Nieuw

Syriër had seks met zijn “13-jarige vrouw” – wist niet dat het illegaal is om seks te bedrijven met minderjarigen

Een 25-jarige man is veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf wegens kinderverkrachting omdat hij seks had met zijn minderjarige vrouw.

Het echtpaar kwam als vluchtelingen naar Turkije waar ze in de herfst van 2014 trouwden. Op de huwelijksnacht hadden ze er voor het eerst seks. Het meisje was toen dertien en de man was ouder dan twintig. Seks met minderjarigen is in Turkije verboden.

De nu veroordeelde zegt dat hij op de hoogte was van de leeftijd van zijn vrouw, maar niet wist dat het in Turkije illegaal is om seks te bedrijven met minderjarigen.. In 2015 besloot het echtpaar om Turkije te verlaten en naar Zweden te gaan.

De rechtbank Kalmar schrijft in zijn vonnis dat de man, omdat hij wist hoe oud zijn nieuwe vrouw was toen hij seks had, veroordeeld moet worden wegens kinderverkrachting. Het feit dat hij jong was toen hij het misdrijf pleegde, zorgt ervoor dat de gevangenisstraf, 6 maanden, korter is dan anders het geval zou zijn.

Bron:

Fängelse för man som hade sex med sin 13-åriga fru

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Syriër had seks met zijn “13-jarige vrouw” – wist niet dat het illegaal is om seks te bedrijven met minderjarigen

 1. 6 maanden cel, staat waarschijnlijk na een maand alweer op straat, wan t Zweden. Daarna kan de vieze mislim weer doorgaan met kinderen verkrachten, want Zweden……

  Like

 2. tim pietersen // oktober 27, 2018 om 11:51 //

  staat ook nergens in de wet dat het illegaal is om syriers uit een op 20.000 voet vliegende boeing 747 te gooien, dus kan de overheid/burger zeggen dat die het niet wisten

  Liked by 3 people

 3. Dus hij is veroordeeld in Zweden omdat hij sex had met een minderjarige in Turkije? Begrijp ik dat goed zo?

  Ook kinderachtig, je trouwt en dan mag je vervolgens niet eens sex hebben met je vrouw.

  Hier in Nederland werkt het wéér anders. Als je hier in Nederland als autochtoon een naaktfoto van een kind op je mobiel hebt staan dan word je veroordeeld. Maar als je als cultuurverrijker seks hebt met je minderjarige vrouw dan wordt dat hier met de mantel der Linkse Liefde bedekt. Hooguit zal dan nog gezegd worden dat je ‘verward’ was.

  Liked by 1 persoon

 4. @Tim Pietersen

  Helaas wel. En dat is waarom we niet zo met universele mensenrechten moeten strooien; dit is een doodvonnis voor onze samenleving.

  Like

 5. @Fransdo zal het je nog sterker vertellen getekende strips zoals hentai ben je ook strafbaar .
  Alleen als je Nederlander bent wel te verstaan (sarcasme).
  https://frontpage.fok.nl/nieuws/437308/1/1/50/rotterdammer-veroordeeld-voor-virtuele-kinderporno.html

  Liked by 1 persoon

 6. @hslot4 Ja, natuurlijk alleen in Nederland. Dat onderscheid wat hier gemaakt wordt kan alleen in een land waar Klassenjustitie de bovenhand voert. Daarom is Wilders ook veroordeeld vanwege racisme en anderen niet want politiek-correcten vervolg je niet voor zulke dingen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s