Nieuw

“Eerder vroeg De Telegraaf criminaliteitscijfers op van asielzoekers. Die waren er niet, stelde de politie. Later bleken ze toch te bestaan. De politie bood een zwijgdeal aan om de leugen te verbloemen.”

Voor als je je nog afvroeg waar de politie staat.

En maak je geen illusies, het leger is altijd het afvoerputje van de maatschappij geweest historisch gezien. Als je zo crimineel bent dat je geen politie-uniform meer aan mag kun je daar altijd nog terecht.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on “Eerder vroeg De Telegraaf criminaliteitscijfers op van asielzoekers. Die waren er niet, stelde de politie. Later bleken ze toch te bestaan. De politie bood een zwijgdeal aan om de leugen te verbloemen.”

 1. Duchesne // oktober 27, 2018 om 11:10 //

  Politie en waarheid is ondergeschikt aan politieke doelstellingen, daarom bestaat de politietop uit zetbazen en niet uit ervaren agenten die hun werk naar eer en geweten doen. Politie en eerlijkheid is als Nederland en democratie. Klinkt leuk, maar zoek en vind het maar eens. Enkel op individueel niveau vind je eerlijke mensen bij de politie, als organisatie is het gewoon een knokploeg die naart opdracht handeld zonder zelf het eigen geweten te besturen. vrijwillig gedegradeerd tot robots.
  welke agent weet nog waarom hij iemand moet aanhouden? Werk zegt men dan, hoort erbij. Maar of het gerechtvaardigd is, dat weten ze niet. Komen ze ook nooit te weten. en als het niet terecht is, dan kunnen ze het nog niet ongedaan maken. Mij is de vraag hoe je op die manier met jezelf kunt leven, onrecht scheppend en onrecht faciliterend, maar goed, ik heb de luxe van zelf over dingen en mopraal nadenken.

  Liked by 1 persoon

 2. koddebeier // oktober 27, 2018 om 11:45 //

  Wederom geeft de politie het verkeerde signaal af net als in 40-45, zij hebben niet van hun fouten geleerd !!

  Like

 3. Joey France // oktober 27, 2018 om 13:04 //

  ;Zo’n organisaties leren nooit iets van hun fouten, want zij mogen niet zelfstandig denken

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s