Nieuw

The Day Free Speech Died in Europe

Hamer van rechter om vrouwen mee knock-out te slaan zodat ze verkracht kunnen worden

In his chilling, bitterly hilarious 2016 novel, Submission, the French writer Michel Houellebecq imagines a future France where Islamists attain political power and set about remaking society according to the precepts of Shariah. French elites go along, not because they are particularly enthusiastic about the teachings of Muhammad, but because they are spiritually empty and politically impotent. Islam, meanwhile, is virile, energetic, brimming with civilizational will to power.

Europe took a decisive step toward realizing Houellebecq’s dystopian vision on Thursday, and it didn’t even take the election of an Islamist to high office (as occurs in Submission).

Commentary Magazine >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on The Day Free Speech Died in Europe

  1. tim pietersen // oktober 28, 2018 om 23:29 //

    toen discriminatie,racisme, en haatspeech nonsens als speech verboden werden was dat het eind van free speech. (is al sinds ww2)

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s