Nieuw

Duitse politiestatistieken: 82.1% van alle groepsverkrachters zijn “vluchtelingen”

Foto ter illustratie

De massaverkrachtingszaak in Freiburg heeft – wederom – de republiek geshockeerd.  De burgemeester waarschuwt reflexmatig dat er geen “generaliseerde oordelen” moeten worden uitgesproken. Jouwatch toont aan: Massaverkrachting is sinds 2015 een nieuw fenomeen en wordt bijna uitsluitend gepleegd door zogenaamde “vluchtelingen”.

De misdaadstatistieken van de politie zijn hier duidelijk: in 2017 waren er 39.829 verdachten op het gebied van “misdaden tegen seksuele zelfbeschikking”. Dit was een stijging van 18,8% ten opzichte van 2016 (33.533 TV).

28.7%, of 11.439, waren zogeheten “niet-Duitse verdachten” (NDTV). Dit betekent een stijging van 31,5% in vergelijking met 2016 (8.698 NDTV).

Asielzoekers, personen die recht hebben op bescherming, getolereerde personen en “anderen” met “legaal verblijf” vertegenwoordigen slechts ongeveer 1,7% van de bevolking, maar 28,7% van alle verdachten in dit gebied. Dit betekent dat “niet-Duitse verdachten” bijna 17 keer zo vaak “misdaden tegen seksuele zelfbeschikking” begaan als de totale bevolking.

PKS Jaarboek 2017 Band 4 blz 19.

De situatie is nog erger op het gebied van “groepsmisdaden”. In 2017 waren er 56 verdachten in dit gebied, waarvan 46 “niet-Duitse verdachten”, ofwel 82,1%. Met een bevolkingsaandeel van 1,7% plegen zogenaamde “vluchtelingen” bijna 50 keer zo vaak groepsverkrachtingen als de totale bevolking.

De “niet-Duitse verdachten” op het gebied van groepsverkrachtingen in 2017 kwamen voornamelijk uit Afghanistan (37%) en Syrië (26,1%).

De PKS 2016 heeft geen aparte rubriek voor “Strafbare feiten tegen seksuele zelfbeschikking/groepsdelicten”, omdat het fenomeen groepsverkrachting pas sinds de zogenaamde “vluchtelingencrisis” in Duitsland bestaat.

Bron:

PKS: 82,1% aller Gruppenvergewaltiger sind „Flüchtlinge“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 938 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6087 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Duitse politiestatistieken: 82.1% van alle groepsverkrachters zijn “vluchtelingen”

 1. antiislamnu // oktober 27, 2018 om 23:59 //

  Heeft wilders toch weer gelijk dat het wandelende testosteron bommen zijn .

  Like

 2. koddebeier // oktober 28, 2018 om 09:24 //

  Hoeveel shit stopt de Nederlandse politie in de doofpot ?????

  Like

 3. en de andere 17,8 % zijn vreemden met Duits paspoort

  Like

 4. Duchesne // oktober 28, 2018 om 14:05 //

  Typisch, 17,8% zijn dus “Duitsers”, zoals “Nederlanders” constant in buitenland worden gearresteerd in verband met georganiseerde misdaad.
  Een paspoort geeft niet aan wat iemand is maar enkel welk land ze een identietiesbewijs heeft gegeven. Het blijven, en dat vinden ze zelf ook bijna allemaal, vreemden.

  Met een hand in de kassa en de andere hand de vlag van de sekteof het land van oorspong.

  Like

 5. Het gaat de goede kant op, de profeet een pedo noemen omdat hij de 6 jarige Aisha trouwde en haar “consumeerde” toen ze 9 was, is volgens het Europese hof strafbaar. De islam mag niet bekritiseerd worden, de sluipende jihad moet alle ruimte krijgen, de kafirs moeten langzaam wennen en af en toe een goed pak slaag krijgen om de angst voor de islam erin te houden, ook door angst bekeren sommige mensen eerder. Binnenkort het Marakesh akkoord, dan zijn we weer een stap verder met de islamisering. Volgens kuzu hebben we over 20 jaar een moslim premier. Als het zo doorgaat krijgt hij gelijk.

  Like

 6. Het is nu niet dat ik achterover val van het verschieten of zo…

  Like

 7. De meeste pedofielen zijn blanken…!! Ga maar de internet in ..bijna 99.9 procent..!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s