Nieuw

Schoten, bijlen, hamers, honkbalknuppels: Moslims gaan op elkaar los in Duitsland – vrouw overleden

In de Berlijnse Arabieren- en Turken-wijk Gesundbrunnen escaleerde vanochtend een geschil tot het punt dat een 23-jarige vrouw stierf en een 39-jarige man ernstig gewond raakte. De misdaad vond plaats in een café waar mogelijk poker gespeeld werd.

Verschillende mensen vielen elkaar aan met bijlen, hamers en honkbalknuppels. Getuigen zeiden ook dat er schoten waren afgevuurd, zei een woordvoerster van de politie. De 23-jarige vrouw raakte ernstig gewond en overleed kort daarna in het ziekenhuis. Daarvoor hadden de paramedici geprobeerd haar te reanimeren. Een 39-jarige raakte ook ernstig gewond.

Of het geschil werd veroorzaakt door een pokerronde, zoals de ‘B.Z.’ meldt, heeft de politie nog niet bevestigd. Ook is het onduidelijk of de vrouw werd gedood door een kogel, dat moet nog blijken uit de autopsie, zegt de politie.

Bron:

Schüsse, Äxte, Hämmer, Baseballschläger: Frau stirbt bei Attacke in Araber-Kiez

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s