Nieuw

‘Tonight you’ll look on as we rape your girlfriend.’ – Potchefstroom

‘Tonight you’ll look on as we rape your girlfriend’, this is what six attackers told Albert John early on Saturday morning.

John (23) and his girlfriend, Nanna Viviers (25), were attacked in their Baillie Park home around 02:30 Saturday morning by six black men armed with pipe wrenches, knifes and firearms. This on the day that Nanna turned 25.

Jacques Viviers, Nanna’s father and a farmer from Ventersdorp said that Nanna awoke when the couple’s little dog started barking. The six men were already standing around their bed by that time.

The men grabbed and held the couple, Nanna tried to calm the situation down, but the attackers proceeded to attack them with the pipe wrenches, Viviers said.

“They threw Albert back onto the bed and said: ‘Tonight you’ll look on as we rape your girlfriend.’”

The men spoke Afrikaans, English and Tswana.

Whitemurder.org >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on ‘Tonight you’ll look on as we rape your girlfriend.’ – Potchefstroom

 1. Duchesne // oktober 27, 2018 om 10:53 //

  Gewoon wachten dus, niks doen in geval van….??? die “vent” verdient het niet te leven, als je zo met je eigen veiligheid en die van je vriendin omgaat.

  Over veiligheid gesprokken: https://www.rt.com/news/442413-us-ammunition-europe-ramstein/
  De VS zijn hun steunpunten in Europa en hun moslim troepen alhier aan het bevoorraden voor oorlog in Europa, ook op andere locaties word van alles aangeleverd. De dollar begint steeds sneller in elklaar te klappen en oorlog is de redding ervan, ten minste, dat denken ze.

  Mensen, verenig u, word snel slim en weerbaar en wacht niet te lang. Als de juiste knoppen worden ingedrukt, bijvoorbeeld een moskee of twee waar een aap met baard en bomgordel zichzelf tijdens het vrijdags gebed opblaast ipv op een station omdat de klok op wintertijd stond….genoeg voor geweld in heel Europa, Allamaal Hakke mar…

  Vergeet overheidsbescherming, die beschermen HUN belangen en daar hoor jij als kut burger niet bij. Anders zou al dat tuig hier nooit zijn binnen gehaald.

  Wanneer begint in Europa de oorlog? 12 December, de ondertekening van het “verdrag van Marrakech” is een oorlogsverklaring aan de burgers van Europa en de gelijkheid van man en vrouw in het bijzonder. Op die dag word iedere vrouw in Europa als prooi verkocht. Komt er eerder oorlog/ Die is ewr al, ze noemen het incidenten en criminaliteit maar de oorsprong ervan is dezelfde.
  dezelfde bevolkings groepen, dezelfde denkwijzen, dezelfde sekte als aanjager.

  *MarraKECH”…als je dan toch de vrouw als hoer en loslopend vrij wild wil bestempelen, welke plaatsnaam is meer symbolisch….

  Het verraad van de regeringen van Europa aan de eigen burgers en de vrouwen in het bijzonder is compleet, slechts de uitvoering en het knechten van ieder die protseteerd is nog niet in volle gang, maar de kampen zullen al klaar zijn.

  Verenig je, en wacht niet langer.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s