Nieuw

Brazilië: chef van de partij van Bolsonaro noemt de Verenigde Naties een linksextremistische organisatie

De VN en de Organisatie van Amerikaanse Staten hebben “linkse extremistische, globalistische tendensen”, aldus Gustavio Bebianno, voorzitter van de partij van de kandidaat Jair Bolsonaro.

Onmiddellijk voor de tweede ronde van de presidentsverkiezingen in Brazilië beschuldigde de voorzitter van de partij van de kandidaat, Jair Bolsonaro, internationale organisaties van extreem-linkse tendensen.

De Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) en de VN hebben “linksextremistische, globalistischee tendensen”, aldus Gustavio Bebianno, voorzitter van de Social Liberal Party (PSL), vrijdag tegen journalisten. De OAS had “niet de minste geloofwaardigheid”.

Op donderdag uitte de OAS verkiezingswaarnemer Laura Chinchilla haar “constante bezorgdheid” over de verspreiding van “valse informatie” in de Braziliaanse verkiezingscampagne. Deze laatste had een “ongekende schaal” aangenomen.

Na de eerste ronde van de presidentsverkiezingen drie weken geleden waren er beschuldigingen geuit dat valse informatie over WhatsApp was verspreid ten koste van de Labour Party (PT) en ten gunste van Bolsonaro.

Na een gespannen verkiezingscampagne beslissen de Brazilianen op zondag over hun nieuwe president. Ongeveer 147 miljoen kiezers worden opgeroepen om te kiezen tussen Bolsonaro en zijn linkse rivaal Haddad. Bolsonaro gaat de race in als de favoriet.

“We produceren geen valse informatie”, zei Bebianno. Chinchilla spreekt blijkbaar van Haddads partij, maar bekritiseer deze niet omdat ze zelf links is, zei de 54-jarige PSL-baas.

In het verleden heeft Bolsonaro de rol van internationale organisaties, met name de VN-Mensenrechtenraad, herhaaldelijk in twijfel getrokken.

Epoch Times >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Brazilië: chef van de partij van Bolsonaro noemt de Verenigde Naties een linksextremistische organisatie

  1. antiislamnu // oktober 27, 2018 om 23:46 //

    Weer iemand die wakker is geworden die Verenigde naties is de doodsteek voor Europa die komen echt uit een ei

    Like

  2. en gelijk heeft hij

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s