Nieuw

Italiaans meisje overlijdt na brute verkrachting door Afrikanen – waanzinnige feministen protesteren tegen Salvini, mannen en racisme

Het 16-jarige Italiaanse meisje Desirée Mariottini werd gedrogeerd, verkracht en vermoord door een bende wilde Afrikanen, alle drugsdealers, alle illegale immigranten.

De waanzinnige feministische groep NonUnaDiMeno (Not One Less) duikt op in San Lorenzo, het toneel van de gruweldaad, niet om te protesteren tegen immigratie, maar tegen het patriarchaat en racisme.

De populaire minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini is tweemaal op één dag op de plaats van de misdaad verschenen om een ​​ijzeren vuist te beloven in zijn strijd tegen illegale migratie . Door deze politiek is hij de populairste politicus van Italië geworden.

Op zijn sociale media-accounts heeft de heer Salvini, eerst als kandidaat en nu als minister, de aandacht gevestigd op ernstige misdaden begaan door illegale moslimmigranten in het hele land.

Salvini, die onlangs een beleid heeft uitgestippeld om het land te bevrijden van honderdduizenden illegale buitenaardse moslimbevolking, begroette de arrestaties en veroordeelde degenen achter de moord als “wormen”. Het zal niet ongestraft blijven, zei hij.

De politie gelooft dat er misschien wel zes mensen betrokken zijn geweest bij haar dood. Ze arresteerden eerst twee Senegalese mannen, 26 en 42 jaar oud, die beschreven worden als migranten zonder papieren, en pikten later een Nigeriaanse man van 40 jaar op. Alle drie werden verdacht van moord, groepsverkrachting en het leveren van drugs, aldus de politie.

Salvini ging naar de plaats van de misdaad om zijn strijd tegen indringers voort te zetten! Salvini werd zelfs aangevallen door Feministen toen hij een eerbetoon ging brengen aan de brutaal geslachte tiener.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Italiaans meisje overlijdt na brute verkrachting door Afrikanen – waanzinnige feministen protesteren tegen Salvini, mannen en racisme

 1. Het meisje was 16 en had een beugeltje
  Een “beugelbekkie”
  En ze is vermoord
  Iedereen kent wel zo n meisje denk ik, een van ons
  Misschien was je zelf zo n meisje
  Waarom dan geen respect tonen?
  Ik heb respect voor Salvini
  Hij toonde respect
  En dat doe ik ook
  Rust in vrede meisje, een van ons

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s