Nieuw

Duitsland – Alleen al de huisvesting van niet-EU-vreemdelingen kostte de belastingbetaler vier miljard euro

De huisvesting van werkloze buitenlanders van buiten de EU kostte de Duitse belastingbetaler vorig jaar bijna vier miljard euro. In totaal had de federale regering alleen al bijna “21 miljard euro uitgegeven aan vluchtelingen- en migratiekosten”.

Het AfD-lid van de Bundestag, Harald Weyel, ontdekte dat cijfers over accommodatie niet afzonderlijk voorkomen in Duitse statistieken over de kosten van een Duitser. “Met andere woorden, hoewel de belastingbetaler voor een standaardpersoon een totaalbedrag aan huisvestings- en verwarmingskosten ontvangt, weet hij niet aan wie dit geld wordt besteed”, aldus Weyel volgens Junge Freiheit.

Hij wilde het precies weten en vroeg het de federale regering. Die verklaarde nu dat er voor werkzoekenden uit niet-EU-landen “aanspraken op betaling van 3,69 miljard euro aan huisvestings- en verwarmingskosten” bestonden.

“Als de federale overheid de bouwgrond ter beschikking stelt, kan dit geld worden gebruikt om jaar na jaar ongeveer 15.000 eengezinswoningen voor jonge gezinnen te bouwen, waardoor tegelijkertijd het woningtekort in de steden wordt verlicht en iets voor de toekomst wordt gedaan. Dit zou ongeveer 60.000 mensen in één klap onderdak bieden”, aldus de afgevaardigde van het AfD.

De bijna vier miljard euro aan woon- en verwarmingsgeld voor buitenlanders van buiten de EU vormen echter slechts een “fractie” van de totale kosten van immigratie naar de Duitse welvaartsstaat. Naast de 21 miljard euro die vorig jaar alleen al door de federale regering werd verdeeld voor “vluchtelingen- en migratiekosten”, zijn er ook de kosten van de deelstaten en gemeenten. Voor de defensiebegroting 2017 was slechts 37 miljard euro begroot.

Allein „Nicht-EU-Ausländer“-Unterbringung kostete den Steuerzahler vier Milliarden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Duitsland – Alleen al de huisvesting van niet-EU-vreemdelingen kostte de belastingbetaler vier miljard euro

  1. En men zich maar blauw betalen om één kind groot te kunnen brengen en iedere verkiezingsperiode dezelfde leugen aan te horen: we hebben meer productie nodig, meer groei, meer belasting en meer immigratie …

    Like

  2. Maar men stemt hier zelf voor!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s