgens mij is dit machteloosheid en het niets kunnen doen aan een aftakeling van onze wereld. Mij is de woede tegen politie en politiek een last waar ik ook last van heb omdat ze gewoon faciliteren en ons aan de kant schuiven.
  Overal waar ik mensne spreek is de woede er, en geen politieke vertegenwoordiging of wenig andere optie. Onze volksvertegenwoordiging is kapot, er is zulk vuil spel gespeeld dat de burger uitgerangeerd is. Dat hebben we te danken aan de politici die nu met pensioen zijn en de boel hebben laten versloffen voor hun einge portomonee.

  Dit is het gevolg van wanneer burgers anderen met hun veiligheid en geld vertrouwen.

  Daarom, kijk naar wie er nu naast je staat en niet wie dat ooit geweest is, kijk naar de toekomst en maak contact met de mensen die ook een leven willen en daarvoor willen vechten.

  Liked by 1 persoon

 12. Duchesne, je hebt gelijk, zeker……maar misschien wel goed DAT BIJ DEZE eens ter sprake komt : ( speciaal voor alle ` mannen ` pffffff ) ……wat een impact een verkrachting kan hebben op welke vrouw of meisje dan ook ! ……….WAT nooooit erbij verteld wordt ( of slechts zelden ) zijn behalve de geestelijke trauma `s , oook de LICHAMELIJKE PROBLEMEN, l e g i o !! Moet ik hierbij in de DETAILS treden ????????
  Wanneer deze slachtoffers BINNEN KOMEN OP EEN EHBO en METEEN belanden op een GYNAECOLOGISCHE AFDELING……..met hun halve vagina op de knieeen, ZWAAR beschadigd …..en VAAK nooooit meer kinderen kunnen krijgen ??? Hun leven is ( behalve het psychologische trauma ) LICHAMELIJK KAPOT !!! S n a p je wat ik hier schrijf ??? ……
  Kun je het je VOORSTELLEN, of zijn er nog mensen die moeite hebben MET HET VERSCHIL van een zogenaamde ( fubar ) – `neukpartij in een relatie met je vriendin……..of een `VERKRACHTING met diverse daders die 4 uur duurt ?????
  Die mensen raadt ik aan, om eens een ziekenhuis binnen te stappen en een gesprek aan te vragen met een GYNAECOLOOG, vraag eens om een ecxursie langs die afdeling !!!
  Ik ben benieuwd, of je dan snachts nog kan slapen en niet gillend wakker wordt ???
  Bedankt FUBAR, dankzij jouw `kut ` opmerking, kon ik de waarheid hier neerplempen. Misschien wel eens goed om te lezen, voor alle mannen, die denken dat relationele nachten, te vergelijken zouden zijn met welke verkrachting dan ook !!!

  Like

 13. Wachteres // oktober 27, 2018 om 23:42 //

  De meerderheid van de migranten houdt zich aan de wet, volgens de burgervader.

  Hoe kan men dit rijmen met het onderstaande artikel?:

  Duitse politiestatistieken: 82.1% van alle groepsverkrachters zijn “vluchtelingen”

  Like

 14. https://www.trouw.nl/home/dokter-van-30-000-verkrachte-vrouwen~a4ecd25a/

  Ik ben zeer tevreden over de nobelprijs voor de vrede die deze gynaecoloog gekregen heeft.

  Like

 15. Immigratie van andere extreem gelovigen die telkens alleen hun geloof als alles omvattend en overheersend zou moeten zijn, toch al langer bekend zou moeten zijn, is nog maar de vraag.
  Vooral Merkel en Macron die verder immigratie vanuit Afrika verder willen blijven aanmoedigen is wel degelijk om problemen importeren nog altijd zaligmakend zou zijn, wegens de bevolking steeds minder kinderen geboren worden. Dit zou dan de oplossing moeten zijn en de problemen van de Afrikanen moeten oplossen. Mijn inziens en gezond verstand zegt dat de geschiedenis zich herhaald en hoe meer immigratie hoe meer kinderen uit deze culturen geboren worden, hoe meer problemen zich gaan ontwikkelen in de maatschappij. Die nu al duidelijk zichtbaar zijn, maar nog niet voldoende of nog altijd niet erg genoeg zijn, maar dat kom nog wel als het onomkeerbaar is geworden. Zie de moslims extremisten die steeds meer en meer eenzijdig alleen hun geloof willen en zich steeds verder uitbreiden met nieuwe moskeeën en op deze wijze ook wel degelijk grondgebied aan veroveren zijn. Dit is mij heel duidelijk opgezet plan van de rijke midden oosten dit ook financieel volledig ondersteunen en Turkije ook hier in de toekomst en grotere rol in wil spelen, is mij bekend. Extreem moslim gelovigen en andere moslim gelovigen wel degelijk willen beïnvloeden en geen ruimte geven aan andere gelovigen of ongelovigen en zelfs met geweld willen elimineren, is mij wel al langer bekend en zal er ook niet beter op zal worden in de toekomst. Massa immigratie van miljoenen zijn in mijn ogen nog veel andere motieven en grote rol in spelen, zoals eigen culturele identiteit verder te ondermijnen in Europa om andere vooropgezette doelen te kunnen bereiken. Geef hier interessante website zelf kunt beoordelen van hoe de Europese leiders en hun immigratie beleid willen voeren. http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/VN-invasie-Europa-en-Amerika-met-600-miljoen-tot-2-miljard-migranten-is-begonnen. Zie ook de toegevoegde andere website in andere artikelen en opmerkingen geven voor de geïnteresseerde.

  Like

 16. Aad 09.26 uur : een GOEDE link zeg ! Dat bedoelde ik dus……..
  En Fubar,
  NU PAS, begrijp je waaaarom ik boos werd LEES DIE LINK van Aad……en lees daarna nog even jouw eigen reactie naar mij toe !
  Weer wat geleerd………( en ik hoor `t je al denken : maar dat is Congo, en niet hier……NEE, dit is HIER ook, want daar heb ik al wat artikelen over gelezen : Er zijn zelfs Gynaecologen
  in Duitsland die ONTSLAG hebben moeten nemen, omdat ze de ERNST van de gevallen niet meer aan konden zien !!! Dit is de waarheid Fubar ! )

  Like

 17. Republikein // oktober 29, 2018 om 09:24 //

  Gladiator: vreselijk, sterkte!
  Btw, ik ga toch niet in mijn ééntje met een hooivork op het Binnenhof staan, ook niet met coke op.
  De massa slaapt, dit weekend weer aardige staaltjes van meegemaakt, en de meesten zijn ook nog eens dom.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s